DarkredBlue61
Üye
Ekranı 2 Kere Değiştirdim.Şaç Kurutma Makinesi İle Sabırlı Olmak Gerek Yalnız.Yavaş Yavaş Kaldırarak Çıkartmak Gerek YOksa Ekran Dağılabilir.Yine Şaç Kurutma Makinesi İle Aksiyon Kamerasınıda Isıtıp Sökmüştüm.Geri İşim Bİtince Isıttım Olduğu Gibi Yerleştirdim Biraz Bastırararak Soğumasını Bekledim Hepsi Bu Kadar.Daha Çıkma vsde Yapmadı.Bazıları Jel Filadna Sürüyor Tercih MeselesiBenim de HTC 10 var. Batarya yavaştan gidiyor gibi. Saç kurutma makinesinin ısısı yetiyor demek ki. Ekrani kaldırıp bataryayı değiştirmem gerekebilir ileride. Yapistirici kullandınız mı yoksa yine ısıtıp birleştirdiniz mi?
Led dışında da smd elemanlarla işiniz çok oluyor mu?
Şaç Kurutma Makinesi İle Dene Bence İşini Görürse Gerek Kalmaziyi iş cıkarmıssınızsanırım karar verdım class alıcam evde dursun ama yınede kararsızım
Ekranı 2 Kere Değiştirdim.Şaç Kurutma Makinesi İle Sabırlı Olmak Gerek Yalnız.Yavaş Yavaş Kaldırarak Çıkartmak Gerek YOksa Ekran Dağılabilir.Yine Şaç Kurutma Makinesi İle Aksiyon Kamerasınıda Isıtıp Sökmüştüm.Geri İşim Bİtince Isıttım Olduğu Gibi Yerleştirdim Biraz Bastırararak Soğumasını Bekledim Hepsi Bu Kadar.Daha Çıkma vsde Yapmadı.Bazıları Jel Filadna Sürüyor Tercih Meselesi
hangı konuya kardeşim lamba ıle ılgılı vıdeo onu ızledım
kardeş şimdi yaparız saç kurutma dayanmaz yakarızsonra 2 tane sıcak hava makınası almak zorunda kalırız bırı saç kurutmanın yerıne ) smd elamanları bellı bır sıcaklık öllçüde sökülüyor onun ıcın saç kurutmaya modıfıye yapmak lazım dur bakalım belkı kulanan bırılerı cıkar yardımcı olurlar hepınızden ALLAH razı olsun elınızden geldıgı kadar yardımcı oldunuz bana
Nasıl Far İle@DarkredBlue61 mübarek artık işin kolayını buldun, tofaşın farı ile yaparsın lehimleri
Espri bir yana, folyo sarıp çakmak tutan, fırına süren bile var sökmek vs. için kullanılsada, yeni lehim montaj yapılmaz
Uzukları yakarsın diyorumNasıl Far İle
O Zaman İrem Derici Bacımızdan Bizlere Gelsin. "Yansınz Geceler Sabahada Söndürelim"Uzukları yakarsın diyorum
Ahahaha Bu Yöntem İyiymiş Tuttum Bunu@DarkredBlue61 maşşallah hocam konuyu nereye getirdin
Ben bundan bahsediyorum, oruç kafana mı vuruyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben de tam tersi oluyorOruç Mideye Vuruyo Sonra KAfaya
Ben de tam tersi oluyor
Hayırlı olsun.hepinize teşekkürler class 968d aldım kullandım çokta memnunum saygılar sevgilier yönetiden ricam konuyu silerse sevinirim saygılar
İsteğinizi şikayet sistemi ile bildirimde bulunabilirsiniz.hepinize teşekkürler class 968d aldım kullandım çokta memnunum saygılar sevgilier yönetiden ricam konuyu silerse sevinirim saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?