Eleştiri---hoşgörü-kampanyalar--

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imece iletişim

imece iletişim

Üye
    Konu Sahibi
Eleştiri---hoşgörü-kampanyalar--
:sn:
From: [email protected]
To: TURKCELL MUSTERI COZUM MERKEZI
Arrived at: 25.11.2008 17:19:44
Subject: sozsiz-Abonelik İşlemleri

İsim Soyisim : zait ergören
Tukcell/Hazırkart Abonesi : Evet
Gsm : 05394889855
Tel : 05394889855

Turkcell'den eğlenceye ve hediyelere davet! İster Turkcell'li olun ister olmayın kazanmaya hazırlanın!!! 100'lerce hediye ve Turkcell Kalitesi sizleri bekliyor!!! Turkcell'li olmanın mutluluğunu paylaşmak için herkesi 9 Kasım saat:13.00'den itibaren Bağdat Caddesi Suadiye TURKCELL COM TR DE ARTIK YENİLİK İSTİYORUZ ESKİSİ GİBİ EXSPRES KAMPANYALAR İSTİYORUZ 100 YÜKLE 1000 KÖNTÖR KAZAN 6 60 HER YÖNE VE DAHA BİNLERCE KAMPANYA BİTTİ BÖTYLE GÜNÜ GECMİŞ KONULARI HALEN SİTEDE BIRAKIYRSUNUZ TURŞUMU YAPACAKSINIZ 9 KASIM GECMEDİMİŞ BU KONU ESKİMEDİMİ ZAMANI GECMEDİMİ ARTIK BEN GÖRMEKTEN BIKTIM KALDIRIN YENİ KAMPANYALARI GÖRELİM ESKİ VEYA YENİ TÜRKSELLİLERİ SEWİNDİRİN.MODASI GECMİŞ VEYA GÜNÜ GECMİŞ KONULARLA DEĞİL YENİLİKÇİ OLALIM.GENCTÜRKCELLDE BİZE KÜSTÜ ARTIK HİÇ KAMPANYA YAPMIYOR.ESKİDEN DÜNYALAR KADAR HEDİYE DAGITIYORDU ŞİMDİ İSE BOŞ SAYGILARIMLA.ABONE ÇOKLUGUYLA DEĞİL HİZMETİNİZ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİZLE :vur

CEVAPPPPPPPPPPPP.......................................................

Sayın Ergören,

Sizin her türlü görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli. Bu bağlamda olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi kendimizi geliştirme fırsatı olarak görüyoruz.

İlgili görüşleriniz öneri olarak iletilmiştir.

Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
TURKCELL Iletisim Hizmetleri A.S. :vur :vur :vur :vur

piri.reis

piri.reis

Üye
evet eskisi gibi yükle kazan kampanyalarını daha çok görmek istiyoruz

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
sanırım numaramı taşıma vakti geldide geçiyor bile :bilmm

ilo53

ilo53

Üye
bende katılıyorum gencturkcell eskısı gıbı kampanylar yapmıyo yukle kazan kampanyası ıstıyorz

paradox1026

paradox1026

Üye
en iyisi avea diye bas bas bağırıyorum kkimsee anlamıyor her zaman abone sayısı kozunu elinde bulunduruyor turkcel ve belli bir katılım sayısı bıktım artık katılım sayılarını kampanya şartlarında görmekten

AVEA işte Forever AVEA

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
paradox 2 kez 2009 Kontör kazandım Turkcell'den. Avea'da ise bu ayın 15inde 200 Kontör kazanacağım diye tahmin ediyorum. O da gelirse...

2009+2009= 4018 mi çok yoksa 200 mü çok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt