En Avantajlı kısa mesaj (SMS) paketleri #Karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En Avantajlı kısa mesaj (SMS) paketleri #Karşılaştırma

Artık yeni moda mesajlaşmak oldu peki ama hangi operatör bize en ucuz mesaj paketini sunuyor? Bu soruyu merak edenler için ufak bir inceleme yaptık.

Türkcell
Türkcell Kampus SMS paketinin ‘‘Aman parmaklara dikkat’’ gibi iddialı bir slogan ile tanıtıyor. BizBize Kampus tarifesini kullanan ve faturasız hat abonesi olanlara 30 kontör karşılığında şebeke içi 3000, tüm yönlere ise 300 SMS bedava veriyor. Ama unutmadan hatırlatmalıyım ki bu SMS paketinden ayda bir kez yararlanabiliyorsunuz.

SMS paketinden yaralanmak da oldukça kolay. ‘‘SMS 3000’’ ya da ‘‘SMS 300’’ yazarak 2380’e gönderebilirisiniz.

Türkcell’in SMS Paketi avantajı bunun ilede sınırlı kalmıyor. Türkcell Kampuslü kullanıcılarına 150 ve üzeri kontör yükledikten sonra, 3 kontöre gün boyu konuşabiliyorsunuz.

AVEA

Avea diğer operatörlere oranla kısa mesaj oranını oldukça arttırmış. Avea ayda 39 kontör karşılığında operatör içi 5000 ve operatör dışı 500 SMS veriyor. Diğer operatörlerdeki gibi bu kampanyada sadece ayda bir kez katılabiliyorsunuz.

3900’a ‘‘5bin’’ veya ‘‘5yuz’’ yazıp gönderiyorsunuz. SMS paketiniz bittiği andan itibaren hattınızda yeterli kontör varsa kendiliğinden yenileniyor.

Vodafone
Vodafone ise diğer operatörlerden farklı olarak haftalık SMS paketi olarak sunuyor. Vodafone 15 kontöre operatör içi tam 5000 bin SMS veriyor. ‘‘Hesabını Bilen Tarife’’ kullanan faturalı hat sahipleri ise bu pakete sadece 3 YTL karşılığında sahip olabiliyor. Bu kampanya da diğer operatörler gibi haftada sadece bir kez görebiliyorsunuz.

Bu pakete abone olabilmek için ‘‘SUPER’’ yazıp 7123’e gönderebilirsiniz. Her hafta kampanya otomatik olarak yineleneceği için iptal etmek için ‘‘IPTAL’’ yazıp 7123’e göndermeniz yetecektir.

• Beğen
Tepkiler: phasan, sefaköykartalte, bluetazy ve 2 diğerleri

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Derleme için sağolasın :good:

cool_eagle

Üye
en güzeli turkcell bence teşekkürler :)

piri.reis

piri.reis

Üye
ekleme yapabilirmiyim

Şimdi ön ödemeli Vodafone aboneleri haftada 10 kontöre her yöne 7 gün boyunca 100 SMS gönderebiliyor.

Vodafone Her Yöne SMS Paketi'nden yararlanmak için sen de HERYONE yaz, 7222'ye ücretsiz SMS gönder.

s.volkan

s.volkan

Üye
Evet vodafone konusunda biraz haksızlık yapılmış son her yön sms yazılmamış..

Eğer 10 kontöre 1000 vodafone içide verirse

ve bunların kaç tane kaldığı öğrenilebilirse en iyisi vodafone'da olmuş olur bence

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Kesinlikle katılıyorum eğer vodafone bu sms paketini biraz daha genişletirse çok süper olacak hatta en iyisi olacak :)

s.volkan

s.volkan

Üye
Artık şuna karar verdim bu Vodafone'da çalışanların toplantı bile yaptıklarını sanmıyorum..

Şimdi kız arkadaşımı vodafone'a geçelim diyeceğim ama sms konusunda halen hiç bir anlamı yok ..Görmüyorlarmı bilmiyorum...

Şimdi yeri geliyor ben her yön kullanmak istiyorum yeri geliyoe sadece kız arkadaşımla mesajlaşıyorum..Kız arkadaşımla mesajlarşırken haftada 100 sms asla yetmiyor..15 kontöre verilen 5000 sms ise hem çok pahalı hemde çok abartı..

Bunun yerine

10 kontöre 100 sms her yöne
5 kontöre 500 sms vodafone yada 10 kontöre 1000 vodafone içi haftalık desen

ve her 2 paket aynı anda alınabilir durumda olsa

Dünyada kadar kampuslu ve avealı abone çekersin kendi tarafına..

Ama kafaları basmaz bu hesaplamaya adamların :)

Vodafone süper sms paketi yani haftada 15 kontöre 5000 sms bence kimse yanlış anlamasın ama ruh hastaları için hazırlanmış bir paket. O kadar smsi atmak pek akıl ve mantık işi değil..ZATEN KULLANADA YOK :oke:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Abi söylediklerine katılıyorum. Çok güzel açıklamışsın gerçektende :) Ben genelde 3300 her yöne SMS paketi alıyorum ama 60 Kontörü de birden vermek zor oluyor. Aylık ortalama 2000 SMS kız arkadaşıma atıyorum. Diğerleri de nasıl bitiyor anlamıyorum :)

Vodafone dediğin gibi bir şey yapar mı bilemiyorum ama yaparsa 10 tane hat alırım tüm yakınlarıma dağıtırım :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
En uygunu aslında avea gözüküyor ama o da Turkcell'le aynı yola geliyor. Çünkü ortalama 1000 mesaj iletilmediğinden tekrar gönderiyorsun bu arada yaşadığın sinir harbide cabası. O yüzden turkcell 3000 alırım paramı öderim iletildi iletilmedi derdim olmaz.

Avea mı? Bir kere düştüm o hataya tövbe artık...

melogram

Üye
vodafone süper sms paketinde ne kadar kaldığını öğrenmek için "kalan yazıp 7123'e" göndermeniz yeterli arkadaşlar.

şu anda 2 hat kullanıyorum vodafone ve turkcell.
cepöğrenci ve kampüs tarifelerindeyim.
süper sms paketi hakikaten saçmalık.haftalık 5bin sms akıl karı değil.204 msj atabilmişim bir haftada,oda zırt pırt attığım halde.
yani 5bin biraz gözboyama gibi bişey bana kalırsa,vodafone bu işi çok iyi yapıyor.
heryöne 100 sms olayını ise henüz kullanmadım.

kampüscell 300-3000 i 31 marta uzatmış bu çok iyi oldu.ondan da henüz faydalanmadım ama düşünüyorum.

avea ile ilgili ise bir fikrim yok ama avea bu işi sanırım uzun bi süredir yapıyor.yani 39 kontöre 5yüz 5bin olayını.
vodafone ve türkselde ise bu kampanyalar belirli bir tarihten sonra bitiyor,tek kötü yanı bu.

greenmile

greenmile

Üye
teşekkürler...derleme için

eren6523

eren6523

Üye
en uzun süren avea oluyor ay sonuna kadar bitiremiyorum 5000'i rahat 1500 tane filan kalıyor :oke:

GsM Cell

GsM Cell

Üye
Hem Vodafone Hem De Turkcell Faturalı Hat Kullanıyorum,Vodafone Cep Özel'deyim Turkcell Alo 60+60 Paket'ndeyim.Her İkisininde maalesef SMS avantajı yok...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Aveayı tek gecerim....

kartek

Üye
Arkadaşlar Avea tam bir fiyasko eğer iletildimi iletilmedimi sorunu yaşamamak istiyorsanız Turkcell ve Vodafone ideal..İlk zamanlar farkedemedim iletim raporlarını kapatmışım kız da bişey demiyor kontörü yoktur sanıyormuş anlıycagınız bir yanlışlığa düşmüştük şimdi Vodafone kullanıyorum şebeke güzel sms olayındada yetior acıkcası..5 dak..1 kontör oldugundna sms e fazla yüklenmiyorum zaten

farukc

farukc

Üye
Maddi durumun varsa simdi Turkcell kullanacaksin. Bende de Turkcell ve Vodafone var. Bir bucuk yil once Avea da vardi. Onceleri Avea ve Telsim ayni kalitesizlikteydi. Sonra Vodafone'un gelisiyle toparlamaya basladi kendini o sebeke. Ilerisi parlak gozukuyor cunku adamlar simdi baslayacagiz yatirimlara demisler. Adamlarin eli cok guclu. Turkiye'de lider olacaklarina inaniyorum on yil icinde. Yabanci sermaye taraftari degilim ama... Simdiki durumdan bahsetmek gerekirse, soyledigim gibi 3 kurus fazla veririm adam gibi konusurum, mesajlasirim diyorsan Turkcell'den baska sebeke tercih etmeyeceksin.

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
şağollasın

ilo53

ilo53

Üye
en ıyısı turkcell 10.000 sms

arslansem

arslansem

Üye
Konu eski ve şartlar değişti :) en iyisi bence avea 39 kntre 5000 :oke:

ilo53

ilo53

Üye
sızın gondercegınız yone dogru degısır heryonede avea 500 sms 39 kntr = turkcell 35 kntr 300 sms heryone = vodafonede suan heryone sms paketı yok. =
heryonde avea cunku 39kntr dıger operotorlere gore daha fazla sms ve ucuz heryonde

ucuzluk yonunden sebeke ıcı turkcell 35 kntr 10.000 sms sonra avea 39 kntr 5.000 sonra vodafone 20.000 sms 60 kntr oncelıkle gonderecegınız yone dogru degısır.