Elmander: "Fener'i yenerek şampiyon olmak..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Elmander: "Fener'i yenerek şampiyon olmak..."
Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander ezeli rakibi yenip şampiyon olmanın kendilerini iki kat fazla daha mutlu ettiğini söyledi.

Geçen sezon yaşanılan şampiyonluk yarışını değerlendiren tecrübeli golcü Galatasaray Dergisi'ne yaptığı açıklamada, "Gerçekten inanılmaz bir şeydi. Bizim şampiyon olmamızı beklemeyenler vardı. Son maçta Fenerbahçe'nin sahasında şampiyonluğu almamız unutulmaz bir şeydi. Bu hayatımın sonununa kadar kalbimin bir köşesine kalacak. Taraftar da çok iyiydi. Bizi her maç desteklediler. Bu sezon da çok iyiler ama geçen yıl daha yeni geldiğim için böyle bir duruma çok şaşırtmıştım." ifadelerini kullandı.

Oyundan çıktığım için ağladım

Süper Toto Süper Final'in son maçında oyundan çıkmak zorunda kaldığı için çok üzüldüğünü söyleyen İsveçli golcü "Oyundan üzülerek çıktım. Soyunma odasına giderken ağlıyordum. Bütün sezon o maça çıkmak için hazırlandık. Düşünsenize o maçta ya şampiyon olacaksınız ya da olamayacaksınız. Ben çıktıktan sonra arkadaşlarımı yalnız bıraktığımı hissettim. Şampiyon olduktan sonra ise çok garip bir sevinç yaşadım. Çünkü ayağım kırılmıştı. Bir yerden sevinirken, diğer yandan kırık ayağımı düşünüyordum." dedi.

Sakatlıktan sonra oyun tarzından ödün vermediğini de sözlerine ekleyen Elmander, "Genelde sakatlanan oyuncu sahalara döndükten sonra bazı toplardan sakınabilir. Ama ben ben oyun tarzımdan asla vazgeçmedim. Her topa müdahele etmeyi seviyorum. Eğer o topa müdahale etmezsem o ben olmam." sözlerini sarfetti.

Bu sezon takıma yeni katılan Umut Bulut ve Burak Yılmaz ile olan uyumlarını da değerlendiren Elmander, "Umut ile oyun tarzlarımız çok benziyor. İkimiz de baskı yapmayı seviyoruz. O sezona çok iyi başladı. Neredeyse girdiği her pozisyonu gol yaptı. Buna saygı duymak gerek. Burak Yılmaz ise ceza sahası içinde tam bir bitirici. Şampiyonlar Ligi'nde tüm gollerimizi attı. Tam bir profesyonel. Takıma alıştıkça çok daha iyi olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Taraftar gerçekten inanılmaz!

Galatasaray taraftarının stadyumu adeta bir cehenneme çevirdiğini de sözlerine ekleyen başarılı golcü, "İlk geldiğimde Liverpool ile bir hazırlık maçı oynamıştık. Taraftar 3'ten geriye saydı ve bağırmaya başladı. Gerçekten inanamamıştım. Muhteşem bir atmosfer oldu. Adeta tüylerim diken diken oldu. Her maçta bizlere gösterdikleri destek için minnettarım. Biz de bunu karşılığını verebilmek için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kaydetti.

Galatasaray formasını 51 kez giyen Elmander 16 maçta fileleri havalandırmayı başardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt