' KalendeR '
Üye
İlk sayfalarda bılgılı ve olgun modelı cızen bı ınsanla karsı karsıyaydımama daha sonra dedıgın gıbı sankı bır unıversıte gencı vardı karsımda.Ama kulturlu ve bılgıye hakım bı ınsan oldugu her halınden anlasılıyor.Anlayamadıgım carpma bolme toplama cıkarma ıslemlerını yaparken kaınatın yaratılısına ortalama tarıhelere gore uyguluyor ama hangı ıslemın hangı olayı buldurmaya yonelık oldugunu neden o yolu sectıgını acıklamıyor orası kafamı karıstırdır.Benı onun anlattıklarından cok dıger kehanetcılerın soyledıklerı daha da etkıledıHesaplar zorlama değil.3 sayı kullanmış Mehdi.
29=12 mukatta harfin geçtiği sure sayısısı
632=Hz.Muhammed'in vefat yılı ve Kuran takviminin başlangıç tarihi
2743=12 mukatta harfin geçtiği 29 surenin ayet sayısı toplamı
Hesaplarda değişik işlem yapıldı demişsin.Hepsi yerine göre mantıklı.Kâinatı bulurken çarpma,küçük tarihlerde bölme,ortalama tarihlerde toplama-çıkarma var.Hesaplar çok basit ve mantıklı.En önemlisi sözel olarak ayetlerle oturması akılalmaz..
Bunu yazan 40 yaşında bir adam diyorsun.Ama bence,Mehdi'nin üslubuna bakılırsa ''amca,dede,dayı'' gibi ifadeler kullanıyor..Biraz da çılgın bir üslubu var..Bence yaşı senden de düşük..
Mehmet arkadaşımız demiş:Mehdi araplardan çıkacak.Oysa hadisleri ve alimlerin sözlerini okursan,Mehdi ya Medine'de ya da Kafkasya'da çıkacak deniyor.Çok ilginç bir şey farkettim.Bakın,60 sayfalığın ilk linkindeki 120 mb'lık linkte bir türkü koymuş.Memleketinin nerede olduğunu ima etmiş olabilir..''Kırmızı Gül Demet Demet'' türküsü.İnternetten baktım:Erzurum türküsü..
Hadisleri dikkatlice okursanız Mehdi'nin gizli çalışacağı ve İstanbul'da çalışmalarını sürdüreceği yazıyor.Medine'de çıkma mevzusu bana kalırsa sonradan eklenmiş bir hurafe.Bu gerçek Mehdi..Ben inandım..