ELİF,LAM ve MİM...(Kuran'ın en büyük sırrı..mukatta harflerin kodu kırıldı!!!...)

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bence yanılıyorsunuz geleceği Allahtan başkası bilemez falcılar kahinler gelecekten haber verenler dinimizce lanetlenmiştir en ağır şekilde cezalandırılacaktır gaybı Allahtan başkası bilemez Peygamber efendimizin devesi kaybolduğunda günlerce bulunamadı müşrikler günlerce alay etti
Ya Muhammed gaybı ben bildirirsem bilirsin demiştir ve devenin yerini bildirmiştir bu kehanetler tesadüf bence veya tamamen uydurma bende diyorum 2015 te x hükümeti başa gelecek hadi tuttu bendemi kahin oldum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
töbe haşa gaybın anahtarları elinizde mi yoksa...kim kıyametin tarihini veriyorsa büyük günaha girmiştir..kendinizi Allah'mı zannediyorsunuz..beni o papanın şu kahinin dediği hiç ilgilendirmez ben kendime bakarım..

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
iyi iyi 61 sene ordan var . 32 de ben 93 eder .. iyi iyi fazla bile :ehe

Bak ben hiç düşünememiştim..çok zekisin sen...
Burada 1500 yıldan kasıt,illa 1500 yıl sonra bitecek değil.En fazla 1500 yıl diyor Hz.Muhammed.Şu an uzatmaları oynuyoruz.
Bu arada mehmet arkadaşımız yazmış:hadislerde niye yazmıyor kıyamet tarihi.Hadislerde kesin olarak yazsa ne anlamı kalırdı mevzunun?..Herkes inanırdı o zaman.Hadislerde sadece alâmetler yazar.Biri Hz.Muhammed'e kıyamet saatini sorduğu zaman ya susmuştur ya da o tarihi ancak Allah bilir;onu ancak o ortaya çıkarır demiştir.
Hz.Muhammed,kıyamet tarihini bilse de bilmese de,Tanrı ona yasaklamıştır bunu söylemeyi
Biraz mantık yürütün sadece.
Bir hadis daha var.Yeryüzünde bir müslüman kalmadıkça kıyamet kopmaz hadisi.
O hadisten kasıt çok az gerçek müslüman kalmış olmasıdır.Çevrenize baksanıza;kaç tane gerçek müslüman var?..
Dünya nüfusu artıyor sürekli.Doğal olarak müslüman sayısı da artıyor.1 müslüman kalacak diye beklersek sonsuza kadar gider tarih..

--------------- Ekleme ---------------

''İnsanlar üzerinde öyle bir zaman gelecek ki,camilerde bin kişiden fazlaları namaz kılacak da,içlerinden bir mü'min bulunmayacak.''
Hz.Muhammed

İşte günümüzdeki durumu bu hadis özetliyor..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ama hani hadisler yozlaştırılmışti hani günümüze değişik olarak gelmiştir diyordunuz madem öyle bu örnek verdiğiniz hadislerin değişmediği ne malum

goliykorol

Üye
Vay...
Bu konuyu kim koyduysa Tanrı razı olsun
Ben,bu konunun asıl yazarı,forumtr'deki 21MEHDİ12KIYAM12 'yim.
Oradaki mod,açtığım konuları;dayanamayıp,kitleye kitleye sinir olmuştu..Belki hayatta ne planları vardı ki kıyamet tarihi mukattadan çıkınca hazmedemedi..
Forumdakilerin bu sayısal ölçüyle dalga geçip inkâr etmeleri o kadar azami boyuta vardı ki ''bırak ne hâlleri görsünler'' diyerek o foruma bir daha yazı yazmamak üzere çıktım.Burada devam filan da etmeyeceğim.Kısa bir yorum yazayım dedim:
Bu iş 2013'de bitiyor...Kuran'ın ölçüsü apaçık bir biçimde bu tarihi,adeta insanın gözünün içine sokarcasına söylüyor...10 hesaptan aynı tarihler çıkıyor...2010,2011,2012,2013..Ben 5 defa kontrol ettim hesapları..İlk kodu kırıp,tarihi çıkardığımda kalpten gidecektim...Ezan yeni okunmuştu ve şafak söküyordu...Bu bir şaka ya da oyun değil.Geri sayım başladı...
Bir kaç ay sonra,3. Dünya savaşıyla parti başlıyor...Sevdiklerinizle helâlleşin ve Tanrı'ya hiç olmadığı kadar bağlanın...
Amacım korkutmak değil.Sadece gerçekleri söylüyorum..Sonra o gün gelince kimsenin bahanesi olmasın diye Tanrı,tüm kehânetleri ve geleceğin kaderini buna göre yazmış yaratırken...
Bu yazıyı foruma koymadan,bir yayınevine,bir haber merkezine,Ömer Çelakıl'a,Adnan Oktar'a bile yolladım..lâkin cevap yok henüz..Daha fazla beklemenin bir faydası olmadığını düşünüp;bir forum sitesine koyup herkes okusun bari dedim.Lâkin hazmedemediler.''Kıyamet tarihini sadece Allah bilir;sen otur yerine'' dediler.Aksi bir iddiam yok.Tanrı,yarattığı evrenin dışında olduğu için üst boyuttadır.Bu sayede gelecektedir ve her şeyi bilir.Kuran da gelecekten gelen bir kitaptır..O 12 harf,bu kitaba süs diye konulmadı değil mi?..
Selametle..İyi geceler..

Şu'arâ / 208,209
''Biz hiç bir memleketi uyarıcıları olmadıkça helâk etmedik...Bu bir hatırlatmadır..biz zalim değiliz.''
En başta söylemeliyim ki Yüce Allah ın 99 ismi dururken O ndan tanrı diye bahsetmen senin zihniyetini açıkca ortaya koyuyor. İnsanlar tarih boyunca gizemli şeylerden korkmuş ve bunu bilen diğer insanlarda bunu kullanarak onları kötülüklere sevk etmişlerdir işte bütün bunların olduğu bir dönemde YÜce Rab bimiz bütün sıralrı kaldırarak bize herşeyin ap açık anlatıldığı Kuran ı göndermiştir O bir sırlar kitabı değil aksine yol göstericidir ve birşey söylenmesi gerekiyorsa onu açıkca söyler ima etmez şifre koymaz.Varsayalım Rabbim sonsuz ilmiyle birşeylere şifre koydu,O sonsuz ilmin koyduğu kodu hangi sınırlı fani zeka çözebilir? çözmüş olmayı varsaymak Yaratıcıya karşı galip gelmeyi varsaymak değil midir? kırdım olacakları önceden bildim gibi benzetmelerle ancak şirk e girersin ve dünya nın değil ama bu gidişle kendi kıyametinin nasıl olacağını ap açık ortaya koyarsın LÜTFEN BİZİ VE FORMUMUZU RAHAT BIRAK

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
''Allah'' yaratıcının arapça anlamıdır.Türkçe anlamı ''Tanrı''
Yaratıcı,sizin illa kendisine Allah diye hitap etmesine muhtaç değil..O'nun bizim cahilliğimize ihtiyacı yok.O'nun kendisine anlamadan inanan bir robot ordusuna ihtiyacıyok..O görevi icra eden melekleri ilk başta yarattı..
Şu cahilliğinizden kurtulun artık..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bırakın dostlar .. ben dalgamı geçerek son kez yazıyorum çünkü yorum buldukça haz alıyorlar .

bizim bildiğimiz bize , sizin ki size kalsın . Madem bize iyilik yapıyorsun , bir iyilik daha yap da Sus artık :kop:

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Umrumda değil zaten merak etme.Ben görevimi yapayım da kimin inanıp inanmadığı ilgilendirmez beni

goliykorol

Üye
''Allah'' yaratıcının arapça anlamıdır.Türkçe anlamı ''Tanrı''
Yaratıcı,sizin illa kendisine Allah diye hitap etmesine muhtaç değil..O'nun bizim cahilliğimize ihtiyacı yok.O'nun kendisine anlamadan inanan bir robot ordusuna ihtiyacıyok..O görevi icra eden melekleri ilk başta yarattı..
Şu cahilliğinizden kurtulun artık..

Tanrı totem den Allah Halak halk edenden gelir sizin açınızdan bir farkı olmasa bile Övgü ve saygı bağlamında Çok büyük fark taşır ki biz sevdiğimizi en güzel kelimelerle anarız. cehalet konusuna gelince alimlik veya cahillik tartışması veya isbatı için yazmadım, sizin yaptığınız şekilde fikir beyanı için yazdım bu tür polemiklere girmek istemiyorum zira bu gibi bilgi güç vs. gösterilerini 3 yaşında çocukların yaptığı kanaatindeyim . ayrıca körü körüne inanan ile kayıtsız şartsız inanan arasında fark vardır robot gibi inanmadığımıza emin olabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

bırakın dostlar .. ben dalgamı geçerek son kez yazıyorum çünkü yorum buldukça haz alıyorlar .

bizim bildiğimiz bize , sizin ki size kalsın . Madem bize iyilik yapıyorsun , bir iyilik daha yap da Sus artık :kop:

