bu herifi ne zaman asacaklar acaba
aynen bende japonya yada amerikaya gitmek istiyorum![]()

bende corey taylor gibi clean vokal olmak isterdim● aLuvi ●;2428967' Alıntı:Benimde hayalim cerrah olup diğer meslek olarak sagopa kajmer gibi bir sanatçı olmak istiyorum
Evet Almanya , Fransa yada Amerika'ya gitmek isterim .. Yada Avustralya ..
ama biraz uçuk hayaller bunlarbende corey taylor gibi clean vokal olmak isterdimama biraz uçuk hayaller bunlar

bende jackıa chan ile tanısmak ıstıyorum ..adamım benım
hıcbır b*k yapamazlarsiz avrupaya açılırken bunun tohumları üçer beşer çoğalıp ülkeyi teslim alacak. bunuda bi düşünün derim.. ( ayrıca hakaret etmeyelim, ite saygısızlık it bile daha saygın bence.. )
bu ülkenın 600 yıllık osmanlıdan da önce ortaasya gecmısı artı Türkiye cumhurıyetı var öyle kolaydı =)evet suankı durum berbat ama unutmayalım osmanlı zamanında da gerıleme dönemı yasadık cogu padısahların zamanında aynı zamanda yükselmede yasadık kanuni ve Fatih'im zamanında..Osmanlı Osmanlı iken de öyle diyordu, Kanuni zamanını hatırlarsan
Müthiş bir güçtük, ne oldu ? Küçücük kaldık, ne oldum değil ne olacağım demek lazım![]()
Türkiye Cumhuriyetini hesaba dahi katmıyorum ...

güzel bir hayal,o pislik iti hayallerımın ıcıne katarak hayallerımı kirletemem..en büyük hayalim japonca ögretmenlıgı okuyup yurtdısına acılmak..

tesekkürler umarım hayalde kalmazgüzel bir hayal,![]()
Duraklamadan sonra çöküş dönemi geldi
Tsk'ya da asla güvenmiyorum, kotulemek istemediğimden yorum yapmayacağım ... Şunu söyleyebilirim, her filmin bir kamera arkası vardır, bize izletilen filim, geçerli olan kamera arkası![]()
.Şu anda görünüşte durum kötü olsada siyasi açıdan korkulan bi ülkeyiz. Yoksa neden AB ye giremiyelim ? Korkuyorlarki almıyorlar.Girmek isteyen kimki
? Osmanlı torunlarıyız sallansakta yıkılmayız (: