Çok güzel.Demek siz beni değil rütbemi seviyordunuz. Oyle bir sey mi dedik ortak :(
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Çok güzel.Demek siz beni değil rütbemi seviyordunuz. Genişletmek için tıkla ... Oyle bir sey mi dedik ortak
Tahir' Alıntı: Çok güzel.Demek siz beni değil rütbemi seviyordunuz. Genişletmek için tıkla ... Oyle bir sey mi dedik ortak
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Bana denk gelmedi ama mod olduktan sonra rütbesi sökülen oldu Genişletmek için tıkla ... Anladım teşekkürler dedecan.
Tahir' Alıntı: Bana denk gelmedi ama mod olduktan sonra rütbesi sökülen oldu Genişletmek için tıkla ... Anladım teşekkürler dedecan.
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Bana denk gelmedi ama mod olduktan sonra rütbesi sökülen oldu Genişletmek için tıkla ... Ben iki kisiyi biliyorum oyle olan...
Tahir' Alıntı: Bana denk gelmedi ama mod olduktan sonra rütbesi sökülen oldu Genişletmek için tıkla ... Ben iki kisiyi biliyorum oyle olan...
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ben iki kisiyi biliyorum oyle olan... Genişletmek için tıkla ... Kim hele pm.