ELİF,LAM ve MİM...(Kuran'ın en büyük sırrı..mukatta harflerin kodu kırıldı!!!...)

İlk sayfalarda bılgılı ve olgun modelı cızen bı ınsanla karsı karsıyaydımama daha sonra dedıgın gıbı sankı bır unıversıte gencı vardı karsımda.Ama kulturlu ve bılgıye hakım bı ınsan oldugu her halınden anlasılıyor.Anlayamadıgım carpma bolme toplama cıkarma ıslemlerını yaparken kaınatın yaratılısına ortalama tarıhelere gore uyguluyor ama hangı ıslemın hangı olayı buldurmaya yonelık oldugunu neden o yolu sectıgını acıklamıyor orası kafamı karıstırdır.Benı onun anlattıklarından cok dıger kehanetcılerın soyledıklerı daha da etkıledı

Ebced hesabını hiç kullanmamış.Bu kadar basit anca hesaplanırdı bence.Kehânetler de aynı tarihi söylüyor.Kuran'ın anlattıklarını doğruluyor.Zaten kehanetler,Cebrail tarafından bildirilmiştir.Nostradamus'a da,Aziz Malaki'ye de Cebrail bildirmiştir.Tüm olaylar,kehanetler ve hesaplamaların hepsini mantıklı bir şekilde yerine oturtmuş Mehdi.Bunun üstüne de hâlâ Mehdi beklenmez..Gelmiş;hadi hayırlısı..

--------------- Ekleme ---------------

Mesaj sayım yeterli olmadığından cevap atamıyorum mesajına.

Mehdi,atının başında gelmeyecekti emin ol.Allah,yarattığı evrenin dışında olduğu için üst boyuttadır.Gelecektedir bu nedenle.Bizse geçmişteyiz.Yoksa bu kadar kehanet ve Kuran'ın ölçüsü birbiriyle örtüşmezdi.Biz sadece Tanrı'nın yazdığı senaryoyu oynayan oyuncularız..Kader denilen şey bu..

Nadir

Emekli Yönetici
Allah'ın yazdığı senaryoyu mu oynuyoruz satrançtaki piyonlar gibi yani..çok ilginç kader anlayışın bu mu şimdi..haşa Allah bizimle oyun mm-u oynuyor şimdi..bizim ne yaptığımız hiç önemli değil mi çok ilginç...

Bizi yoktan yaratan O.İster oynar,ister sever,ister eziyet eder,isterse mükâfat verir.
''Bizim ne yaptığımız önemli değil mi?'' diyorsun..Biz neyiz ki?..Şu koskoca evrende,büyüklük olarak bir atomun nötron parçası kadar büyüklüğümüz yok.Biz neyiz ki yaptıklarımız önemli oluyor?..

Nadir

Emekli Yönetici
biz Allah'ın halifesisiyiz o kimseyi oyun oynaş olsun diye yaratmaz..O'na kulluk edelim diye yaratır..tamam o istediğini yapma gücüne ve hakkına sahiptir ama bize irade özgürlüğü verdiği için istediğini yapmaz bize..O bizi hangimizin güzel ameller yapacağımızı görmek için yarattı piyon olalım diye değil..koskoca evreni bizim için var etti bizi eşrefi mahluk kıldı,meleklerden daha değerli gördü neden?

Mehmet

Emekli Yönetici
Sayın Ali Mehdi bey konuştuğun Nadir arkadaşımız din öğretmeni ve sevdiğimiz birisidir lütfen seviyeli konuşalım siz bu işe kalkiştığınızda elbette eleştirileceğinizi biliyordunuz herkesin eleştirme hakkı vardır
umarım bu usluba uygun olmuştur

Konu Sahibi
Arkadaşlar Konu Sapmadan Ve Tartışma Çıkmadan Önce Konuyu Kilitleyelim

Bu kıyamet mevzusunda konuşmak o kadar zor ki.En dindarından ateistine kadar herkes dalga geçiyor.Alaylara ve konu kitlemelere rağmen;tahammül edip,bir kişi daha bilgilense kâr sayıyorum.İnsanların çoğu inanmıyor bu anlatılanlara.Lâkin ne kadar inkâr ederlerse etsinler gelecekten gelen kehânetleri ve Tanrı'nın yazdığı kaderi inkar edemeyecekler.İnsanlığın yazgısına yazılmış tüm olaylar,zamanda gerçekleşeceği tarihi bekliyor..Kurtuluşa erenler,bu Dünya'nın zevklerine kapılmayıp,sabredenler olacaklar..Sabırlı ve cesaretli olanlar..

