Elephone P20 akıllı telefon çift kanal 6GB RAM ile sunulacağı kaydediliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Elephone P20 akıllı telefon çift kanal 6GB RAM ile sunulacağı kaydediliyor
Akıllı telefon pazarında mücadele tüm acımasızlığı ile devam ederken, Çinli firmaların yükselişi devam ediyor. Geçtiğimiz sene en fazla satış yapan ilk 15 akıllı telefon üreticisinin 9'unu Çinli firmalar oluşturmuştu. Son dönemde yükseliş gösteren Çinli firmalardan bir tanesi de Elephone oldu ve firma bu sene de bir çok yeni model sunmuştu. Çok yakında da yeni ve önemli bir modeli daha pazara sunacak.



Elephone'un P20 adı ile gelen yeni akıllı telefonu gelen bilgilere göre 6GB sistem belleği içerecek ve çift kanal desteği ile gelecek olan bellek böylece diğer RAM'lere göre daha fazla performans sunacak.

Son dönemde sistem belleği olarak artış göze çarparken, üst seviyede 4GB standart hale geldi ve OnePlus 3 gibi bazı modeller de 6GB sistem belleği ile çoktan sunulmaya başlandı. Ayrıca 2017'de de 6GB RAM'in bir çok yeni modelde yer almasını bekliyoruz.

Elephone P20'ye dönecek olursak eğer, bu yeni akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile birlikte gelecek. Cihaz sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P20 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga seti 1866Mhz saat hızında çalışan işlemci içerirken, ayrıca önceki nesle göre %50 oranında düşük güç tüketimi sunuyor.

Yeni akıllı telefon 32GB dahili veri kapasitesine sahip ve ayrıca 12MP arka kamera ve 8MP Selfie kamerası ile sunulacak. İşletim sistemi Google Android 6.0 Marshmallow olacak.
Elephone P20 akıllı telefon çift kanal 6GB RAM ile sunulacağı kaydediliyor
 


Üst Alt