Elinde Profiexplorerıı Olan Var Mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrAzY_ErCaNN

Üye
    Konu Sahibi
Elinde Profiexplorerıı Olan Var Mı
Elinde profiexplorerıı olan var mı varsa buraya lınk koyabılır mı ve son surumse iii olur......

ozdes_24

Üye
bnde merak ediorm bunu bi de profiexplorerın fexplorerdan farkı warmı söleyebilirmisiniz eksisi ya da artısını

hasisa

hasisa

Üye
sitede var biraz arasan bulursun

CrAzY_ErCaNN

Üye
    Konu Sahibi
Kardes varda bı tane ındırdım telefonla uyumlu degıl ondan soruom zaten.Fex plorer dan farkı jar dosyalarını felan gonderebılıyomussun zıl seslerı felan

ozdes_24

Üye
ewet kareş sitede buldum bakalım bnm tele olacakmı

mustafakarasan

Üye
f explorer den farkı telefonun içindeki butun dosyaları gönderebiliyorsunzilsesleri falan hepsini gönderiyorsun

CrAzY_ErCaNN

Üye
    Konu Sahibi
Ozdes senın telefona oldumu olduysa lınk koysana senınkıne olduysa benımkınede olur buyuk ıhtımal.

hasisa

hasisa

Üye
<div class='quotetop'>(CrAzY_ErCaNN &#064; Jan 1 2006, 10&#58;28 PM) [post=242802]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kardes varda bı tane ındırdım telefonla uyumlu degıl ondan soruom zaten.Fex plorer dan farkı jar dosyalarını felan gonderebılıyomussun zıl seslerı felan
[/b][/quote]
ben kullanıyorum
senin tele nasıl olmuyor anlamadım

CrAzY_ErCaNN

Üye
    Konu Sahibi
ama sitede kac tane profiexplorer var haberınvar mı banada uyumlu olmayan gelmıs arıom zaten.Senınkını nereden ındırdın.

kadabra

kadabra

Üye
En son sürümünü ekledim ben biraz arastıralım dimi???
BURDA

ozdes_24

Üye
CrazyErcan kardeşi bnm tele uydu walla sana da uyması lazım

bi de system explorer elinde olan warmı malesef bnde yok çok gerekio o araç çok stek oldu ama nese

CrAzY_ErCaNN

Üye
    Konu Sahibi
Al abi bende var.Seleq değilde Fexplorer ama istersen seleq var ama bu daha kullanışlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt