Emrgncy112 Banlanmış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Emrgncy112 Banlanmış
Neden olduğunu bilen var mı? :hmmm
@Emrgncy112

• Beğen
Tepkiler: .caner.

0MG90

0MG90

Üye
neden ki?

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
@Nextman

• Beğen
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Kalbime bir kor düştü, neredesin @.caner. :ağlarım:.
Hidayet abimizin suçu neydi?

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
:oha: :züü: tuğgeneralimiz Hidayet abimizi kaybettik. :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü:
:züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü:

• Beğen
Türe

Türe

Üye
:oha:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve .caner.
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:sos:sos:sos:sos:sos:sos:agla2::agla2::oha::oha::oha::duvar2::aman2::off::off::off::stres::stres::oha2::cry::ağlarım::ohannes::ohannes::ohannes::ohannes::'(somuru::yagmur::ünlem::züü::züü::züü::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::koş:

Anil-D

Anil-D

Üye
adi hidayetti benim yüzümden uzun zamandır muhabbet edemedigim icin

• Beğen
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
:züü: Hep benim yüzümdenn :züü:
Adı Refik mi, Hidayet mi bulamadığım için :züü:
Asıl benim suçum, ona gereken değeri göstermediğim için. :ağlarım:
Asil benim yüzümden. Kutlamada Refik Abi demiştim. :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü:
Asıl benim suçum ben kutlamada kısa cevap yazmıştım. :ağlarım:
Yok canım, benim yüzümden.
:züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü: :züü:

adi hidayetti benim yüzümden uzun zamandır muhabbet edemedigim icin
Ben de etmedim ama, hepinizden çok benim suçum. :ağlarım::üzgün::ağlarım:

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
yok valla benim suçum :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:
olsada:sarıl::sarıl::sarıl::sarıl::sarıl::sarıl::sarıl::sarıl::sarıl:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Suçlular da banlansın :eller: :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601 ve Dede
Anil-D

Anil-D

Üye
:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Üzülmekle elimize birşey geçmez, ne olduğunu bilen var mı? Meraktan çatlayacağız. :sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos

Anil-D

Anil-D

Üye
:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Daha yeni terfî etmişti somuru:

mürteza16

mürteza16

Üye
@Nextman Sait abi bir el atsana. :sos

0MG90

0MG90

Üye
Bi ciddi olalım neden banlandı ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt