Emniyet'ten PKK'ya uluslararası darbe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emniyet'ten PKK'ya uluslararası darbe


Emniyet Genel Müdürlüğü, terör örgütü PKK'nın gerçek yüzünü, uluslararası camiaya hazırladığı katalogla anlatacak.
Terörle Mücadele Daire Başkanlığı, PKK'nın çocuk, kadın, yaşlı ayırt etmeden sivillere yönelik gerçekleştirdiği eylemlerin yer aldığı bir katalog hazırladı. Türkçe ve İngilizce basılan 'İşte PKK/KCK Gerçeği Sivil Katliamlar' adlı katalog, Türkiye'deki yabancı misyona, büyükelçilik ve konsolosluklara da gönderildi. Terörün din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın tüm dünyayı tehdit eden uluslararası bir olgu olduğuna dikkat çekilen katalogda, "PKK, 'Kürt kökenli vatandaşlarımızın haklarını savunmak' iddiası ile kan ve gözyaşının simgesi olmuştur. Yıllarca kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve hatta bebeklere karşı kin ve nefretini kusan bölücü terör yapmış olduğu katliamlarda ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızı hedef almıştır." ifadelerine yer verildi. Emniyet'in çalışmasında, son dönemde örgütün sivillere yönelik eylemleri sıralandı. Eylemler, şu başlık ve ifadelerle gözler önüne serildi:

8 AYLIK HAMİLE KADINA KURŞUN: 26 Eylül 2011'de Batman'da gasbettikleri araçla polise yönelik eylem düzenleyen PKK'lılar kaçarken etrafa açtıkları ateş sonucu 8 aylık hamile Mizgin Doru ve kızı Sultan Doru katledildi. Anne karnından kurtarılan bebek, tüm çabalara rağmen ancak bir gün yaşayabildi. Verdiği eylem talimatıyla hamile bir kadını karnındaki bebek ve 7 yaşındaki kızıyla birlikte öldürten sözde komutan Bahoz Erdal'ın olaydan sonra yaptığı şu telsiz konuşması örgütün gerçek yüzünü ortaya koyuyor: "Yeter ki bir polis ölsün, elli sivil ölebilir. Hiç önemi yok."

BOMBANIN ÜZERİNE ATLAYAN ANNE: 29 Ekim 2011. Bingöl'deki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını hedef alan terör örgütü canlı bombalı eylem düzenledi. Hain saldırıda üç sivil vatandaş hayatını kaybederken 21 kişi yaralandı. Saldırıda canlı bombayı fark edip, 'Allah aşkına patlatma' feryadıyla 11 yaşındaki oğlu Veysel Belgin'in üzerine bedenini siper eden Hatice Belgin ile üç çocuk babası Mehmet Çibuk şarapnel parçalarıyla can verdi.

VEDA YEMEĞİ DÖNÜŞÜNDE KAN DÖKTÜLER: 20 Kasım 2011 günü akşam saatlerinde PKK Siirt'i kan gölüne çevirdi. Veda yemeği için bir araya gelen 6 genç kızın yemek dönüşü yolunu kesen gözü dönmüş teröristler, gasbetmek istedikleri otomobili kurşun yağmura tuttuktan sonra roketatarlarla saldırdı. Otomobilde bulunan genç kızlardan 4'ü olay yerinde yaşamını yitirirken hastaneye kaldırılan iki genç kızdan biri bacağını kaybetti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt