ELİF,LAM ve MİM...(Kuran'ın en büyük sırrı..mukatta harflerin kodu kırıldı!!!...)

Bir kaç kb'lık belge.Neyini kandıracağız.Kaç gb'lık boş filmleri indriyorsunuz;bu hayati belgeyi indirmekte üşeniyorsunuz.
Bakın Allah üzerine yemin ediyorum bu bir şaka değil.Sizi işletmiyorum.Oyun da oynamıyorum burada.İş bu kadar ciddi.Ama hâlâ çoğunluk dalga geçiyor;ne diyeyim

Samsunspor

Emekli Yönetici
benim kotam doldu sen indir

İnince çağrı at

2. veya 3. yedektekini indir.300-400 kb.Ama senin amacın alay etmek.Ne kadar laf döksek boşa

Samsunspor

Emekli Yönetici
yavaş yavaş anlıyosun bak .
Hadi iyi geceler ..

Kıyanet dediğiniz üflnmesi mi bir flütün?ya hut bastırbcakların dünyayı sarması mı?Zİna artması namussuzun çoğal ması mı?O Halde kıyamet çoktaaan koptu!!Bİr tek siz farkına varamadınız ey kıyameti işarette arayanlar SİZ...

Dünya'nın hâli ortada..Ahlâkın durumu ortada..Biz sadece son uyarıları yapıyoruz

İnsanları önemli konularda bilgilendirmek için giriştiğiniz yol baştan fiyasko zaten,kim takar kim inanır?Yıllardır aynı şeyler söylenmiyor mu zaten? Ne gerek var şu ayette şöyle yazıyor bu ayette böyle yazıyor demeye?
Kur'an'ı okumayan ayetini ne bilsin? Rakam nedir,dört işlem nedir bilmeyen adama türev integral çözdüremezsiniz.
Daha önce de belirttim,bu sadece insanların aklına şüphe düşürür ve sohbet ortamlarında ''Bazıları kıyametin şu zaman kopacağını söylüyor'' deyip sonu cin çağırmayla biten üniversite gençliğini eğlendirmekten başka bir işe yaramaz.
Kıyamet ölene kopar,yeniden dirilme şansı yoktur ölünün.Ha bugün ha yarın kopmuş;ha bugün ha yarın ölmüşsün söylesene fark nedir?Dİyorsun ki 2012 ye kadar namaz kıl oruc tut dınle ılgılen yırttın dostum.Ben de sana dıyorum kı o vakit:''Yarın ölebilirsin,bugün ölebilirsin bunu okurken ölebilirsin.Ölüm çok yakındır bebekken de ölen var hemen imana gel! Sence hangimizin ki inandırıcı ve gerçekçi olur?

Mehmet

Emekli Yönetici
Türkçe anlamı değil hristiyanlıktan tengri kelimesi Türkçeye Tanrı olarak geçmiştir ama ben kullanmayı etik bulmuyorum benim bildiğim H.z.Mehdi Peygamberimiz soyundan gelecek gôklere yükselip ben Mehdiyim diye hitap edecek ve bütün müslümanlar yanına koşacak sizin Mehdi dediğiniz kişi sadece 60 sayfa yazı yazmış ve saklanıyor

Abi yanılıyorsun,tengri kelimesi Hristiyanlıktan Türklere geçmedi.Zaten sövcüğün kendisi Türkçedir.Günümüzde yabancı filmlere dublaj olarak tanrı denıldıgı ıcın bu sözcüğe yabancı kalınmıstır.Gök Tengri öz bir sözcüktür.
Allah kelimesi ise Arapça olmayıp,yanılmıyorsam ibranice ya da o dil ailesine mensup bir başka dilde Aloha,Alohim sözcüğünden gelmektedir der dil araştırmacıları

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkür ederim benim aklımda öyle kalmış demekki tamam şimdi hatırladım doğru şimdi şu adamın 60 sayfalık yazısına bir göz atalım bakalım

