En Acı Günüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SucX

Üye
Başın sağolsun kardeşim
Tabiiki hiçbirşey senin acını unutturmaya eşdeğer değil
Hayat engebeli yollardan oluşuyor herşeye rağmen yaşayabiliyorsan ne mutlu sana
Hem bak bu yaşta bu acılara karşı dirayetli olman seni daha çok güçlendiricektir.Herşeyin üstesinden gelebilecek güce erişebilirsin.
Herşeye rağmen hayat devam ediyor kendine iyi bak

Nillowa

Üye
Bende k.yalıdanım ve okurken cidden gözlerim doldu ibrahim..
BaŞın Saolsun..
Ağlamak gidenleri geri getirmez bu yüzden sen ağlama.. içinde onu yaşattığın sürece yaşamalısın.. o yanında olmasa da bence bu aşk hala hayatta! mekanı cennet olsun ve sizde cennet te buluşun! tekrar Başın saolsun..

Konu Sahibi
Yorumun için sağol Serkan.Teşekkürler.
Güzel yorumunuz için teşekkürler.Küçükyalı mı?Nereden?

ALLAH yar ve yardımcın olsun çok üzüldüm senin için çok üzücü bu durum ALLAH kimseye böyle birsey yaşatmasın bir an kendimi koydum senin yerine maşallah iyi dayanmışsın sen

Öncelikle Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin.
Başın sağolsun...
Mutlaka ağlayıp üzüleceksin seni ne kadar anlayabilirim burası şüpheli. Ama tek diyebileceğim hayat devam ediyor. Ve unutma hayat herşeye rağmen yaşamaya değer, sana sunulan hayatı acısıyla tatlısıyla en güzel şekilde yaşaman dileğiyle.

Konu Sahibi
ALLAH yar ve yardımcın olsun çok üzüldüm senin için çok üzücü bu durum ALLAH kimseye böyle birsey yaşatmasın bir an kendimi koydum senin yerine maşallah iyi dayanmışsın sen
Çok üzücü bir durum benim için tabii ki.Sağol yorumun için Nadide abla.
Sağolun yorumunuz için.Yazıyı anlamışsanız beni de anlamışsınızdır.

kralxxx

Üye
hayat bazen karanlık yüzünü çevirip bakıyo işte. Sanki bize bişeyler anlatmaya çalışıyor ''sahip olduğunuz değerler sonsuza değin sizinle olmayacak diye haykırıyo sanki....'' Bizde gözyaşlarımızla boğuluyoruz hayatın karanlık tarafında kalıyoruz oysa o gözyaşlarımız bizim pınarlarımız olmalı ekili tarlamızın can suyu olmalı

Allah Rahmet Eylesin Kardeş

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
hadi canım ... cok büyük geçmiş olsun kardeşim ..allah sabır versin sana

Yazıyı anlamakta ne var ki zaten senin amacın o konuda üzüntünü paylaşırken sevdiklerinizin hayattayken değerini bilin mesajını vermekti .
benim değindiğim nokta ise sosyal mesajdan öte yaşadığın acıydı. seninle aynı duyguları hissetmem çok zor çünkü ben sadece olaya dışardan bakan bir izleyiciyim 2 dk sonra unutur giderim fakat sen bunu istesende yapamazsın.

Odysseus

Üye
Çok üzücü bir durum İbrahim. Allah sabırlar versin.

Konu Sahibi
Çok üzücü bir durum İbrahim. Allah sabırlar versin.
Ağabeyim sağol.
Bazıları unutmaz işte.
hadi canım ... cok büyük geçmiş olsun kardeşim ..allah sabır versin sana
İnşallah kardeşim.
Güzel yorumun için sağol kardeşim.

Praetor

Emekli Yönetici
Bu yazın eski bir yazımı hatırlattı bana. Ve ben o yazımı yazdıktan tam 11 gün sonra sen bu olayı yaşamışsın.

Bir CD...
Yalnızca gereksiz, manasız, anlamsız bir CD. Tesadüfen o gün tesadüfen o katil araç yaklaşırken tesadüfen tam da o anda akla geliyor. Ve sanki bir senaryoyu sahneye koyan oyuncular gibi rollerinizi yerine getiriyorsunuz. Bunca pamuk ipliğinin uc uca dizildiği bir oyun.
Aklına gelmese o oyun, o araba benzincide birkaç saniye fazla kalsa, dönse bir sigara alsa mesela ya da Elif'in ayağı burkulsa o gün ve lanetler okusanız o ayağının burkulmasına sebep olan kaldırıma...
Her şey ne kadar farklı olurdu... Günlük hayatımız minik tesadüflerle dolu...

Hayat aslında pamuk ipliğine bağlı olan öyle değil mi?..

http://www.maxicep.com/konu-disi/gu...uk-hayatimizdaki-minik-tesadufler-153438.html

Konu Sahibi
Çok haklısın Ata ağabey,böyle bir yorum ancak senden beklenir..O lanet günde niye CD almaya gittim ben diye 731 gündür bunun acısını çekiyorum.Kanser olmadığım mı kaldı,intihar girişiminde bulunmadığım mı kaldı..Çok yazık..

Başın sağolsun. İbrahim kardeşim.
Konuyu okurken içimden "nolur altta alıntı yazsın" dedim.
Çok değer verdiğin insanı kaybetmek, hele de gözünün önünde...
Bunun kadar acı veren bir şey olamaz herhalde.
Güçlü olmalısın İbrahim Allah kullarını en sevdikleriyle imtihan edermiş ve asla sevenleri ayrı bırakmazmış.

Konu Sahibi
Ağabey sağol yorumun için,inşallah Allah beni yanına alır..

Candy

Üye
Allah rahmet eylesin İbrahim...
Hep ağlanır gidenlerin ardından, ama aslında bir kuşun kafesinden çıkıp özgürce kanat çırpması gibi, insan ruhu da beden kafesinden çıkıp özgürlüğüne kavuşuyor.. İnşallah yeri çok güzeldir diye dua etmek düşüyor kalanlara....

Konu Sahibi
Burcu abla güzel yorumun için teşekkürler.

Dawn

Emekli Yönetici
allah rahmet etsin mekanı cennet olsun ibrahım kardeş sanda sabır dılıyorum cok zor bir olay geçmiş basından acı bir durum cok duygulandım

Konu Sahibi
Sağol ağabey yorumun için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...