Akin ile ci :zong:
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: nerden nereye gelmiş konu Genişletmek için tıkla ... burası gereksizler burada yaşananların tamamı hayal ürünüdür
Umur dağlar' Alıntı: nerden nereye gelmiş konu Genişletmek için tıkla ... burası gereksizler burada yaşananların tamamı hayal ürünüdür
KayraBey Üye Byhaydar' Alıntı: tahir abi nerelerdesin göremedim iki üç gündür nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeş sağol sen nasılsın
Byhaydar' Alıntı: tahir abi nerelerdesin göremedim iki üç gündür nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeş sağol sen nasılsın
Haydar Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: İyiyim kardeş sağol sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim abi. emektar olmuşsun yeni gördüm bu foruma fazla uğramayacağın anlamına gelmiyo dimi abi olmassan olmaz ha
Tahir' Alıntı: İyiyim kardeş sağol sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim abi. emektar olmuşsun yeni gördüm bu foruma fazla uğramayacağın anlamına gelmiyo dimi abi olmassan olmaz ha
KayraBey Üye Byhaydar' Alıntı: çok iyiyim abi. emektar olmuşsun yeni gördüm bu foruma fazla uğramayacağın anlamına gelmiyo dimi abi olmassan olmaz ha Genişletmek için tıkla ... Takılıyorum işte ufak tefek.Malum yaşlılık
Byhaydar' Alıntı: çok iyiyim abi. emektar olmuşsun yeni gördüm bu foruma fazla uğramayacağın anlamına gelmiyo dimi abi olmassan olmaz ha Genişletmek için tıkla ... Takılıyorum işte ufak tefek.Malum yaşlılık
KayraBey Üye -Akıncı' Alıntı: niye güzelim mi Genişletmek için tıkla ... Düşük cümle kurma şampiyonu ilan ettim seni.
-Akıncı' Alıntı: niye güzelim mi Genişletmek için tıkla ... Düşük cümle kurma şampiyonu ilan ettim seni.
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Düşük cümle kurma şampiyonu ilan ettim seni. Genişletmek için tıkla ... İhtiyar nettin düşmana denmez bu
Tahir' Alıntı: Düşük cümle kurma şampiyonu ilan ettim seni. Genişletmek için tıkla ... İhtiyar nettin düşmana denmez bu
Akıncı Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: Ağlama güzelim sakin ol Genişletmek için tıkla ... bana güzel demiş artık o rütbesi bile yok
Tahir' Alıntı: Ağlama güzelim sakin ol Genişletmek için tıkla ... bana güzel demiş artık o rütbesi bile yok
KayraBey Üye -Akıncı' Alıntı: bana güzel demiş artık o rütbesi bile yok Genişletmek için tıkla ... getti rütbe var anam ben başımı nerelere vuram oy oy ay ay vış mış aney lu lu lu lu
-Akıncı' Alıntı: bana güzel demiş artık o rütbesi bile yok Genişletmek için tıkla ... getti rütbe var anam ben başımı nerelere vuram oy oy ay ay vış mış aney lu lu lu lu