Furkân / 4-11
İnkâr edenler,''Bu Kur'an,Muhammed'in uydurduğu bir yalandan başka bir şey değildir...Başka bir topluluk da bu konuda ona yardım etmiştir'' dediler...Böylece onlar haksız ve asılsız bir söz uydurdular...''(Bu Kur'an,başkalarından) yazıp aldığı öncekilere ait efsanelerdir...Bunlar ona sabah akşam okunmaktadır!..'' dediler.(Ey Muhammed!) De ki:''O kitabı göklerin ve yerin sırrını bilen indirmiştir...Şüphesiz O,bağışlayandır,çok merhamet edendir.''Dediler ki:''Bu ne biçim peygamber! ki yemek yer,çarşıda pazarda dolaşır...Ona bir melek indirilseydi de,bu onunla beraber bir uyarıcı olsaydı ya!..'' ''Yahut kendisine bir hazine verilseydi veya ürününden yiyeceği bir bahçesi olsaydı ya!..'' Zalimler,(inananlara):''Siz ancak büyülenmiş bir adama uyuyorsunuz...'' dediler.(Ey Muhammed!) Senin hakkında bak nasıl da temsiller getirdiler de (haktan) saptılar.Artık onlar doğru yolu bulamazlar...Dilerse sana bundan daha güzelini,içinden ırmaklar akan cennetleri verebilecek olan,sana saraylar kurabilecek olan Allah'ın şanı yücedir...Hayır, onlar Kıyameti de yalanladılar!..Biz ise o kıyameti yalanlayanlara çılgın bir cehennem ateşi hazırlamışızdır...

Mehmet

Emekli Yönetici
Siz en baştan kaybediyorsunuz ilk başta Yaratıcımıza Tanrı demeyin tamam Türkçede böyle ama insanlar yadırgıyor ikincisi ayette inkar edenlerden bahsediliyor Elhamdülillah hepimiz Müslümanız kimse inkar etmiyor özetleyecek olursan sizin gelecekte olacak şeyleri söylemenizi yadırgıyorlar geleceği Allahtan başkası bilemez mantığıyla tabiki doğruluğundan şüphemiz yok ve arkadaşlarda haklı

Ayetleri inkar etmek insanı dinden çıkarır, yani ALLAHA şirk koşmak demektir. ALLAH seni islah etsin.

Ayetleri,kim inkâr ediyorki.Ayet örneği verdim yukarıdaki mesajda.Kuran'ın normal(sözel) manasına inanıyorsanız sayısal manasına da inanmalısınız.Aksi taktirde bu mucize kitabı kısıtlarsınız.Ömer Çelakıl çoğu şifreyi çözmüştü zaten.Ama o bile bunu çözmeye yanaşmadı.Önyargıları vardı çünkü insanların kıyamet hakkında.Mehdi çözmüş bunu.
Kuran'ın sayısal ölçüsüne göre,bu yıl 2010'da son kavşağı döndük..Nostradamus ve Bulgar kâhin Baba Vanga da aynı şeyleri söylüyor..2010'da 3. Dünya Savaşı başlayacak demişlerdi kehanetlerinde.Son Papa kehaneti var Aziz Malaki'nin;1139 yılında yazdığı.16.Benedikt son papa olacak diyor..Bunu kendi kafasından söylemiyor.O yıllarda gizemli bir zatın kendisine görünüp bu papa listeni yazmasını söylemesiyle,kehanetini yazıyor.Bu gizemli zat,Cebrail'den başka kim olabilir?..Yaratıcı,insanların mahşer gününde bahanesi olmasın diye her yerden uyarısını yapmış.Bu 60 sayfalık yazıda hepsini yazmış Mehdi.Hadislerdeki alametlerden gerçekleşmeyeni kalmadı..Artık,hala neyi bekliyorsunuz anlamakta zorluk çekiyorum..Bu kadar kanıt var.Zaten 20 Ocak'tan sonra son devreye girdik.Olağanüstü hava koşulları başlayacak kehaneti vardı 20 Ocak'tan sonra.Havanın durumu ortada..Uzatmaların belki de son dakikalarını oynuyoruz..Ama hala tvlerde olsun,gazetelerde,kitaplarda insanlar boş şeylerle avutuluyor.Tanrı,uyarılarını önceden göndermiş.Tüm kehanetler ve Kuran'ın sayısal ölçüsü bu tarihleri gösteriyor.Mehdi de gelmiş.Yazısını yazmış.Hala,inanmak için gökten bir melek insin ya da güneş batıdan mı doğsun onu mu bekliyorsunuz valla anlamıyorum.

