En acayip tutuklama vakaları...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
En acayip tutuklama vakaları...
SAKALINI KESMEYİ UNUTTU!




ABD'nin Pennsylvania eyaletindeki Swissvale kasabası ilginç bir banka soygununa sahne oldu
Sarı peruk ve sahte göğüslerle kadın kıyafetleri giyerek bankayı soymaya kalkan 48 yaşındaki Dennis Hawkins, sakalını traş etmediği için yakalandı.
Para dolu paketle bankadan kaçan hırsız, güvenlik kameralarındaki görüntüsü sayesinde polis tarafından bir otomobilin içinde otururken yakalandı. Hırsızın her tarafı para çantasında patlayan boya bombası nedeniyle kırmızıya bulanmış haldeydi.
Hırsızın soygunu bir mağazadan çaldığı oyuncak silahla gerçekleştirdiği belirtildi. Hırsız daha sonra bir kadının otomobiline bindi. Arabadan çıkmayı başaran kadın anahtarları yanına alarak polisi çağırdı. Polisin "en " suçlu ilan ettiği Hawkins tutuklandı.

MASKE BULAMAYINCA...



ABD’nin Iowa eyaletinde Matthew McNelly ve Joey Miller isimli iki hırsız aldıkları alkolün de etkisiyle bir apartmanı soymaya karar
verdi.
Ancak yanlarında maske yoktu. Akıllarına yüzlerini keçeli kalemle boyama fikri geldi. Yüzlerini boyayan hırsızlar Carroll kentinde bir eve girmeye çalışırken komşular tarafından fark edilince kaçtılar. Polis ihbar üzerine yolları keserek beyaz otomobilli hırsızları aramaya başladı. Bir saat sonra kontrol noktasında durdurulan aracın içinde bulunan keçe kalemli hırsızlar tutuklandı.


UYKUYA DALDI



Antalya'nın Alanya ilçesinde hırsızlık amacıyla girdiği evde içki içen ve uyuya kalan zanlı, ev sahibi tarafından polise teslim edildi.
Alınan bilgiye göre, Kale Yamacı Mahallesi Kirazlar Çıkmazı'ndaki bir apartmanda oturan Ömer Kiraz, birinci kattaki dairesine girdiğinde, tanımadığı bir kişinin yatak odasında uyuya kaldığını fark etti.
Evdeki dolapların dağıldığını fark eden ve uyuyan kişinin hırsızlık zanlısı olduğunu anlayan Kiraz, olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan hırsızlık zanlısı E.C'nin (44), balkondan tırmanarak eve girdiği belirlendi.
Zanlının evde kimsenin bulunmadığı sırada eşyaları karıştırdığı, daha sonra da salonda bulduğu 1 şişe içkiyi içtikten sonra yatak odasında uyuya kaldığı anlaşıldı. Hırsızlıktan sabıkası bulunduğu belirtilen E.C. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: fos4luiandeyson


X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
maske bulamayanlar :)
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
hırsızlık yaparken uykuya dalan yurdum insanı :kop:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt