ELİF,LAM ve MİM...(Kuran'ın en büyük sırrı..mukatta harflerin kodu kırıldı!!!...)

Sponsorlu Bağlantılar

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Ben değil..Mehdi hesapladı...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kuranı Kerimde illa niye şifre arıyorsunuz anlamıyorum ya bu sırlar şifreler illa rakamla sayıylamı olucak yani manevi olarak olamazmi insan okuduğu zaman onun manevi yönden güzelleştirip paklandırması olamazmı

aLone

aLone

Üye
ya bunları hesaplamaya kalkcağımıza madem korkuyoruz bişeyleden ibadet ederek yaşayalım madem yok korkmuyosak neden hesaplıyoruz ki ölcez gticez kıyamet kopsada kopmasada

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Şu 2015 gelse de rahatlasak :hmmm

Konu sıkı bağı dolayısıyla Genel Dini Konular ve Sohbet bölümüne taşınmıştır.

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Mahşer günü,insanların Tanrı karşısında bir bahanesi olmasın diye bütün bunlar.Mesela bir kehânet örneği vereyim:
Aziz Malaki diye biri 1139 yılında,gizimli bir zatın(Cebrail) kendisine görünüp bir liste yazmasını söylemiş..Papa listesi...
Kendisinden sonra gelecek 111 papanın hepsini bilmiş bu aziz...112. ve sonuncu da bırakmış...Kim o sence?...
16.Benedikt..bugünkü papa...Nostradamus ve diğerlerinden bir sürü kehânet var daha...Papa kehânetini internetten araştır.Uydurmuyorum.O 60 sayfalık yazıda hepsi yazıyor zaten.

Tabi..tüm bu saçmalık gördüğünüz şeylere inanma hakkınız da var...
Tanrı'nın kanunu..özgür irade...
İnan veya inanma...

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Kimliğini gizli tutuyor.Kimliğini açıklasa mevzunun bir anlamı kalmaz.Gazeteci şeytanları bir kaç günde şarlatana çevirir adamı...Anca savaştan ve felaketlerden sonra,son kalan insanlara açıklayabilir kanımca

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Peki Kıyamet Alemetlerinden H.z İSA dünyaya tekrar gelecek ve 40 sene yaşayacak ve Mehdi tarafından defnedilecek yanlış olabilir tam hatırımda değil şuan kıyamet çok yaklaştı diyorsunuz nasil olcak yani:hmmm

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Hz.İsa finalde gelecek:kıyamet günü.Altın çağ denilen şey aslında kıyamet sonrası cennet hayatı..Her şey olup bittikten sonra altın çağ(cennet hayatı) başlayacak..Çoğu hadis yanlış yorumlandı.Kıyametten önce Altın Çağ yaşanması mantıklı mı sence?..Bu kadar kötülük,ahlâksızlık ve pislik varken Dünya'da..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bırakın ya şu hurufilik inançlarını Kur'an bize böyle buna inanın şuna inanın demiyor Allah'a inanın diyor..eğer kendimize yönelip davranışlarımıza bakarsak esas mehdi kendimiz oluruz..

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Hurufilik mi?..Dini özüne dödürmeye çalışıyoruz aksine..Biraz çevrene baksana..İslâm ne hâlde.Elimizde bu mucize kitap var;lâkin onun mantığına uyan bir Allah'ın kulu yok..Batılı züppelerin gözünde terörist muamelesi görüyoruz bu cahillik yüzünden..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ya bunun finalimi olur altın çağımı olur kıyamet koptumu olay biter ahiret hayatı başlar peki cennet hayatında ölüm kavramı yok H.z.İsa Nasıl ômrünü tamamlayacak 40 yıl yaşayıp ölecek bildiğim kadarıyla

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Belki 40 yıldır aramızda Mesih..İlla inanmak için,görmek mi gerek.O gözü veren sana kim?..Tanrı değil mi?..O mucizevi organın nadirliğini bir saniye düşünsene.Gözünü kapatsana..bir saniye karanlığa katlanabilecekmisin?..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Hurufilik mi?..Dini özüne dödürmeye çalışıyoruz aksine..Biraz çevrene baksana..İslâm ne hâlde.Elimizde bu mucize kitap var;lâkin onun mantığına uyan bir Allah'ın kulu yok..Batılı züppelerin gözünde terörist muamelesi görüyoruz bu cahillik yüzünden..
Hey Allahım yaa..neyse sende kendi düşüncelerinle yaşa..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Belki 40 yıldır aramızda Mesih..İlla inanmak için,görmek mi gerek.O gözü veren sana kim?..Tanrı değil mi?..O mucizevi organın nadirliğini bir saniye düşünsene.Gözünü kapatsana..bir saniye karanlığa katlanabilecekmisin?..
madem aramızda niye bildirildi tekrar dünyaya gelecek diye o zaman kendi halinde kimseden habersizse niye Büyük alametlerden niye bu olaya alamet yani işaret denmiş alamet belli olan birşeye denir benim bildiğim