Şu'arâ / 208,209
Biz hiç bir memleketi uyarıcıları olmadıkça helâk etmedik...Bu bir hatırlatmadır...biz zalim değiliz.

Mehmet

Emekli Yönetici
Neyse uzatmayalim birazdan yazınızı okuyacam ayrica kış ayindayiz Hava durumu ortada derken daha ne olcak kar ve soğuk ben bir gariblik görmüyorum

Mehmetce38™;1985953' Alıntı:
Neyse uzatmayalim birazdan yazınızı okuyacam ayrica kış ayindayiz Hava durumu ortada derken daha ne olcak kar ve soğuk ben bir gariblik görmüyorum

İstanbul son 30 yılın en soğunu yaşadı.Amerika ve Avrupa'daki,Çin'deki hava durumu da soğuk rekoru kırdı son yılların.Bazı bilim adamları,küresel ısınmanın buzulları eriterek,iklimleri oluşturan okyanus akıntılarını ılımanlaltırdığını;bunun sonucunda küresel ısınmanın ters etki yaparak bir buzul çağı başlatabiliceğini söylüyorlar..Bu iklim dengesizliği sonucu F6 büyüklüğünde görülmemiş büyüklükte hortumlar ve Katrina'dan daha büyük kasırgalar da bekleniyormuş..

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Boşu boşuna laf salatası yapıp benim tepemin tasını attırmayın !!!
Allah'tan başka kimse kıyametin kopma tarihini bilemez !!!
Bunun lamı cimi yok arkadaş boşu boşuna gelip burda yok şöyle yok böyle deyip milletin beynini sulandırmayın !!!
Din hakkında iki üç satır okuyanlar başımıza hacı hoca kesiliyor !!!
Bilse Peygamber efendimiz bilirdi sen kimsin de onun bilmediği birşey hakkında net bir bilgi veriyorsun !!!

emmi

Üye
bence bunun yerine buraya göz atın bu daha çok ilginizi çekecek( sayılarla fazla uğraşmayın.bu iş sayılarla olsaydı bir yarışma düzenlenir kim daha fazla şifre kıracak o zaman belli olurdu.alimlerde jüri üyesi olup birinciyi seçerlerdi..adam birde otoriteymiş gibi şakası yok haa diyor, bence saçmalıyor. buraya bunu ekleyen arkadaşımı tenzih ederim,darılmasın gücenmesin.( Nasrettin hocaya sormuşlar:
- Hocam kıyamet ne zaman kopacak?
- Hangisi? Büyük kıyamet mi, küçük kıyamet mi?
- Hocam kıyametin küçüğü büyüğü olur mu?
- Olur!.. Karım ölürse küçük kıyamet, ben ölürsem büyük kıyamet kopar!..

--------------- Ekleme ---------------

mehdi gelmiş nerde peki şu andabizede söyle

Mehmet

Emekli Yönetici
Tamam haklısınız ama bencede saçma ama yaziyı okuyun öyle karar verin yazıdaki şifre hesaplamalarını geçin diğer yerleri bir okuyun bence ve tekrar gelip burda yorum yapin arkadaş ısrarla belirtmiş yaziyı okuyun diye

Samsunspor

Emekli Yönetici
arkadaşın ısrarı zaten bir şekilde o ku ta bil mek .. yeter ki biri okusun da aklı karışsın diye çırpınıyorlar .

mehdiye selam söyle benden , niye bu kadar bekliyo acaba hazır gelmişken bumlatsın işte

Mehmet

Emekli Yönetici
Alemsin yahu