Mehmet
Emekli Yönetici
Elveda Maxicep
Yaklaşık 2 yıldır Maxicep üyesiyim ve bundan gurur duyuyorum ve her zamanda gurur duyacağım her zaman keyifle sitemize giriyordum çok eğlenceli çok keyifli vakit geçiriyordum ki son bir iki güne kadar yok efendim kısa ve saçma mesajlar yazıyormuşum yok efendim konuları okumadan yorum yapıyormuşum ben hiç bir konuyu okumadan yorum yapmadım yapmamda belki bir iki tanesi dalgınlığıma gelmiş olabilir 24 saatinin 12 saatini sitede geçiren bir insan için bu normal değilmi benim konularıma yorum yapma ne demek sen bir yöneticisin bunu nasıl söylersin burası herkese açık bir forum herkes ahlak ve seviye sınırları içinde istediği yorumu yapar sana saçma gelen mesaj benim yorumum senin yorumun bana saçma gelebilir ama saygısızlık yapmam senin gibi benim bilgisayarım olmadığı için sürekli cep telefonuyla bağlıydım sitemize ama galiba birilerinin gözüne battık ama artık rahat olsunlar istenmediğim yerde durmam bilerek veya bilmeyerek birinizin kalbini kırdıysam binlerce kez özür dilerim hakkınızı helal edin benimde hepinize hakkım varsa helal olsun Allaha emanet olun arkadaşlar siteyide bir iki tane kendini bilmeze bırakmayın bu site hepinizin unutmayın HOŞÇAKALIN AİLEM GİBİ GÖRDÜĞÜM MAXİCEP ve SAKİNLERİ...

ben olsam sallaaaaa derdim şahsen