:oke::oke::oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hemen hemen bütün mesajlarda cahilliğinizden kurtulun uyanın diyosun bizi neye göre cahil görüyosun çok şükür Müslümanız ve İmanin şartlarından kıyamet gününede inanıyoruz Elhamdülillah

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Mehdi'nin 60 sayfalık yazısını okuyun;sonra karar verin.Hepinin inanıyorsunuz Mehdi'ye.Şimdi tv'ye biri çıksa Hz.Mehdi dese kim inanır?..Deli muamelesi görür hemen.Mehdi'nin illa atının başında gelmesini mi bekliyorsunuz anlamıyorum..Bu yazıda Kuran'ın gelecekten geldiğini kaç kere kanıtlamış..Hala neyi bekliyorsunuz ki Mehdi'nin gelmesi için?..Gelmiş işte.Yazısını yazmış.Hadislerde olduğu gibi gizli çalışıyor.Kim olduğunu ben bile bilmiyorum.Bir kere okuyun şu yazıyı;bir şey kaybetmezsiniz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
okumaya gerek yok canım..mazdek inançlarına ihtiyacımız yok..ilgi çekmek ihtiyacı olan birileri çıkıyor yok mehdi yok bilmem ne kendiniz okuyun inanın benim tek inanç kaynağım Kur'an ve Hz.Peygamberdir..

byl82

Kapalı Hesap
Piyasada bu tip haberler çok ve her birine yenileri eklleniyor
Kuran'ının tek muhatabı peygamber efendimizdir
peygamber efendimizin sözlerinide yorumlayacak olan da sahabeler alimlerimizdir

biz bu halimizle kendi kafamıza göre bu sözleri yorumlayacak kapasitye sahip değiliz
yöneticilerden bunun kaldırılmasını arz ediyorum

Kur´an,da mutessebi olarak gecer ve bunun sirri sifresi manasi anlami Allah katinda bir sirdir farzedelim bu harfler mutessebi degil bunun sifresini cözebilmen icin o birikinti
olmasi gerek bırakın bunu yazanı bu kelimelere manasız diyecek kadar alçalmış bunu yazan kişi kuran-ı keimde hiç bir harf manasız değildir

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Bu yazıyı ben yazmadım.Mehdi yazdı.Mehdiye inanmıyorsan sorun yok senin için

byl82

Kapalı Hesap
bunu yazan kişinin kafası yerindemiydi acaba bunun yayından kaldırılmasını rica ediyorum yüce dinimizle alay ediliyor

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Of bre.Alay etmiyoruz burada.Gerçekleri söylüyoruz.Hurafelerle yozlaştırılmış dinimizi,safsatalardan arındırıp özüne döndürmeye çalışıyoruz.İslam özüne dönecek!.Akıntıya karşı engel olamazsınız.Akıntıya katılın..

byl82

Kapalı Hesap
Of bre.Alay etmiyoruz burada.Gerçekleri söylüyoruz.Hurafelerle yozlaştırılmış dinimizi,safsatalardan arındırıp özüne döndürmeye çalışıyoruz.İslam özüne dönecek!.Akıntıya karşı engel olamazsınız.Akıntıya katılın..

peki şunlara cevap ver ozaman Allah'ın 99 ismi varken neden tanrı kelimesi kullanılmış sen daha mı iyi biliyon
kuran-ı kerim harfleri hiç bir harfi manasız değildir neden manasız denmiştir
o kadar çok şey varkı bunu olsa olsa dini bozmak için yazılmıştır

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Gardaşım tekrar söylüyorum:''Allah'' Yaratıcının arapçadaki anlamıdır.''Tanrı'' türkçe anlamı.Allah'ın 99 ismi 60 sayfalık belgenin 2. sayfasında Türkçeleştirilmiş olarak yazıyor.Anlaya anlaya tesbih etmek için,Mehdi çok güzel yazmış.Bir kere okuyun diyorum;yok saçma diyorsunuz.
Manasız derken;bu harfler sözel olarak bir anlam ifade etmez.Türkçedeki a,b,c,d gibi.Ayetlerin bu harflerle başladığını düşün.Bu harfler sayısal olarak anlam ifade eder.Onun sayısal şifresi de çözüldü.Mehdi,60 sayfaya dökmüş bunu

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
amaç o 60sayfalık zırvayı okutup 1kişi de olsa kandırabilmek.

Sen giderken biz geri dönüyorduk, sen inanmaya devam et mehdi seni kurtarır haa ilk beni şikayet et olur mu :kop: :kop:

Üst Alt