elvede symbian merhaba wp....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
Kusura bakma ama Seninki eşekten inip merkebe binmek gibi olmuş. Bilmem anlatabildim mi :)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
android ios duruken symbiandan windowsa :D yani laf bulamadim sadece guldum :))

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayirli olsun. Ben de n8'den lumia900'e gecmiştim fakat bu kadar zorlanmamiştim hatta hic zorlanmamiştim.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
benim icin onemli olan erisebilirlilik ve kullanim kolayligi. Bu telefona ne erismek kolay nede kullanmak symbiana gore. Rehber den 15 16 isim silicem ornegin. İsaretle diye bisey yok resmen

Symbianize

Symbianize

Üye
Öncelikle hayırlı olsun herşeyin hayırlısı .
Şimdi şöyle düşünelim symbian 10 yıllık bir sistem o yüzden artık oturmuş symbianda ilk çıktıgında çok hatası vardı 5800 vardı bende eski ilk çıktıgı zaman aldım tutup aşağı çekemiyordun yandaki çubukla aşağı çekiyodun telefon kendini resetliyodu ram yetmeyince falan yani her sistem ilk cıktıgında dört dörtlük değil ama zaman içinde bunların hepsi oturacak buna emin olablirsin şimdi abi bence telefona biraz iyi gözle baksan n8i unutsan alışabilirsin bizde 1300 verip iphone aldık bizde jailbreak olmadan hiç bişey yapamıyoruz üstelik eylülden beri jailbreak bekleyen biriyim yani bunlar 1 yıllık iş değil emin ol firma eksiklerini farkettikçe yazılımı güncelleyecektir hacker arkadaşlarda noş durmayıp sistemi hackleyip işinizi kolaylaştıracaktır 2014 e bu WP tam oturur azcık daha sabrederseniz

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler sabredelim artik. Bu arada arkadaslar bilginiiz varmi. Sun rus hatti kullandigim icin deneme sansim olmadi lumia 900 lerde sim kilidi filan varmi yani tr ye geldim zaman vodafone hattimi taktigimda clisir dimi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia900'lerde simkilidi var. Tabi senin aldigin cihaz simkilitli mi degil mi bilmiyorum. Bunu anlamak icin Turkiye'ye gelmene gerek yok rusya'daki farkli herhangi bir operator simkartini takip deneyebilirsin.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
farzedelimki var napmam lazim

- - - Eklendi - - -

sanırım yok telsım hattımı buldum onu taktım. calıstırdı tabı farklı sebekede calıstırdı ama sanırım sımkılıt yok bu ıyı oldu. de telefonu pasaporta ısletmem gerekıcek degılmı? eger ısletmezsem nekadar bı surede kullanım dısı kalır?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
farzedelimki var napmam lazim

- - - Eklendi - - -

sanırım yok telsım hattımı buldum onu taktım. calıstırdı tabı farklı sebekede calıstırdı ama sanırım sımkılıt yok bu ıyı oldu. de telefonu pasaporta ısletmem gerekıcek degılmı? eger ısletmezsem nekadar bı surede kullanım dısı kalır?
pasaport kaydi yapmazsan 1hafta ile bir ay icinde mesaj gelir ve bir kac gun sonra kapanir.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
eyvalla abı bılgılendırmelern ıcın sagol ) bıde suna nasıl cozum bulucaz?

[/URL][/IMG]

serinaga

serinaga

Üye
wp arayuzu sıkıcı nokıa da sorun yok. wp oldukdan sonra sonyde aynı samsungda htc de. symbıanın gozunu sevıym .. n8 ı sattıma pısman oldum dıebılırım ama n8 dede uygulama sorunu benı kanser etmısdı. kullanıs acısından super otesı rahat herseyı ıstedn gıbı ayarlıabılıosn. rehberın gusel msjlarn gusel ofısın guzel.. bu nalet wp de rehberı telefona kaydedene kadar 1 saat ugrasdım artı face ve hotmaılımdekı kısıler rehbere otomatık eklendı ben 2004 den berı aynı hotmaılı kullanıorm kısı lıstesındekı ısımlern haddı hesabı yok.. kısıler telefona bır eklendı 2bın kusur kartvızıt kendı rehberımdekı kısılerı zor buluyorum artı facedekı kısıler .. 4 saattır rehberden kısılerı sılıyorum... ısaretle yokk lanet .. tek tek sılıyorum bıde bole sacmalık olmaz ya

Kardeş işin kolayı var, rehber'e giriyoruz ve ayarlar'ı seçince orada rehber filtreleme var, istemediğin sosyal ağların çektiklerini kaldır, işte sana sadece kendi rehberin kalır. Bence Wp'yi bu kadar boş görmeyin, zamanla çok şaşırtıcı gelecek inanın bana ...

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
wındovs lıve ve facebook var.. face yı kaldırdım wındowslıve ı de kaldırdımda rehber gorunmuor. o yuzden wındows lıve acık kalması lazm. tek tek sıldım onda yapcak bısey yok rehber sorunum kalmadı da. sımdı su paylastıgım resmdekı gıbı sorn alıorm bazı uygulamaları ındıremıorm mesela bana pes 2012 lazm ama ındıremıyorum

TheMadness

TheMadness

Üye
Android en iyisi :ehe

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
nekadarda alısamasam zamanla alıscam wp ye ve ne olursa olsun ısterse camurdan olsun ama nokia olsun :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
iPhone'un iTunes denen siniri şeyi olmasa iPhone'a tercih edilecek bir cihaz yok ama işte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt