elveda n8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rizabakir

Üye
    Konu Sahibi
elveda n8
evet arkadaslar,26 yasindayim ve 14 yasimdan bu yana araliksiz nokia kullaniciyim.ne yazikki benim gibi bir sagdik musterisini bile kendinden biktirdi nokia.bugun itibariyle sybian forumunda son kez bulunuyorum.kusura bakmayin ama bir guncelleme icin 6 ay bekleten firmanin,musteri anlayisindan suphe ederim,n8 i sattim ve iphone 4 aldim.bide onu deneyelim dedik.nokia dan ne kadar kotu olabilirki.neyse kalan arkadaslara bol sans diloyorum.bundan sonra ios ta olucam.ama arada bi tabikide goz atarim.ne de olsa 3 yildir bi forumdan ogrendik cogu seyi.kalin saglicakla

• Beğen
Tepkiler: .:ÇAĞLAR:. ve suat1111

spartuas

spartuas

Üye
neden konu açtın ki ? İphone 4 almış havaya bak :) tm elveda.... Sırf bi güncelleme gelmedi diye neredeyse intar edeceksiniz alla alaaaa

• Beğen
Tepkiler: distakjo ve FastBreaker

yigita

Üye
sana made in china telefonunla bol şans dostum.

Emre-45

Emre-45

Üye
ee ne yapalım arkadaşım hayırlı olsun her yeni telefon alan konu mu açsın yanı ?

cabal21

cabal21

Üye
sen türkiyede 6 ay bekledin amerika halen yazılım sorunu çözememiş ve bu yüzden dolayı 2 ay daha bekletecek.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
elveda baslikli konular moda oldu:ehe

ImPossibLe28

Üye
sana tek bir şey soruyorum...
N8'i alırken 6 ay sonra anna güncellemesi, 1 yıl sonra belle güncellemesi çıkacak falan mı dediler?
Bana şahsen böyle diyen olmadı...

FastBreaker

FastBreaker

Üye
lütfen gitme ya (!)

Dampierre

Dampierre

Üye
iphone 4 hayırlı olsun, n8'den ile farklı kulvarda yarışan bir telefon. örneğin ben iphone 4 e n8 değişmem ama zevk meselesi bu işler.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Oturdum sırf sen gittin diye ağlıyorum. :d: Bırak ya ha satmışsın ha satmamışsın bana faydası mı var !

rizabakir

Üye
    Konu Sahibi
yav nokianin butun avukatlari burayami toplandi,bu kadar hincal uluc kilikli arkadas bir arada toplanmis,he arkadasim elvada modasina bende uydumvarmi bi diecen.obur arkadas yok bana alirken demedi ama yilin ilk ceyreginde deyip guncellemeyi ucuncu ceyreginde verdi.ayrica he param var hava atiyom bundan mi hoslaniyonuz,ben beni taniyan arkadaslara gule gule dedim,o kadar, oraya buraya cwkmeye gerek yok.admin kapa konuyu

• Beğen
Tepkiler: .:ÇAĞLAR:. ve suat1111
polluxea♪

polluxea♪

Üye
durr....nolur gitme :ehe kalamam sensiz bu diyarlarda :kop: yaa kardesim her telefon alan konu acacaksa valla işimiz var yaa tamam hayrlı olsun güle güle kullan da yanii buna konu acmaya ne gerek var ?? adminler bi el atsın şu elveda başlıklı konulara lütfenn :)

rizabakir

Üye
    Konu Sahibi
Oturdum sırf sen gittin diye ağlıyorum. :d: Bırak ya ha satmışsın ha satmamışsın bana faydası mı var !
arkadas kafami buluyon sen benle,sanane ise nie yaziyon arkadas,secmecemisiniz ya,agzimdan kotu laf cikarip uyeligimi yaktiracaniz bana.yas siniri yokmu bu sitede coluk cocuk dolmus

Lenneth

Üye
Symbian'dan sonra iyi gelmiştir, hayırlı olsun iPhone'nunuz :)

sana tek bir şey soruyorum...
N8'i alırken 6 ay sonra anna güncellemesi, 1 yıl sonra belle güncellemesi çıkacak falan mı dediler?
Bana şahsen böyle diyen olmadı...

Evet oldu, Nokia'nın güncelleme ile web tarayıcısını değiştireceği ve yeniliklere gideceği haberleri çıktı piyasaya şubat ayında, ben şubatın sonlarına doğru almıştım cihazı..

ImPossibLe28

Üye
şuanda bile tam uyumlu çalışmayan anna, yılın 1. Çeyreğinde çıksaydı ne olurdu düşünebiliyor musun?
Kullanıcıların aşırı baskısından dolayı da böyle hatalı olarak çıktı..

Kendinden düşün, her söylediğin şeyi her söylediğin zamanda yapabiliyor musun? İlla ki aksamalar olabilir.

Şunu da unutma ki, nokia sana zorla, veya biz güncelleyecez diyerek satmadı cihazı. Kendi isteğinle aldın...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
nerde symbian karsıtı var bu forumda arkadaş anlamadım ki amacları ne yani |-)

• Beğen
Tepkiler: sado826

ImPossibLe28

Üye
Symbian'dan sonra iyi gelmiştir, hayırlı olsun iPhone'nunuz :)Evet oldu, Nokia'nın güncelleme ile web tarayıcısını değiştireceği ve yeniliklere gideceği haberleri çıktı piyasaya şubat ayında, ben şubatın sonlarına doğru almıştım cihazı..
kusura bakma ama nokia'nın resmi internet sitesinde görmedim ben böyle birşey...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
aynen katılyorum kardes,sanki alırken kutunun üstünde ''anna yolda'' yazıyodu da ona göre aldı millet...ayrıca anna hosuna gitmediyse belle at kardesim betanın betası ama gayet süper yani...

rizabakir

Üye
    Konu Sahibi
neyse hepinize teker teker cvo vermicem,adam gibi bi elvada diyelim dedik konuya ameleler usustu.madem oyle oku gec arkadasim umrunda deilse neyin cvbini yaziyon,bide bu nokia nin basarisizligini cekememe ne yani,sanki babanizin mali.begenmedim sattim bu kadar ve bunu dile getirmek istedim,niye boyle sacma muhalefet cabaari icerisindesiniz.bos bos muhabbetler,komik olma cabalari.neyse cocukla cocuk olmayalim,diger arkadaslardan ozur dilerin

Consul9

Consul9

Üye
aramıza hoşgeldin kardeş bende 6-7 yıllık nokia serüvenime android ve iosla ara vermiştim büyük bir ihtimalle bir daha symbiana dönmeyeceksin nokia büyük bir atılım yapmazsa....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...