Emre Belözoğlu ve İbrahim Kutluay yemin etti

Sponsorlu Bağlantılar

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Emre Belözoğlu ve İbrahim Kutluay yemin etti
FENERBAHÇE'nin yeni transferi olan milli futbolcu Emre Belözoğlu bedelli vatani görevlerini yaptıkları Burdur’daki 58'inci Piyade Er Eğitim Alayı’ndaki birliğinde bugün yemin etti. Bedelli olarak vatani görevini yapan milli basketbolcu İbrahim Kutluay da bu sabah Antalya 3'üncü Piyade Er Eğitim Tuğay Komutanlığı'nda yemin etti.
Burdur 58'inci Piyade Er Eğitim Alayı 111'inci dönem bedelli askerlerlikten yararlanan 5 bin asker bugün saat 10.00'daki törenle yemin etti. Fenerbahçe'nin yeni transferi ve Milli Takım oyuncusu Emre Belözoğlu bedelli askerliğini yaptığı birlikte yemin eden askerler arasında yer aldı.
1'inci Tabur 2'inci Bölük'te bulunan Emre Belözoğlu ile diğer askerlerin yemin ettiği törene Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı AKP'li Sebahattin özkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Tolgay ile asker aileleleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan törende sancak yürüşüyü yapıldı. Kışlaya ilk gelen asker Serkan Atak, yaş kütüğüne plaket çaktı.
Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Tolgay yaptığı konuşmada, askerlik görevini yapmak için dünyanın değişik bölgelerinden Burdur'a gelen askerlerin gerektiğinde vatanı uğruna canlarını feda edeceğini belirterek, “Onlarla gurur duyuyoruz” dedi.
Daha sonra yemin eden askerlerin geçit töreninde duygulu yaşandı. Yemin eden askerler, 2 hafta daha vatani görevini yaptıktan sonra terhis edilecek.
1200 BEDELLİ ANTALYA'DA
Burdur'da yer olmadığı için 1200 silah arkadaşıyla birlikte Antalya 3'üncü Piyade Er Eğitim Tuğay Komutanlığı'nda gelen milli basketbolcu İbrahim Kutluay, sabah 09.00'da başlayan törende yemin ederek asker oldu. İbrahim Kutluay'ın yemin törenine eşi Demet Kutluay ve küçük kızı İrem ile birlikte geldi. Yemin töreni sırasında gazeteciler içeriye alınmadı. Kutluay eşi ve çocuğuyla kışlada hasret giderdikten sonra özel bir otomobille tugaydan çıktı. Kutluay, çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.
Antalya Topçular'da bulunan 3'üncü Piyade Er Eğitim Tugayı'nda bedelli askerlik yapan milli basketbolcu İbrahim Kutluay, 2 Temmuz'da vatani görevini yapacağı Burdur 58'inci Piyade Alay Komutanlığı'na teslim olmuştu. Burdur'daki 58'inci Piyade Alay Komutanlığı'nda bedelli askerlik için gelenlerin sayısı 5 bin 600'ü bulunca İbrahim Kutluay ile birlikte 1200 bedelli asker, Antalya 3'üncü Er Eğitim Tugayı'na gönderilmişti.
 
YsF_90

YsF_90

Üye
vatana millete hayırlı olsun. allah yardımcıları olsun. paylaşım için teşekkürler kardeşim
 

Benzer Konular

komando04
Cevap
2
Görüntüleme
376
zombaka
kanarya55
Cevap
5
Görüntüleme
526
zombaka
Haydar
Cevap
13
Görüntüleme
675
Haydar


Üst Alt