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Hadislerdeki alametlerden gerçekleşmeyeni kalmadı ki artık..Bu kadar laf döktüm önceki forum sitesinde de:Forumtr'de.Yok,tınlamıyorlar..''Sen nasıl böyle bir şey söylersin kâfir..de git'' diyorlar..Şimdi yarın bak,buradaki forumu fazla bilmiyorum;saat geç oldu.Yarın girsinler buraya;aynı şeyleri diyecekler yine...O 60 sayfalık yazıyı oku.Buna inanmayıp bana hakaret edip;küfredenlerin çoğu okumadan yorum yaptı bu 60 sayfaya.O kadar çok karıştı ki forum bir kaç kişi banlandı...Şimdi ne oldu bilmiyorum.Bir daha girmiyorum oraya;yüzlerine bakmam.Buradada uğraşmam zaten.Şimdi gecenin bu saati biraz takılyorum

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yok canım biz niye böyle yapalım çok çok bazı arkadaşlar seviyeli sekilde eleştirir o kadar estağfurullah herkesin görüşüne saygımız vardır şuan cepten yazıyorum o yazınıda okurum bi ara ben seni eleştirmiyorum yazını okumadan aklıma takılanları şöyledim sadece açıkcasıda pek kafama yatmadı söylediklerinize herkesin düşüncesi kendine tabiki size iyi
geceler kendinize iyi bakın Allaha emanet olun :bye2:

Maconis

Üye
Kendimi bildim bileli birtakım şarlatanlar ben şu şifreyle bunu buldum diyerek Yüce kitap Kuran hakkında bir takım safsatalar yazmaktadır:kitabımız Kuran da yazanlar açık ve serihtir
aslında ben şifreyle şunu buldum diyenler kendi şahsi fikirlerini halka empoze etmeye çalışan kişilerdir
hemde bunu Kuran ı kullanarak büyük günah işleyerek yapmaktadırlar
Din alimlerinin dedikleri dışındakilere inanmayınız
Bu yazılanlar genellikle bakın şu tarihte olan olaylar Kuran da yazılmış denmektedir
Soruyorum size Kuran a ve Allah a inanmak için birtakım ispatlarmı aramaktasınız?
Birde hep kıyamet günü hesapları yapılmaktadır insan öleceği günü bilmediği gibi kıyamet gününüde
bilemeyecektir bu kıyamet günü hesabı çokmu önemlidir ?
Bunu hesap edenler hala dünya hayatından kalan sürelerini hesap etmek isteyerek dünya menfaatleri peşindedirler
Siz bu laflara itibar etmeyin
İnsanlara öleceksin korkusunu değil Allah sevgisini göstermeliyiz oysaki (Yunus Emre,Mevlana...)
Hiç ölmeyecekmiş gibi çalışın ,Yarın ölecekmiş gibi iman ve ibadet edin
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Kendimi bildim bileli birtakım şarlatanlar ben şu şifreyle bunu buldum diyerek Yüce kitap Kuran hakkında bir takım safsatalar yazmaktadır:kitabımız Kuran da yazanlar açık ve serihtir
aslında ben şifreyle şunu buldum diyenler kendi şahsi fikirlerini halka empoze etmeye çalışan kişilerdir
hemde bunu Kuran ı kullanarak büyük günah işleyerek yapmaktadırlar
Din alimlerinin dedikleri dışındakilere inanmayınız
Bu yazılanlar genellikle bakın şu tarihte olan olaylar Kuran da yazılmış denmektedir
Soruyorum size Kuran a ve Allah a inanmak için birtakım ispatlarmı aramaktasınız?
Birde hep kıyamet günü hesapları yapılmaktadır insan öleceği günü bilmediği gibi kıyamet gününüde
bilemeyecektir bu kıyamet günü hesabı çokmu önemlidir ?
Bunu hesap edenler hala dünya hayatından kalan sürelerini hesap etmek isteyerek dünya menfaatleri peşindedirler
Siz bu laflara itibar etmeyin
İnsanlara öleceksin korkusunu değil Allah sevgisini göstermeliyiz oysaki (Yunus Emre,Mevlana...)
Hiç ölmeyecekmiş gibi çalışın ,Yarın ölecekmiş gibi iman ve ibadet edin
teşekkürler
:alkis:alkis:alkis:alkisişte bu..

Üst Alt