en beleş AŞK MEKTUBU için sizi içeri alalım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mihman

mihman

Üye
    Konu Sahibi
en beleş AŞK MEKTUBU için sizi içeri alalım...

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4

mat-rock_58

mat-rock_58

Üye
way güzel yazdı hea.. :D

tsek05

tsek05

Üye
böhöhöhöyt!

suskun_21

suskun_21

Üye
gercekten guzel yorumladı:oke: tesekurler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Güzeldi... :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çok hoştu

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Muhteşemdi ya ben bide saçma seyler yazdım hep daha komik oldu....:D

Solamente

Üye
:ehe:ehe:ehe koptum yaa valla çok sağol :kop:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
sağol:):)

hasanyar

hasanyar

Üye
saol süper oldu kopardı benide:ehe

subay135

subay135

Üye
baya güzel yazmış :D

uA_gRs

uA_gRs

Üye
çok güzel bişey ya bu :) sağolasın

wampir^^ella

wampir^^ella

Üye
süperdi ya:kop:

berkan55

berkan55

Üye
kafadan bi seyler attim ve uydu

byomer66

byomer66

Üye
çok mannaq bişi ya çok tşk koptum gülmekten he halada gülüorum :D

hllcnr

Üye
ya ciddi yazınca o kadar güzel yorumluyor ki anlatamıyorum..paylasım için çok tesekkür ederim

werarce

werarce

Üye
güzelmiş sağol

mcnpl4

mcnpl4

Üye
benden daha güzel yazamadı...:ehe

qirL1903

qirL1903

Üye
:ehe Güzelmiss

ism@il 54

ism@il 54

Üye
İşte Sizin Aşk Mektubunuz

Canym Sevgilim Leyla ;
Bu mektubu sana inşaat dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz çikita muz şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin manitammm laf var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle geçirdiğim günler geliyor aklıma. 22 yıldır boş yaşamıyorum.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 6 . günü.Sana aşşağlık kadın diyecem ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana hay gerizekalı demiştin.Ama arkasyndan gelen reçel kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın Leyla

Seni her zaman çok sevdim Leyla ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağımm.Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile)Beni terk ettiğin gün salyangozlu iskender almıştım.Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 64 gün oldu ve ben o salyangoz dolması i yedim sevgilim.Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için çikolatamı bile feda edeceğimi unutma.Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

Son olarak; defol:ehe:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt