Püf Noktası Elveda WP

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArMaGeDdOn_87

Üye
Usta hep aynı terane gelişçek gelişçek bir gün gelişirse geri dönerim ama şuan cidden sıktı Allahtan 8.1 önizleme çıktıda telefon birşeye benzedi biraz ama ben pek gelecek görmüyorum wpde

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ya milleti anca kandırıyolar başka bişey yok :)

• Beğen
Tepkiler: dany92

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows Phone sistemi her güncelleme de biraz daha oturuyor ve kendini geliştiriyor.
Elbette bu süreci yaşamak istemeyen veya sabredemeyen arkadaşlarımız başka sistemlerde şanslarını deneyebilirler.
Bu çok doğal bir durum, kimseyi yadırgamamak gerekir.
Herkesin beklentileri ve sabır düzeyi aynı değil.

Ancak WP'ye alışan bir kişinin diğer sistemlerde çok uzun süre kalabileceğini sanmıyorum.
Tahminimce Windows Phone bu sene sonunda tamamen oturaklı bir hal almış olacaktır.
Başka yere göç eden arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyelim.
Ancak yuvaya dönüş sürecinin 6 aydan fazla süreceğini sanmıyorum :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662, PureFood, Serhan ve 1 kişi daha
hasiim__

hasiim__

Üye
    Konu Sahibi
6 ay içinde gerçekten çok sıkıldım ne bir ilerleme ne de bir yenilik hiçbir şey yok, he işletim sistemi güzel ama bir zaman sonra artık sıkıyor

• Beğen
Tepkiler: dany92

ArMaGeDdOn_87

Üye
Windows Phone sistemi her güncelleme de biraz daha oturuyor ve kendini geliştiriyor.
Elbette bu süreci yaşamak istemeyen veya sabredemeyen arkadaşlarımız başka sistemlerde şanslarını deneyebilirler.

Ancak WP'ye alışan bir kişinin diğer sistemlerde çok uzun süre kalabileceğini sanmıyorum.
Tahminimce Windows Phone bu sene sonunda tamamen oturaklı bir hal almış olacaktır.
microsoft banada bedava versin bi tane cihaz ben de uzun süre sabredebilirim :) hatta hiç umrumda olmaz :) ayrıca WP den diğer işletim sistemlerine geçen arkadaşların özellikle iOS a geçen arkadaşların bir daha WP ye döneceğini sanmıyorum

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bu windows phone sıkıyor diyen arkadaşları bir türlü anlamış değilim bu yazıları okuyan kişi android va ios'a haftada bir güncelleme filan geliyor zanneder. İnsanız sonuçta bazen değişiklik yapmak gerek androidde sıkıcı olacak ios'ta ama sadece wp sıkıyormuş gibi konuşmanız yalnış.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dakamon

dakamon

Üye

Böyle geri dönen bir çok arkadaşımız oldu :) hepside yapamadıklarını söylediler. WP bir tutkudur :D

cyborg78

cyborg78

Üye
son moda "Androit" bırakın wp yi mepeyi :p bak bakalım eskilere varmı bişey, yok bişey tökezleyip kalıcak oda demedi demeyin :bigstar:
ha bu arada wp 8.1 inşallah iyi olur :anlas:

phasan

phasan

Üye
Açıkçası uygulama yapımcıları bir ios kadar ilgilenmiyorlar wp ile bunun tek nedeni para. Siz olsanız wp ye mi iosa mı uygulama yapardınız yada hangi sistemdeki muşterilerinizi daha çok onemserdiniz tabiki ios dünyada milyonlarca kullanıcısı var ve paralı müşteri ister istemez kapitalist dünyada eğer para vermiyorsan para kazandırtmıyorsan kotusun. O yüzden wp de şu an için durum bu. Ama şöyle bir şey söyleyeyim eğer sen bu sistemi sevdiysen gerçekten aradığım işletim sistemi bu diyorsan uygulamaların zırt pırt güncelleme alıp almaması senin için çok önemli olmuyor. Çunku hepsi bir s3 teki uygulama kadar iyi çalışıyor. 500 tl ye aldığın wp li telefon s3 gibi bir telefondan daha kararlı çalışıyorsa tadından da yenmiyor. İsterseniz s3mini ile 520 karşılaştırması yapabilirsiniz. Ama 8.1 li 520 ile karşılaştırın bariz farkı goreceksimiz :)

Tost Makinası ile gönderildi.
İos kadar wp para kazanmıyorlar en cok ios dan para kazanıyor yapımcılar

ErenMSC

Üye
Usta hep aynı terane gelişçek gelişçek bir gün gelişirse geri dönerim ama şuan cidden sıktı Allahtan 8.1 önizleme çıktıda telefon birşeye benzedi biraz ama ben pek gelecek görmüyorum wpde

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Güncellemeler böyle geç gelirse , bende :(

lost68

lost68

Üye
Wp candır gerisi heyecandır

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
System X

System X

Üye
valla iş sıkıcılığa kalırsa andoid daha sıkıcı bir sistem.kendi kendine bildirimler felan hiç hoş değil.
ios desen 4inç ekrana 2000 lira istiyor en düşük ekran çözünürlüğüne rağmen :D
Windows phone tarafında şöyle güzel bir cihaz da yok gerçi.lumia 930 çıktı ama pentile amoled nedir kardeş yaf.
aslında temel eksiklikler belli. müzik ve video uygulamaları geliştirilmeli.sanırım Microsoft stabilliği etkileyecek müdahalelere izin vermek istemiyor.zira 3.parti video ve müzik uygulamaları kısıtlı.
şöyle güzel animasyonlarıyla özelleştirmenin ve bir çok ayarın bulunduğu video ve müzik uygulaması yapılmalı.
öyleki müzik uygulamalrı sistem codeğini kullanıyor.video desen güncellemeden sonra bozuldu atıp duruyor 8.1de
belki Microsoft 3.parti programcıları teşvik etmek için bu alanları geliştirmiyor olabilir.çünkü isteseler alasını yaparlar.

neyse elbetde bu tür sorunlar giderilecektir.sevdiğim yanlarıda var.bence arayüz 10 numara oldu..daha da ileriye götürecekler.mesela live tile özelliği daha da gelişecek.kim bilir belkide kutularda video animasyon vs de oynatabileceğiz.arkaplanda çalışmasını istediğim şeyleri açıp kapatabilmekte güzel.her program önüne gelen şeyi yapamıyor sistemde...herşey kontrol altında...

piyasadaki çoğu demiyorum hepsi (lumai 1520 hariç) orta alt seviye donanımla çalışıyor.ve programlar taban özelliklerde geliştiriliyor.bence bu güzel bir şey.adamlar altyapıya çok çalıştılar telefonda aldığınız uygulama bilgisayarınızda bedava...bu altyapıdan sonra sadece 0.1 versiyonla cortana swype bildirim çubuğu gibi şeylerle beraber bir çok eksiği kapattılar.bu alt yapı şuanda hiç bir sistemde yok...özellikle swype müthiş olmuş zaten bilen bilir.
yani yaptıkları zaman tam ypıyorlar.

benim için bir sıkıntı yok çok mutluyum wndows phone ile.andorid de kullanıyorum iosda kullandım zaten telefonu bilgisayarı bozulan bana gelir öğrendik herbişeyi :D

• Beğen
Tepkiler: zbahadir ve Esendağlı
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Bi ara bende aynı duşuncelerle wp u bırakmak gibi bi salaklık yaptım.s4 alıp mutlu olacağımı sandım.Sonuç mu ? En fazla 1 hafta dayanmışımdır.oğrenci olmama rağmen cebimdeki tüm parayı 2.el lumia 925e yatırdım.Pişman mıyım hayır.Evet uygulama bazında sıkıntılar var ama yaklaşık 1 yıldır uygulamalar ilerledi ve artık finale çok yaklaştı.Windows Phone candır :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Esendağlı ve bulutsuzgece

dany92

Üye
Nokiada elden gitti microsoft tamamen aldı artık wpye satışı koymak istememin nedenlerinden biride budur. Hey gidi koca çınar Nokia sen bugunlere dûşçek adammıydın.

MaxiCep NOKİA Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ferit.61

ferit.61

Üye
Arkadaşım bir zaman önce bende bırakmıştım WP8 li Lumia mı.
Kamera haricinde pek birşeyini aramıyorum, memnunum..
Hayırlısı olsun.

