Peki Mehdi nerde şu an ve size nasıl söyledi veya siz başkasındanmı duydunuz ayrıca biz saçmalık demiyoruz akıl ve mantıkla bağdaştıramıyoruzBen değil..Mehdi hesapladı...
Hey Allahım yaa..neyse sende kendi düşüncelerinle yaşa..Hurufilik mi?..Dini özüne dödürmeye çalışıyoruz aksine..Biraz çevrene baksana..İslâm ne hâlde.Elimizde bu mucize kitap var;lâkin onun mantığına uyan bir Allah'ın kulu yok..Batılı züppelerin gözünde terörist muamelesi görüyoruz bu cahillik yüzünden..
madem aramızda niye bildirildi tekrar dünyaya gelecek diye o zaman kendi halinde kimseden habersizse niye Büyük alametlerden niye bu olaya alamet yani işaret denmiş alamet belli olan birşeye denir benim bildiğimBelki 40 yıldır aramızda Mesih..İlla inanmak için,görmek mi gerek.O gözü veren sana kim?..Tanrı değil mi?..O mucizevi organın nadirliğini bir saniye düşünsene.Gözünü kapatsana..bir saniye karanlığa katlanabilecekmisin?..

Kendimi bildim bileli birtakım şarlatanlar ben şu şifreyle bunu buldum diyerek Yüce kitap Kuran hakkında bir takım safsatalar yazmaktadır:kitabımız Kuran da yazanlar açık ve serihtir
aslında ben şifreyle şunu buldum diyenler kendi şahsi fikirlerini halka empoze etmeye çalışan kişilerdir
hemde bunu Kuran ı kullanarak büyük günah işleyerek yapmaktadırlar
Din alimlerinin dedikleri dışındakilere inanmayınız
Bu yazılanlar genellikle bakın şu tarihte olan olaylar Kuran da yazılmış denmektedir
Soruyorum size Kuran a ve Allah a inanmak için birtakım ispatlarmı aramaktasınız?
Birde hep kıyamet günü hesapları yapılmaktadır insan öleceği günü bilmediği gibi kıyamet gününüde
bilemeyecektir bu kıyamet günü hesabı çokmu önemlidir ?
Bunu hesap edenler hala dünya hayatından kalan sürelerini hesap etmek isteyerek dünya menfaatleri peşindedirler
Siz bu laflara itibar etmeyin
İnsanlara öleceksin korkusunu değil Allah sevgisini göstermeliyiz oysaki (Yunus Emre,Mevlana...)
Hiç ölmeyecekmiş gibi çalışın ,Yarın ölecekmiş gibi iman ve ibadet edin
teşekkürler

işte bu..