Elveda Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Peki şikayet etmeyi denediniz mi hiç ?

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
mehmet abi nereye ya :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gitmek en son ki seçenektir muhakkak..
Şikayet etmeyi denediniz mi ? Çözüm bulunamadı mı ?
Gitmek , ayrılmak bana bu konu da anlamsız geliyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bana da anlamsız geliyor Ali..koskoca Mehmet iki çocuğun lafına mı güceniyor?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
arkadaşlar protesto edelim. Yorumlarımızdan mahrum bırakalım o kişiyi. mehmet'e destek olalım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayır hayır..
Bu şekilde olmaz bu..O zaman her sorunu olan , forumu terketsin , ayrılsın.Var mı böyle birşey ?.Böyle olursa forum da üye kalmaz .. Bir sıkıntısı olan üst rütbedeki yöneticilere şikayet eder , çözüm arar .. Sonuç alamadı mı , ters mi cevap verildi .. O zaman bir ihtimal ayrılık düşünülebilir .

Şu konu da ayrılık bir çözüm değildir..Yanlıştır bence..
!

Odysseus

Odysseus

Üye
Profiline de yazdığım gibi.. Dinine küfreden müslüman olsa. Takmayacaksın hocam, takmayacaksın...

Harfiyen katılıyorum. Konu dışına girdiğimde bir sayfa dolusu anlamsız konusuna ulaştığım, her konuda teşekkürler, ya da bunun gibi kısa mesajlar yazan bir yöneticinin, bir üyeye bunu söyleme hakkı yoktur.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Valla Mehmet kardeş kısa ve saçma sapan mesajlardan önce nice saçma sapan konular var ki mesajlara sıra gelmez... Şayet Maxicepi bir aile olarak görüyorsan bırakıp gitmez daha doğrusu gidemezsin. Hangi ailede bireylen ufak bir sebepten ötürü ailesini terkedip gidiyor? Senin için önemli olan Maxicepteki arkadaşlıksa aynen kaldığın yerden devam etmelisin. Tartışmalar sürtüşmeler her ailede olur. Sanal aile de ise dünden olur. Aynen devam edeceğini düşünüyorum...

arslansem

arslansem

Üye
arkadaşlar protesto edelim. Yorumlarımızdan mahrum bırakalım o kişiyi. mehmet'e destek olalım
Bir kısım üyeler bu çizgide zaten erol..Ben de dahilim bu kısıma :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Harfiyen katılıyorum. Konu dışına girdiğimde bir sayfa dolusu anlamsız konusuna ulaştığım, her konuda teşekkürler, ya da bunun gibi kısa mesajlar yazan bir yöneticinin, bir üyeye bunu söyleme hakkı yoktur.
Sadece konu dışı olsa iyi..:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Öncelikle, veryansınınızı haklı buluyorum. Hiç bir yöneticinin böyle bir şey söylemeye hakkı yoktur, Doğuş arkadaşımız yönetici değil haber editörüdür, yönetici yetkileri mevcut değildir. Bu yapılan yanlışı örtmez tabiki.

Yapılan yanlış için yönetim adına özür dilerim ve arkadaşla ilgili konunun görüşüleceğini belirtmek isterim...

Konu daha fazla uzamasın, eğer isterseniz pm ile bize ulaşabilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt