Elektrikler kesilince sizde de

Sponsorlu Bağlantılar

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Elektrikler kesilince sizde de
Telefonda şebeke sorunu oldu mu ? Hala devam ediyor mu

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Oldu dostum. Sanırım siber saldırı bu iş.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
hikmet366

hikmet366

Üye
Elektirik ler heryerde gitti ve tum operatörler 2 g desteği verdiler belirli bölgelerde

zombaka

zombaka

Üye
Aynen oldu

kanat_58

kanat_58

Üye
Aynen çok sovdum

askımm

Üye
Olay aynen syle oldu gece calistim telefonum orj rom yuklu dil snra sabh bn karnel ykledim uydum uyandm baktim elektrik gtmisti uyandim glmis 6 da uyandim bktim servis yok dio karnel den dr dye ugrasiyom ama aksam 11 gbi gldi sebeke arada gelip gitdi hic aklima gelmedi elektrik yzundendir diyee.. :) istanbul güngören :)

caps6

caps6

Üye
evet oldu telefon bozuldu zannettim uzun bir süre şebeke gelmedi

0MG90

0MG90

Üye
Benim internet yavaşladı sadece

Luck Star

Luck Star

Üye
Siber saldırı değil baz istasyonlarında elektrik kesilirse sinyal azalıyor. İnternette öyle. Mesela telefon prizine MultiMetre ile ölçüm yapın elektrik olduğunu görürsünüz. Bunun için hiç para vermesenizde tüm telefon hatlarında akım ve elektrik gider , elektriğin gitme nedeni fazla elektrik çekilmesinden dolayı deniyor doğru olabilir çünkü internette yavaşladı baya.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
mcnpl4

mcnpl4

Üye
elektrik yokken baz istasyonlari uzun sure dayanamiyor. idare etmesi icin sebekeyi kistilar sadece 2g vardi o da sorunluydu. elektrikler gelene kadar 3g tam hiz devam etseler bu sefer arama bile yapamayabilirdik

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Siber saldırı değil baz istasyonlarında elektrik kesilirse sinyal azalıyor. İnternette öyle. Mesela telefon prizine MultiMetre ile ölçüm yapın elektrik olduğunu görürsünüz. Bunun için hiç para vermesenizde tüm telefon hatlarında akım ve elektrik gider , elektriğin gitme nedeni fazla elektrik çekilmesinden dolayı deniyor doğru olabilir çünkü internette yavaşladı baya.
Bunca yıldır sadece salı günü mü çok elektirk cekılmıs gül geç

Luck Star

Luck Star

Üye
Bunca yıldır sadece salı günü mü çok elektirk cekılmıs gül geç

Valla ben kesmedim :ehe Kesen her kim veya kişilerse hayal gücünün erişemeyeceği kadar küfür ettiğimi bilmesini isterim. 3 Sınavım vardı slaytlar pc de idi . Sular gitti basınç düştüğü için (basınç için elektrik) duş alamadım vs. mahvoldum yani o gün , ben de o sebebi savunmuyorum sadece baz istasyonları hakkında bilgi verdim :coold:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Emre

Üye
elektirikler yine gitti :(

0MG90

0MG90

Üye
Kedidir kedi

Emre

Üye
samsung da oldu şebeke sorunu lg g2 sadece internete girmiyordu.

Luck Star

Luck Star

Üye
Elektrik kesilince 2G ye düşer uzun bir süre gelmezse tamamen gider sinyal.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben şuan 3g nin tadını çıkarıyorum ;) herşey olağan. (İSTANBUL)

Emre

Üye
geldi :ehe