Elveda Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Elveda Maxicep
Yaklaşık 2 yıldır Maxicep üyesiyim ve bundan gurur duyuyorum ve her zamanda gurur duyacağım her zaman keyifle sitemize giriyordum çok eğlenceli çok keyifli vakit geçiriyordum ki son bir iki güne kadar yok efendim kısa ve saçma mesajlar yazıyormuşum yok efendim konuları okumadan yorum yapıyormuşum ben hiç bir konuyu okumadan yorum yapmadım yapmamda belki bir iki tanesi dalgınlığıma gelmiş olabilir 24 saatinin 12 saatini sitede geçiren bir insan için bu normal değilmi benim konularıma yorum yapma ne demek sen bir yöneticisin bunu nasıl söylersin burası herkese açık bir forum herkes ahlak ve seviye sınırları içinde istediği yorumu yapar sana saçma gelen mesaj benim yorumum senin yorumun bana saçma gelebilir ama saygısızlık yapmam senin gibi benim bilgisayarım olmadığı için sürekli cep telefonuyla bağlıydım sitemize ama galiba birilerinin gözüne battık ama artık rahat olsunlar istenmediğim yerde durmam bilerek veya bilmeyerek birinizin kalbini kırdıysam binlerce kez özür dilerim hakkınızı helal edin benimde hepinize hakkım varsa helal olsun Allaha emanet olun arkadaşlar siteyide bir iki tane kendini bilmeze bırakmayın bu site hepinizin unutmayın HOŞÇAKALIN AİLEM GİBİ GÖRDÜĞÜM MAXİCEP ve SAKİNLERİ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Abi böyle düşünme ... Haksızlık var ise yöneticilere pm atsaydın ... Ben şahsen şahit olmadım ve çok yararlı bir üyesin bu foruma ... Tekrar düşün abi :)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Bikere onu diyen şahsiyetin eminim maxiceple bir ilgisi yoktur.
Sizin biri laf çıkardı diye elveda demenize hiç gerek yok:)
Bırakın her türlü batsın ona
:oke:
Sizi biyere göndermiyoruz!:ehe

Berlin Boleyn

keşke benim başımada bu gelseydi.
üzülme mehmet abi beterin beteri var en azından senin hakkında milleti dolduruşa getirip(karşı taraf buna müsait tabi:))üstüne salmamışlar senin durumun aşılır haa öbür durumda aşılır ama seninki devede kulak kalır..

kendini bilmez dolu buralar herkesin lafına baksaydık ooooo herkes ederi kadar işte:)

inadına gitmemelisin:)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Mehmet ağabey;
Yöneticiliğimde böyle konulara izin vermiyordum ama bu biraz farklı..
Bu gibi durumlarla karşılaşan üyelerimiz oldu.

Ama bunu Maxicep'e mâl edemezsiniz.
Kim olduğunu yönetime bildirmeniz lazım.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kimse beni birisinin üstüne salmadi bilginize ...

lovestar

lovestar

Üye
yaw dikkatimi çekti forumda aktif olanlar çok konu açanlar.her konuya mesaj atma gayretinde olanlar.şu veya bu sebeple forumdan ayrılmak zorunda kalıyor sonunda.bir zamanlar Doğan diye bir üyemiz vardı onuda her kıyı bucAkta görürdüm forumda sonra bir baktım birgün banlanmış arkadaş.ismi aklıma gelmeyen bir çok örnek arkadaşımız mevcut bu konuyla alakalı.aynı doğan gibi forumu bırakanlar...en iyisi sessiz sakin takılmak abi,günde 10 mesaj ya yazarım ya yazmam.gidip hiç bi adminin modun özeline modluk adminlik tarzı taleplerim olmaz.bakın dalganıza yaw.hayatı ciddiye alın biraz sanalı değil...

Odysseus

Odysseus

Üye
Bu sözü söyleyen yönetici profiline mesaj yazan yönetici diye tahmin ediyorum. Muhtemelen de o kişinin konuyu gündeme getirmesiyle uyarı aldın. Zamanında bende bu tip şeylerle çok karşılaştım ama uyarı vermek yerine nazikçe kendisine durumu aktardım. Uyarı vermek, benim sistemimde en son başvurulacak şeydi.

Bir yöneticinin üyeye bunu söylemesi yanlış, hele ki bunu profilinde belirtmesi büyük saygısızlık.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Mehmet nereye gidiyorsun hemeşerim yaa..bende aynı şikayetleri aldım..vayy hızlı mesaj yazıyormuşum vayy mesaj sayımı artırmak içinmiş falan filan işte..bu gibi kendini bilmezlere burayı bırakamayız dostum..bu sitede kim daha aktif ve paylaşımcı herkes biliyor..sen birkaç kendini bilmeze papuç mu bırakacaksın yanii..hadi dostum bekliyoruz..

Odysseus

Odysseus

Üye
Meyve veren ağaç taşlanırmış Nadir abi..

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Takma ağabey..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Meyve veren ağaç taşlanırmış Nadir abi..
evet Adem yaa..kim bu sitede faydalı olmaya çalışıyorsa hemen harcıyorlar yazık yani Mehmet arkadaşımız ne yapmış? bir sürü konu paylaşıyordu ve çok aktifti..

arslansem

arslansem

Üye
Mehmet abi ne yap biliyor musun?Sana uyarıda bulunan üyenin mesajlarını araştır bak bakalım kaç mesajı bir satırdan fazla :ehe önce kendini düzeltmekle başlasın.Senin mesajlarının kısalığı dikkatimi çekti ama en azından saçma sapan yorum yapmıyorsun bazıları gibi :islik ben olsam sallaaaaa derdim şahsen :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Mehmet abi ne yap biliyor musun?Sana uyarıda bulunan üyenin mesajlarını araştır bak bakalım kaç mesajı bir satırdan fazla :ehe önce kendini düzeltmekle başlasın.Senin mesajlarının kısalığı dikkatimi çekti ama en azından saçma sapan yorum yapmıyorsun bazıları gibi :islik ben olsam sallaaaaa derdim şahsen :ehe
yani üç beş kendini bilmezin lafıyla koskoca emek bırakılmaz ki değil mi?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
mehmet bey bundan sonra şöyle yapalım, sana onu diyen kişinin konularına yazmayalım. Sen ve Ben.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Mehmet ! sadece tek kelime diyeceğim ..

L Ü T F E N !

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Sıra Mehmet ağabeye geldi.
Haydi bakalım..

Cynical

Cynical

Üye
Profiline de yazdığım gibi.. Dinine küfreden müslüman olsa. Takmayacaksın hocam, takmayacaksın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt