hasiim__
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam androide geçmeyinde.. Hele gelsin bakalım kararlı sürüm WP8.1. Şuan benim için en iyi sistem wp8.1 yani beklentilerimi en iyi karşılayan o yüzden iPhone 5S im de var. O yatışta. L920 kullanıyorum.6 aylık wp maceramın sonuna gelmiş bulunmaktayım öncelikle wp platformundan her ne kadar memnun olduysam da eksikliğini çektiğim uygulamalardan ve platformun gelişmesini beklemekten çok sıkıldım bu yüzden ios'a geçtim ve çok memnunum, ileride wp'nin gelişeceğinden eminim ama benim gibi beklentileri yüksek olan insanlar için wp şu an için tatmin edici değil.
android wpden daha mantıklı benceHocam androide geçmeyinde.. Hele gelsin bakalım kararlı sürüm WP8.1. Şuan benim için en iyi sistem wp8.1 yani beklentilerimi en iyi karşılayan o yüzden iPhone 5S im de var. O yatışta. L920 kullanıyorum.
android wpden daha mantıklı bence
note2yi ocakta aldım ozaman 925ler 1400falandı sanırım ona vereceğime gider note2 alırım dedim özgürlük var da ben sıkıldım 1300e aldım note2yiKısmen mantıklı kısmen değil bu senin cihazının segmentine bağlı ve hiçbir platform giriş seviyesi için Wp8 kadar başarılı değil ama galaxy note 3 vs gibi üst segment cihazlarda android başarılı.
Tamam.note2yi ocakta aldım ozaman 925ler 1400falandı sanırım ona vereceğime gider note2 alırım dedim özgürlük var da ben sıkıldım 1300e aldım note2yi
tercih meselesı gelip ortam gerip insanı çıldırtmaTamam.
1520 de iyidir beaaahhhtercih meselesi kimseye gel Beşiktaşı tut diyemem.Mobil platformlarda öyle kimine wp güzel kimine Ios kimine android kiminede Blackberry os yani ne yapalımm herkese wpyi aman bırakma bak çok güzel günler bizi bekliyor diyemeyiz.Wpye 820 ile başladım 1520 ile devam ediyorum hiçde pişman değilim miss gibi benim isteklerimi hayli hayli karşılıyor...
Hocam sen 3 cihaz alarak baya bi fazla sabretmişsinLumia800 lumia 620 lumia 925 kullanmış biri olarak kabak tadı verdi artık iphone 6 yı bekliyorum o çıksın direk satışı koyuyorum wpue
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hocam sen 3 cihaz alarak baya bi fazla sabretmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?