Elephone Ivory akıllı telefon 17 Aralık tarihinde satışa çıkacak

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Elephone Ivory akıllı telefon 17 Aralık tarihinde satışa çıkacak
Fiyatına göre güzel bir cihaz.

Elephone Ivory akıllı telefon parmak izi taryıcısı ve düşük fiyat etiketi ile dikkat çekiyor…



Çin’in son dönemde cihazları ile göze çarpan, özellikle de düşük fiyat etiketi ile sunduğu modelleri ile diğer üreticilerden ayrılan akıllı telefon üreticisi Elephone, şimdi de yeni bir akıllı telefonunu daha satışa sunmaya hazırlanıyor.



Elephone Ivory adı ile gelen bu yeni cihaz, 17 Aralık tarihinde satışa sunulacak ve cihazın fiyatı da sadece 99.99$ olarak belirlenmiş. Çinli üreticiler son dönemde 100$ altı oldukça ilgi çekici modeller sunmaya başlamışlardı. Özellikle parmak izi tarayıcılar, giriş seviyesinde de kullanılmakta.

2.5D kavisli cam tasarımına sahip olan bu yeni akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Ancak her ne kadar 5″ olsa da boyut olarak Apple’ın 4.7″ iPhone 6S modeline benzer geldiğini de belirtelim.

7.9mm kalınlığa sahip bir tasarım içeren Elephone Ivory akıllı telefon 1.3Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MTK6753 yonga setinden güç almakta. 2GB sistem belleği yanı sıra 16GB dahili veri kapasitesi de içermekte.

Akıllı telefonun arka yüzünde 13MP Sony IMX214 sensör içeren kamera bulunuyor. Elephone Ivory’nin ön yüzünde ayrıca parmak izi tarayıcısı da bulunurken, işletim sistemi ise Android 5.1 Lollipop olarak geliyor ve Mart 2016’da da Android Marshmallow güncellemesi alacağı kaydedilmekte.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız




Elephone Ivory akıllı telefon 17 Aralık tarihinde satışa çıkacak - MaxiCep
 


Üst Alt