Linklerdeki yazıların yaklaşık 45 sayfa kadarını okudum evet bazıları etkıleyıcıydı ama benı daha cok etkıleyen dildekı usluptu.Bunu anca bır profosor yazabılır ya da 30 lu yaslarda genc bır doçent.Hesaplamalara gelınce öyle böyle ucundan kulagından yakalanmıs seyler var her zaman aynı taktık uygulanmıyor.Adam kendısıne gore bı hesap yolu secıyor ama yapmıs oldugu hesaplama 10 saate yakın zamanını alıyor.Secmıs oldugu hesap yonetmının nasıl olacagına ne sekılde karar verıyor anlayamadım.Hadı o hesap yolu yanlıs olsaydı?Bu demektır 10larca saat hesap yapmak fıyaskoyla sonuclanacaktı;ama adam kendınden emın bır sekılde bu hesap yolu dogrudur seklınde gıdıyor ya da o hesap yolunu uygulamaya koymadan önce bırcok hesap yolu denıyor sonası tutmayınca tutmus olan hesap yolunun ılk hesap yolu oldugu bır yalan(Gunahını alamam)En cok marduk yıldızı denen cehennemle egretılenen bu yıldızın ates parcasının anlatılgı bolume ınandım cunkı bunu bılım de soyluyor.Ve uzaya gıden astronomların aralarındakı telsıs frekansları ve gorduklerı duydukları benı etkıledı.Sımdılık ıyı gıdıyor 15 sayfa fılan kaldı bakalım neler olacak

Mehmet

Emekli Yönetici
K.b fazla değilse buraya upload edebilirmisin İsa

Abi ben de arkadaşın koydugu lınkten ındırdım zati,buyur undur burdan,ama hakıkaten bazen şaşmamak elde olmuyor.Ben hesaplamalardan zıyade oadakı başkalarının kehanetlerıne sastım onlar hakkında da ayrıntılı bılgıler var tavsıye ederım sıkıcı degıldır hepsını okuyuverdım

Hesaplar zorlama değil.3 sayı kullanmış Mehdi.

29=12 mukatta harfin geçtiği sure sayısısı
632=Hz.Muhammed'in vefat yılı ve Kuran takviminin başlangıç tarihi
2743=12 mukatta harfin geçtiği 29 surenin ayet sayısı toplamı

Hesaplarda değişik işlem yapıldı demişsin.Hepsi yerine göre mantıklı.Kâinatı bulurken çarpma,küçük tarihlerde bölme,ortalama tarihlerde toplama-çıkarma var.Hesaplar çok basit ve mantıklı.En önemlisi sözel olarak ayetlerle oturması akılalmaz..
Bunu yazan 40 yaşında bir adam diyorsun.Ama bence,Mehdi'nin üslubuna bakılırsa ''amca,dede,dayı'' gibi ifadeler kullanıyor..Biraz da çılgın bir üslubu var..Bence yaşı senden de düşük..
Mehmet arkadaşımız demiş:Mehdi araplardan çıkacak.Oysa hadisleri ve alimlerin sözlerini okursan,Mehdi ya Medine'de ya da Kafkasya'da çıkacak deniyor.Çok ilginç bir şey farkettim.Bakın,60 sayfalığın ilk linkindeki 120 mb'lık linkte bir türkü koymuş.Memleketinin nerede olduğunu ima etmiş olabilir..''Kırmızı Gül Demet Demet'' türküsü.İnternetten baktım:Erzurum türküsü..
Hadisleri dikkatlice okursanız Mehdi'nin gizli çalışacağı ve İstanbul'da çalışmalarını sürdüreceği yazıyor.Medine'de çıkma mevzusu bana kalırsa sonradan eklenmiş bir hurafe.Bu gerçek Mehdi..Ben inandım..

Samsunspor

Emekli Yönetici
geçen hafta çıktı hapisden , doğru başlamıştır çalışmalara

Hehehe.Ağca,bu yazıyı yazabilecek en son kişi.Bir kere okusaydın;alay etmezdin böyle

Samsunspor

Emekli Yönetici
diyorum ya benim kotam dolu , sen indir

Mehmet

Emekli Yönetici
İndirdim yazıyı daha pek okumadım ama ne yalan söyleyeyim etkileyici ama ben bir hadiste okudum Efendimiz Mehdi benim soyundam gelecektir demiştir

Google'a ''Mehdi'' yaz.Bir siteye gir.Özelliklerini oku.Yazıyı okunca o olduğunu anlayacaksın

Nadir

Emekli Yönetici
eğer düşünürseniz esas mehdi kendinizsiniz bırakalım mehdi beklemeyi kendimize bakalım Allah'ın sevigili kulları olursak kıyamet falan kopmaz..