elvede symbian merhaba wp....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
elvede symbian merhaba wp....
dun n8 ımı satıp lumıa 900 aldım.. ıkı gundur kullanıyorm ama symbıandan sonra lanet cok karısık ve uyuz bır telefon olarak goruyorum. symbıanın gozunu seveyım tak kabloyu pc den ıstedıgın gıbı yonet. hıc sevmedım symbıandan vazgecmeyın valla ben pişman oldum artı n8 kamerası ıle lumıa 900 kamerası na baktıgımda lumıa 900 de cok ıgrenc bır kamera var yanı tam bı husran lumıa 900

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Onunla geçmiş olsun kardeş :(

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
sırf uygulama yuzunden bı anlık sınırle sattım n8 ı vıber aradım 2 gun bulamadım .. andorıd de yada wp de olan uygulamaları su symbıan desteklese varya su symbıan ın uzerıne bır sıstem daha tanımıyorum...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ama malesef buna artık imkan yok :(

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlı olsun

___kaptan___

___kaptan___

Üye

- - - Eklendi - - -

ımkanı oldugu an ılk yapcagım ıs zaten yne symbıan almak olucak. olsada olmasada yne n8 alıcam bıtane dursun bı kosede

Hayırlısı olsun diyelim, şahsen ben WP arayüzünü sevmediğim için asla ama asla almayı düşünmüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: boyabatlı
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
symbıanın arayuzunu hıc bır telefon tutamaz zaten. wp de arayuz denen bısı yok bıldıgın ev ekranı bıle yok us kılıdını acıorm dırek menu cıkıyor bıkere sola kaydırıosn ekranı uygulamalar menusu . okadr. yanı bıldıgın ayarlara gırdıgınde bıle 3 5 secenek var ayar ble yapamıosn ıstedıgın gıbı ya.. en ayar oldugum yonu suıte aglanmaması ve usb ıle ps ye baglandıgımda ıstedıgım gıbı muzık ve resım atamayısım oldu

asigsasi

asigsasi

Üye
valla bu tür haberler beni de soğutuyor nokia dan wp8 almazsam sony alırım bende artık
bana nokia dan sonra kalite ve özellik olarak sony daha cazip geliyor fakat ben 701 imi kesinlikle satmam

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
sakin sony e geçme uzak dur tecrübe konuşuyor

emreli01

emreli01

Üye
bilgilendirmen için teşekkürler ben wp görünümünden hiç hoşlanmıyorum nokia wp ile istediği eski istikrarı yakalayamıcak bence zaten elimdeki son nokia telefon olarak bakıyorum c7 ye sonrasında sırf markası nokia diye wp telefon alman
sanada geçmiş olsun diyeyim

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
wp arayuzu sıkıcı nokıa da sorun yok. wp oldukdan sonra sonyde aynı samsungda htc de. symbıanın gozunu sevıym .. n8 ı sattıma pısman oldum dıebılırım ama n8 dede uygulama sorunu benı kanser etmısdı. kullanıs acısından super otesı rahat herseyı ıstedn gıbı ayarlıabılıosn. rehberın gusel msjlarn gusel ofısın guzel.. bu nalet wp de rehberı telefona kaydedene kadar 1 saat ugrasdım artı face ve hotmaılımdekı kısıler rehbere otomatık eklendı ben 2004 den berı aynı hotmaılı kullanıorm kısı lıstesındekı ısımlern haddı hesabı yok.. kısıler telefona bır eklendı 2bın kusur kartvızıt kendı rehberımdekı kısılerı zor buluyorum artı facedekı kısıler .. 4 saattır rehberden kısılerı sılıyorum... ısaretle yokk lanet .. tek tek sılıyorum bıde bole sacmalık olmaz ya

Heroata

Heroata

Üye
Hayirli olsun ya iyi ozellikleri vardir kesinlikle. O kadar kadinlar ellerinde gözlerle windowsun da onlardan oldugunu aciklayarak reklam yaptilar. Adamin bi bildgi vardir herlde ;)

Gule gule kullan ;)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Geçmiş olsun,pcden neden medya dosyalarını atamadın ? Detaylı bilgi verebilir misin ? Almayı düşünüyordum bir nokia wp ama arkadaşın da dediği gibi soğumaya başladım bende.Ah ulan ah şu symbianı niye bıraktınız ki sanki.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun demek için girdim konuya ama pek hayrını görmemişsin:(
Lumia920'den Gönderildi.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
sırf uygulama yuzunden bı anlık sınırle sattım n8 ı vıber aradım 2 gun bulamadım .. andorıd de yada wp de olan uygulamaları su symbıan desteklese varya su symbıan ın uzerıne bır sıstem daha tanımıyorum...

Uygulama için değiştirdin ama android e gelecektin yanlış seçim

• Beğen
Tepkiler: Dede
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
andorıd tasıyan telefonları sevmıyorum. belkı htc olabılırdı ama ben nokıa yı sevdıgım ıcın aldım. aslında 920 ıstıodum ama bu denk geldı. bılmıyorm 920 nın 900 den farkları varsa 920 almak ıstıyorum.. evet hayrıını suan pek goremedım dedıgım gıbı bı rehbere gırıorum kısı ısaretleyemıorm ornek 10 15 kısı sılmek ıstıorm ısaretle yok resmen ya

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şuan yeni bir sistem olduğu için symbiana nazaran bir çok eksiği var elbette ama inşallah geri bildirim ve güncellemeler ile birlikte bu ve benzeri eksiklikler giderilecek.
Lumia920'den Gönderildi.

MrTech

MrTech

Üye
Hayırlı olsun ama adamları soğutmayin yahu beni bile soğuttunuz wp'den

5235'ten gönderildi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt