Elveda Maxisymbian3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uribaju

uribaju

Üye
donanım olarak bilmem ama symbian akıcılık stabillik uygulama vs hiç bir şekilde ios ile karşılaştırılamaz. Symbian tam bir rezillik nokia inat etmeden kodları açsa yada symbian yanında android seçeneği sunsa piyasayı sallar ama bu saatten sonra nokia beş para etmez. Kendi eliyle öldürdü symbiani

symbianda şuan belle denen güncelleme varken iphone3gs yanında duman olur hani nerde otg nerde kamera nerde ekran kalitesi nerde sağlamlık ?tamam iphone kaliteli cihazlar çıkarıyor hele 4 ve 4s bitirdi işi ama 3gs eskide kaldı

capadent

Üye
iphonun ne farkı var diyen arkadaslar elinize bir alın da konusun donanım olarak tamam n8 daha iyi ama 12 mp kamera koyup yavaş bi telefonla insanları aldatamazsınız.Fanboyluk yapmak istemem ama bir iphone alın elinize o akıcılığın tadını çıkarın internette rahatça kasmadan dolaşmanın tadına varın derim.Amacım fanboyluk degil elimde zaten n8 var satıp iphone 4 alacagım iyi günler

iphone4 ok ama 3gs mantıksız

----------Eklendi @ 00:28:45 ---------- Yazıldı @ 00:21:22 ----------

iphonede sarj olayı bluetooth video olayı n8den kötü oldugu kesin fakat. iphonedeki dikey q klavye uygulama efektler tuş sesleri ve daha fazlası nokiadan kat kat iyi oldugu ap açık ortada...
çok komik bir yorum.efekti iyi diye telefon daha iyi mi şimdi.n8in lensi yeter.gpsi harika.16 gb hafızasını flash disk gibi kullanabiliyorsun.fm vericisi var.3gs de görüntülü konuşabiliyor musun hayır.daha bir sürü fark var.aklıma ilk gelenler bunlar.sen mercedesten opeli
üstün tutman gibi birşey.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ben kendimi bildim bileli nokia'dan şaşmadım 5110 6120 3650 6600 n73 6210 5800 ve n8 yani nokia forever arkadaşları anlayamıyorum nokia kullanan biri nasıl başka telefona geçebilir ya. aileden reddedilmek gibi bu. ha symbian kaplumbağa gibi ilerliyo olabilir ama yapılınca da tam yapılmıyo mu yeniliklrer arkadaşlar???? biz nokiacılar olarak hep burdayız kardeşler ve asla burdan ayrılmak yooooooookkkkkk... nokia bitmeyen bir tutkudur unutmayınnnn

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

esatgelmedi

Üye
n8 verip 3gs almışsın BENCE bir de üstüne para vermekle büyük hata yapmışsın. güncel tabirle söylemek gerekirse "attan inip eşeğin daniskasına binmişsin" kusura bakma ama ilk çıktığı gün bile yerden yere vurulan bir telefonla n8 gibi son model bir telefon kıyaslanamaz bile. sonuç olarak zevkler ve renkler tartışılmaz ama imkanın varsa telefonunu geri al illaki değiştireceğim dersen daha fazla fark öde iphone 4 al bari. en azından mantıklı bir geçiş olsun.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hayırılısı olsun kardeş tercih meselesi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bana sallayanlar olmuş ben veda konusu açmıştım siz bana sallamısınız bu kadar zaman geçirdik hiç yakışmadı size öncelikle bunu belirteyim.

2. olarak yok n8 fark atar yok n8 şöyle yok böyle. Arkadaşlar ben n8 e hiçbirşey söylemedim kötü vs demedim, neyi savunuyorsunuz ben sadece ben bıktım dedim. Bana 12 mp lik kamera gerekmiyor 3mp ile işimi gayet rahat hallederim, amoled ekran vs demişsiniz açıkcası bahsettiğiniz kadar kötü değil 3gs ekranı. Ayrıca ios5 öyle bir sistem öyle bir stabilite hızlılık var ki inanın telefon almışım diyorsunuz. Jailbreak yaptım herşey ücretsiz oldu istediğimi yüklüyorum, facebook app si vs harika. İnternet siteleri yükleniyor hemen n8 deki gibi takılma vs söz konusu değil. Ben bunları yazmak istemiyordum tartışma konusuna dönmesin diye ama ille yazdıracaksınız. Merak etmeyin telefondan gayet iyi anlıyorum. Telefon demek bikaç multimedya özelliği demek değil arkadaşlar işletim sistemi de çok önemli. n8 de de 600lük işlemci var 3gs de de. n8 de 256 mblık ram var 3gs de de. Ama gelin bi karşılaştırın hızlarını. Gerçekten iphone hava atma telefonu değil stabilitesi çok iyi..

Neyse arkadaşlar bu mesajımdan sonra da sallayacaksınız bana baya ama emin olun hiç umrumda değil, veda etmek için bi konu açtım sayenizde kötü ayrılıyoruz. Herkese kendi cihazları ile mutluluklar dilerim bende böyle mutluyum :)
Hakkinizda konusulmamasi icin konunuzun kapanmasini isteye bilirsiniz.:locked:
Ayrica farklari konusunda tercih konusu vede zevk meselesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...