Emre aydın avrupa fatihi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
    Konu Sahibi
Emre aydın avrupa fatihi
EMRE AYDIN AVRUPA FATİHİ



15'inci MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Sanatçısı" ödülüne layık görüldü...
15'inci MTV Avrupa Müzik Ödülleri, İngiltere'nin Liverpool kentinde yapılan ödül töreniyle sahiplerini buldu.
Echo Arena'da düzenlenen ve 10 bin kişinin katıldığı törenin, 30 milyon kişi tarafından televizyondan izlendiği tahmin ediliyor.
MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde Emre Aydın, tüm ülkeleri geçerek birinci olmayı başardı. İngiltere birincisi, dünyaca ünlü şarkıcı Leona Lewis’i bile geride bırakan Emre Aydın artık Avrupa’nın En İyi Sanatçısı oldu.

Ödül alan Emre Aydın, dünyaca ünlü yıldızlar Beyoncé Knowles, The Killers, Kid Rock, Duffy, Pink, Take That, Tokio Hotel, SugaBabes, Solange Knowles, Grace Jones ile aynı sahneyi paylaşma şansını elde etti…
Ödülün hikayesi
En İyi Sanatçı'nın kimin olacağını belirlemek için 12 Ekim 2008 tarihinden bugüne tüm dünyadan gelen oylarla MTV Türkiye’nin adayı Emre Aydın olmuştu. Bu yolda önce Hadise, Sagopa Kajmer, Hayko Cepkin, Hande Yener ve Hadise’yi eleyerek MTV Türkiye birincisi olamayı başaran Emre Aydın, katılan 21 Avrupa ülke birincilerini bile geride bırakarak “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” oldu.
En iyi albüm ödülü Britney Spears'in
cnntürk'ün haberine göre, "en iyi albüm" ödülünü "Blackout" albümüyle alan Amerikalı şarkıcı Britney Spears "yılın sanatçısı" ödülünün de sahibi oldu.
Gecede 30 Seconds To Mars "Yılın En İyi Rock Grubu", grubun "Beautiful Lie" parçasına çektiği klip de "yılın en iyi klibi" seçildi.
Törende Kanye West "En İyi Hip-Hop Şarkıcısı", Tokio Hotel, "2008'in Yıldızı", Rick Astley "Tüm Zamanların En İyi Şarkıcısı", Pink'in "So What" adlı şarkısı "En İyi Şarkı" ödüllerine layık görüldü.
Gecede Onur Ödülü'nün sahibi olan efsanevi The Beatles grubunun eski üyelerinden Paul McCartney, yaptığı konuşmada, Barack Obama'nın ABD Başkanı seçilmesinden memnuniyet duyduğunu söyledi.
Ödülünü U2 grubunun solisti Bono'dan alan McCartney, The Beatles'ın diğer 3 üyesinden övgüyle bahsetti ve "yıllar önce burada Liverpool'da doğmuş 4 küçük çocuktuk. Fena işler yapmadık. Aileme, sizlere, İngiltere'deki herkese ve ABD'de Obama'ya oy veren herkese teşekkür ederim" dedi.
MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde kazananlar, izleyicilerin internet üzerinden ve kısa mesaj yoluyla verdikleri oylarla belirlendi.
 


Calaissien

Üye
tebrik ediyorum kendisini eee ne de olsa Ispartalı :D
 
POWER

POWER

Üye
TEbrik ediyorum. Hakediyo da hani ;)
 
c3r3n

c3r3n

Üye
:alkis
 
brhm32

brhm32

Üye
tebrikler:alkis:alkis
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
bende tebrik edeyim :alkis:alkis
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Tebrik ediyorum.
 
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
:alkis Tebrikler :alkis
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hiç dinlemedim şu ana kadar :hmmm Bir deneyeyim bari...
Tebrik etmek lazım tabii ki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt