qirL1903 Üye Starsley' Alıntı: Tedaş da hemen açmıştı zaten aaa zaza arıyor açın çabuk elektiriği. Yoksa yakar çıramızı Genişletmek için tıkla ...
Starsley' Alıntı: Tedaş da hemen açmıştı zaten aaa zaza arıyor açın çabuk elektiriği. Yoksa yakar çıramızı Genişletmek için tıkla ...
.BlueTR Üye Güzel Ama bizim elektirikler gidince güç kaynağı çalışıyo alt kattan hemen bütün apartmana yetiyo Ha bide orta parmak işareti nasıl çıkar acaba
Güzel Ama bizim elektirikler gidince güç kaynağı çalışıyo alt kattan hemen bütün apartmana yetiyo Ha bide orta parmak işareti nasıl çıkar acaba
Reşwan Emekli Yönetici Konu Sahibi bugrayener' Alıntı: hiç bir şey anlamadım --------------- Ekleme --------------- karanlık iyidir. Genişletmek için tıkla ... yahu bakıp aynısını öğrenin ce akşam elektirikler giderse sıkılmayasın diye mum önünde şekiller yaparsın işte eQooo' Alıntı: güzelmiş Genişletmek için tıkla ... beğenmene sevindim.
bugrayener' Alıntı: hiç bir şey anlamadım --------------- Ekleme --------------- karanlık iyidir. Genişletmek için tıkla ... yahu bakıp aynısını öğrenin ce akşam elektirikler giderse sıkılmayasın diye mum önünde şekiller yaparsın işte eQooo' Alıntı: güzelmiş Genişletmek için tıkla ... beğenmene sevindim.
buketcik Üye Starsley' Alıntı: yahu bakıp aynısını öğrenin ce akşam elektirikler giderse sıkılmayasın diye mum önünde şekiller yaparsın işte beğenmene sevindim. Genişletmek için tıkla ... canım niye kızıyosun hemen anlamadım ama şimdi gayet net anlattın
Starsley' Alıntı: yahu bakıp aynısını öğrenin ce akşam elektirikler giderse sıkılmayasın diye mum önünde şekiller yaparsın işte beğenmene sevindim. Genişletmek için tıkla ... canım niye kızıyosun hemen anlamadım ama şimdi gayet net anlattın
buketcik Üye u_cosar' Alıntı: REsimler güzel Genişletmek için tıkla ... resimler nerde --------------- Ekleme --------------- resimleri göremediğim için öyle yazdım kızmayın hemen canım.
u_cosar' Alıntı: REsimler güzel Genişletmek için tıkla ... resimler nerde --------------- Ekleme --------------- resimleri göremediğim için öyle yazdım kızmayın hemen canım.
Reşwan Emekli Yönetici Konu Sahibi kızmadık ki resimler görünmüyormu hala. firefox kullanmanı tavsiye ederim ie den bazen görünmüyor. ondan olabilir
kızmadık ki resimler görünmüyormu hala. firefox kullanmanı tavsiye ederim ie den bazen görünmüyor. ondan olabilir