Emo Kızlarının Farklı Güzelliği

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Emo Kızlarının Farklı Güzelliği

Genç kızların yeni akımı arkadaşlar. EMO... Yorum yapmıyorum. Bu da yeni özenti şeklimiz...

Consul9

Üye
ya bunların neresi güzelll yüzlerine birsürü boya sürüyorlar burunlarına,kulaklarına bilmemem nerelerine zincir takıolar maymuna benziolar eşeğe altın piercing bağla eşşek gine eşek gine eşek
ama önemli olan iç güzelliktir bence daima

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Niye yahu fena değiller aslında

Bora

Üye
Ben severim emoları genelde.

Praetor

Emekli Yönetici
Emotional girls...

Bazıları var ki insan, "bunlar emoysa ben de emoyum arkadaş" diyebiliyor

Feel It

Üye
Emolar böyle giyinip süslenir piercingler felan takıp kendilerini farkettirdiklerini sanıyorlar ama ben emo kızlara yaklaşamıyorum bile kendini beğenmiş havaları oldukları için beklediklerinin tam tersi oluor.

ama önemli olan iç güzelliktir bence daima
aynen amerikan oyunlarına gelmeyelim emo kızlar ve erkeklere sesleniyorum lütfen bu saçma yaşam tarzından dönün ve normal insanlar olun derim. bende duygusalım belki sizlerden daha fazla veya az ama bunu davranışlarınıza yansıtın görünüşünüze yansıtmayın insanlar arkanızdan kötü emeller düşünüyor ben bunları görerekten söylüyorum

Samsunspor

Emekli Yönetici
Allah akıl fikir versin ... Bunlardan ne hayırlı bir eş , ne de bir anne çıkar !

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Şaka bir tarafa bu saçma sapan şekilli kızların daha birsürü resmi var bende ama siteye koyarsam rtük kapatır. Çok havalı tipler. Ama birlikte olunacak tipler değil.

Diğer fotoların da hepsine baktım

Mic Jack

Üye

Aynen

anl_tr

Emekli Yönetici
Şaka bir tarafa bu saçma sapan şekilli kızların daha birsürü resmi var bende ama siteye koyarsam rtük kapatır. Çok havalı tipler. Ama birlikte olunacak tipler değil.
neyi hafalı allahınızı severseniz
ben havalı diye nişantaşı alsancak kızlarına havalı derim bunlar ne
burhan nediyo amannn bırt

farklı güzellik?Ya bırakın lütfen.ne bu böyle...aynen,havalı dediğin başka.Bunlar resmen...çapulcu..!

Ben emocularin güzel olduğuna inanmıyorum aksine çok itici geliyolar bana bi çoğu cadı gibi zati bu akımdaki kızların çoğu paranoyak yalnız kalmış sosyal ortamı pek olmayan kızlarmis

one ya öyle bir bayan olmak istemem olmamda

aslında bazıları güzel oluoyr ama genellikle çok huysuz oluyorlar ama 'duygusal boşluk felsefelerini eleştiremeyiz çünkü o onların düşünceleri