Bu arada;
Nokia veya Microsoft un bedava cihaz vermesi için ne yapmamız gerekir ?
Öyle bir imkanımız var ise fikirlerimi gözden geçirip ona göre yorum vs. yapayım :konus: :hmmm

alasulumurat

alasulumurat

Üye
6 aylık wp maceramın sonuna gelmiş bulunmaktayım öncelikle wp platformundan her ne kadar memnun olduysam da eksikliğini çektiğim uygulamalardan ve platformun gelişmesini beklemekten çok sıkıldım bu yüzden ios'a geçtim ve çok memnunum, ileride wp'nin gelişeceğinden eminim ama benim gibi beklentileri yüksek olan insanlar için wp şu an için tatmin edici değil.
Dostum merhaba,
IOS da kullandığın ve WP de bulamadığın uygulamalar hangileri paylaşabilir misin?
Sanırım ben standart bir kullanıcıyım. Sosyal uygulamalar, mesajlaşma uygulamaları vs kullanıyorum ve WP de bu yönde bir sorun yaşamadım.
WP de eksikliğini hissettiğin uygulamalar hangileri?

dakamon

dakamon

Üye
Dostum merhaba,
IOS da kullandığın ve WP de bulamadığın uygulamalar hangileri paylaşabilir misin?
Sanırım ben standart bir kullanıcıyım. Sosyal uygulamalar, mesajlaşma uygulamaları vs kullanıyorum ve WP de bu yönde bir sorun yaşamadım.
WP de eksikliğini hissettiğin uygulamalar hangileri?

Bende merak ettim o arkadaşın buna cevap vermesini istiyorum :) bende ortalama bir kullanıcıyım diyebilirim telefonda en çok hatta yüzde 80 sosyal medyayı takip ediyorum twitter Facebook whatsapp falan. Bunlarda zaten uygulama olarak varlar instagram vine viber line var bunlar. Eğer sosyal medyayı kullanan biriyim derseniz butun uygulamalar var. 400 bine ulaştığı söyleniyor mağazamızdaki uygulama sayısı. Zamanla da gelişiyor grlişecek. Oyunlar desen en baba oyunlar var mağazada. Bence uygulama eksiği var diyip telefon bırakılacak durumu çoktan geçti wp. Kimse uygulama eksik şu bu demesin bence :)

Tost Makinası ile gönderildi.

hasiim__

hasiim__

Üye
    Konu Sahibi
sadece feysbukla tıvitırla iş bitmiyor adam akıllı kamera uygulaması yok mesela(sakın bana camera360, picsart falan saymayın) sonra yeni çıkan uygulama ve oyunlar modası geçtikten sonra wp'e geliyor, ayrıca hala gelmeyen uygulamalar var tango, candy crush, olan uygulamalar da çoook geriden takip ediyor mesela whatsapp, instagram wp sürümleri gerçekten berbat ios'ta kullanınca fark ettim bunu

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve yunusiyunus
SonyXperia

SonyXperia

Üye
Bu konular o kadar dramatize ediliyor ki? Ben android'ten nefret ederek WP'ye geçtim bir gün de gelip Android formuna elveda Android diye yazmadım. Çok büyütüyorsunuz bence arkadaşlar gereksiz forum da kirleniyor bence

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662, Esendağlı, kaygisiz43 ve 1 kişi daha
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bu konular o kadar dramatize ediliyor ki? Ben android'ten nefret ederek WP'ye geçtim bir gün de gelip Android formuna elveda Android diye yazmadım. Çok büyütüyorsunuz bence arkadaşlar gereksiz forum da kirleniyor bence
işte çok güzel bi noktaya parmak bastın. kimse androidi ya da iosu bıraktığında elveda gülegüle diye konu açmıyor (açan varsa da istisnalar kaideyi bozmaz) demek WP öyle bi etki yaratıyor ki nefret ederek bile ayrılsanız insanın bi elveda diyesi geliyor içten içe :) her bırakan konu açıyor maşallah, belli etkisi büyük olmuş sistemin :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662, Esendağlı ve csll
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
sadece feysbukla tıvitırla iş bitmiyor adam akıllı kamera uygulaması yok mesela(sakın bana camera360, picsart falan saymayın) sonra yeni çıkan uygulama ve oyunlar modası geçtikten sonra wp'e geliyor, ayrıca hala gelmeyen uygulamalar var tango, candy crush, olan uygulamalar da çoook geriden takip ediyor mesela whatsapp, instagram wp sürümleri gerçekten berbat ios'ta kullanınca fark ettim bunu
IOS'ta memnunsan bu konuyu sürdürmenin manası ne?Yüzlerce böyle konu açıldı sonu hep kilit vuruldu.Karalama ya dönüyor konular bir süre sonra.Sana IOS'ta mutluluklar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt