Arkadaşlar bana sallayanlar olmuş ben veda konusu açmıştım siz bana sallamısınız bu kadar zaman geçirdik hiç yakışmadı size öncelikle bunu belirteyim.
2. olarak yok n8 fark atar yok n8 şöyle yok böyle. Arkadaşlar ben n8 e hiçbirşey söylemedim kötü vs demedim, neyi savunuyorsunuz ben sadece ben bıktım dedim. Bana 12 mp lik kamera gerekmiyor 3mp ile işimi gayet rahat hallederim, amoled ekran vs demişsiniz açıkcası bahsettiğiniz kadar kötü değil 3gs ekranı. Ayrıca ios5 öyle bir sistem öyle bir stabilite hızlılık var ki inanın telefon almışım diyorsunuz. Jailbreak yaptım herşey ücretsiz oldu istediğimi yüklüyorum, facebook app si vs harika. İnternet siteleri yükleniyor hemen n8 deki gibi takılma vs söz konusu değil. Ben bunları yazmak istemiyordum tartışma konusuna dönmesin diye ama ille yazdıracaksınız. Merak etmeyin telefondan gayet iyi anlıyorum. Telefon demek bikaç multimedya özelliği demek değil arkadaşlar işletim sistemi de çok önemli. n8 de de 600lük işlemci var 3gs de de. n8 de 256 mblık ram var 3gs de de. Ama gelin bi karşılaştırın hızlarını. Gerçekten iphone hava atma telefonu değil stabilitesi çok iyi..
Neyse arkadaşlar bu mesajımdan sonra da sallayacaksınız bana baya ama emin olun hiç umrumda değil, veda etmek için bi konu açtım sayenizde kötü ayrılıyoruz. Herkese kendi cihazları ile mutluluklar dilerim bende böyle mutluyum