elma hatice ve samsunun şarj süreleri

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Oyun konusundada bir karsilastirma mevcutmu? Mesela yarim saatlik bir most wanted yada adphalt8 oynandiginda sarj durumu ne olur?
Abi öyle bir incelemeye rast gelmedim ama abimde elma 5 var 45dk civarında real racing 3 de pil 30 lara düştü tabi cihaz tamamen senk di.

s4 de ise bi videoda görmüştüm 10 dk asphalt da pil 100 den 85 lere düştü.
Kapasite & performans olarak degerlendirirsek iPhone 5 1440 mah ile 2600 s4 u ve 2100 mah lik one i sollamış :cool
Ama kardeşim biliyorsun ios muazzam stabil bi yazılım :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve yaren_dede
Türe

Türe

Üye
Tabi ama o kapasite ile yine de çok iyi şarj Süresi sunuyor :cool

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve CABBAR
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
yav dur hele cam kasadan bıktık azcıkta plastik deneyelim hevesimi kaçırma s4 alak bi :züü:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve CABBAR
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Abi öyle bir incelemeye rast gelmedim ama abimde elma 5 var 45dk civarında real racing 3 de pil 30 lara düştü tabi cihaz tamamen senk di.

s4 de ise bi videoda görmüştüm 10 dk asphalt da pil 100 den 85 lere düştü.
Ama kardeşim biliyorsun ios muazzam stabil bi yazılım :)

Hmmm iyi bende benim cihazda bi gariplikmi var diyordum hem sarji su gibi iciyor hem ekran ates gibi oluyor, kasma yok ama oyunlar süs olarak duruyor cihazda :)

Bu arada video izlerken sarjin gitmemeside enteresan bende dün farkettim 1-1,5 saat film izledim yüzde 10 civari ancak gitti sarj

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
Hmmm iyi bende benim cihazda bi gariplikmi var diyordum hem sarji su gibi iciyor hem ekran ates gibi oluyor, kasma yok ama oyunlar süs olarak duruyor cihazda :)

Bu arada video izlerken sarjin gitmemeside enteresan bende dün farkettim 1-1,5 saat film izledim yüzde 10 civari ancak gitti sarj
bende de oluyor abi normal ısınması :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Üst Alt