En Bol Aksesuarlı Ve En Temiz C6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
En Bol Aksesuarlı Ve En Temiz C6-01
10.11.2011 Tarihinde alınmıştır,Alındığı günden bu yana özenle kullanılmıştır.Hiç bir donanım ve yazılım problemi kesinlikle yoktur.Ciddi alıcı olursa istediği gibi video çekilip yollanır.Telefonu Hatay'a dayımın yanına gittiğimde almıştık ama şu an Konya veya Anltalya,Alanya elden teslim edebilirim.Gelin görün bakın beğenmezseniz almayabilirsiniz.Ben telefonuma güveniyorum.Aldığım zaman yanında 2 Tane jelatin almıştım 1 tanesini taktım ve sağ tarafdan kabarmaya başladı ki bu yanlış anlaşılmasın(kırık,çizik vs) diğer jelatini kendiniz takabilirsiniz benim için sorun değil :). İsteyene jelatinsiz resim gönderilir çizik dahi yoktur.Telefon silikon kılıfdan hiç çıkarılmamıştır.Çizik kesinlikle yoktur.Aksesuarlara gelince dediğim gibi en bol aksesuarlıdır.Usb ve kulaklık 1 veya 2 kez kullanıldı hep kutuda durdu.
Telefonun Yanında Verilecekler:
*C6-01
*Kutusu ve Faturası
*Orjinal Usb Kablosu
*Orjinal Kulaklığı
*1 Adet orjinal Kendi Bataryası,1 Adetde Sertec Marka(15 Tl alındı.) yedek batarya.
*ORjinal Şarj Aleti
*Bataryayı Takarak şarj Etme Aleti.
*Orjinal Tv Bağlantı Kablosu(25 Tl değerinde sonradan alındı.)Tv uçlarına scart çeviriciside vardır..
*Deri Kılıf ve Silikon Kılıf
*8 Gb Japon Malı Hafıza Kartı(orjinalinde Olan 2 Gb dir)
*Ekran Silme Bezleri ve Yedek Jelatin
İsteyene Ptt Kargo Kapıda ödeme yollanır.İsteyene Get açılır fakat komisyonu ve kargo ücretini alıcı öder..
Sony Ericson Xperia Neo V alınacaktır,Takas etmek isteyen olursa üstüne fark verilip takas edilir.Başka Androidli Takas Teklifleriniz varsa alabilirim..
Fiyatı:500 Tl
Fiyat konusunda indirim teklif etmeyiniz son fiyat budur ve o fiyatı hakediyor.Fiyat Yoruma Kapalıdır!!
Telefon Numaram : 0545 819 0228 isteyen sms atabilir hemen dönüş yapabilirim isteyen arayabilir..

Resimler:

Türe

Türe

Üye
hacı kusura bakma da sıfırı zaten 600 lira.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
hacı kusura bakma da sıfırı zaten 600 lira.

arkadaşım sana izah edeyim. 1.sı fiyat yoruma kapalıdır dedim. 2.si sıfır telefonda o kadar aksesuar var mı? Hafiza kartı bile 2 gb sıfır da. Ayrıca gir sahibinden e en ucuzlar 400 civarı onlarında kozmetigi ortada. Benim acelem yok keyfi satış sıkıldım telefondan alıcı olursa satarım olmazsa kullanırım. Yinede yorumun için teşekkürler.

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Aksesuarlar altın kaplama değil zaten okadar etmez telefona verdiğin fiyat. Aksesuarların hepsiyle 360 satabilirsin. Buda kvk garantili ise. Yoksa 300e gider d.garantili.

Türe

Türe

Üye
almasaydın kardeşim aksesuarları napalım yani |-) 2. el piyasayı bilmeden satış yapman zor söyliyim.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Aksesuarlar altın kaplama değil zaten okadar etmez telefona verdiğin fiyat. Aksesuarların hepsiyle 360 satabilirsin. Buda kvk garantili ise. Yoksa 300e gider d.garantili.

kardeşim fiyat yoruma kapalıdır. Gidip 300 e alabilirsiniz benim fiyatım budur.

----------Eklendi @ 17:44:19 ---------- Yazıldı @ 17:42:06 ----------

almasaydın kardeşim aksesuarları napalım yani |-) 2. el piyasayı bilmeden satış yapman zor söyliyim.

5800-x6-n97-e6-samsung chat 335-5250 bu cihazları internetten istediğim fiyata rahatça sattım. Rahat ol acelem yok. Telefonumla sorunum yok. Ayrıca diğer arkadaş 300 e demis getirsin 300 e ne kadar varsa alırım.

Türe

Türe

Üye

5800-x6-n97-e6-samsung chat 335-5250 bu cihazları internetten istediğim fiyata rahatça sattım. Rahat ol acelem yok. Telefonumla sorunum yok. Ayrıca diğer arkadaş 300 e demis getirsin 300 e ne kadar varsa alırım.

300 az lakin 500 de çok ama sen bilirsin yorum yapmıyorum .

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim biliyorum belki çoktur ama yani istediğim fiyat odur, beğenen olursa ulaşır bana alır beğenmeyen almaz. Zorla satış yapmıyorum.

mur@

mur@

Üye
cihaz güzel hayırlı satışlar

tempestshine

tempestshine

Üye
Aksesuar gerçekten bol.fiyat da cabası.alana hayırlı olsun :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Aksesuar gerçekten bol.fiyat da cabası.alana hayırlı olsun :)

Keske şu son 2 yorum gibi yorumlar gelse ilk başta. Terbiyeli,seviyeli kişiler yorumlardan belli oluyor. Teşekkür ederim kardeşim sağol.

MAFİA.

MAFİA.

Üye

Distirb.garantiii yada pasaport garantili olanların 2. Eli 300'e alınır. öyle telefon almak istiyorsan özelden mesaj at adresini gönder bende sana elimdeki c6-01'leri göndereyim. Tabi o mesajı laf olsun diye o fiyat ise hepsini alıcağımı boşa demediysen.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben 400 e verdim valla

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Distirb.garantiii yada pasaport garantili olanların 2. Eli 300'e alınır. öyle telefon almak istiyorsan özelden mesaj at adresini gönder bende sana elimdeki c6-01'leri göndereyim. Tabi o mesajı laf olsun diye o fiyat ise hepsini alıcağımı boşa demediysen.

300 e varsa pasaport önemli değil. Aksesuar olsun yeter en az 5 tane alırım. Ben almam ama komşulardan arayan çok. 1 ini ben alırım 4 ünü satarım

USAForever

USAForever

Üye
güzel telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...