Electronic Arts hatasını anladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hltdesign

hltdesign

Üye
    Konu Sahibi
Electronic Arts hatasını anladı!

EA Yönetim Kurulu Başkanı: John Pleasants
Dünyanın önde gelen oyun üreticilerinden EA, Fifa ve Sims gibi serileri ile dünyanın en büyüklerinden birisi konumunda. Ama son on yıl boyunca oyuncuların gönüllerini alamayan firma, geçen sene 1 milyar dolarlık kayıp yaşadığını açıklamıştı.

E3 fuarında konuşan EA Yönetim Kurulu Başkanı John Pleasants, "Eğer 3 yıl öncesine dönecek olursak, ilk 30 oyun içinde 10-12 arasında oyunumuz vardı. Fakat bu oran geçen sene 4-5 arasında kadar düştü. Bunu göz önünde bulundurmazsanız, yükümlülüklerin altından kalkamazsınız." açıklamasını yaptı.

Geçen mart ayında şirket bünyesine giren Pleasants, "Şirket ilgi kaybına uğradı ve ürünlerini geliştirmede başarısız oldu" dedi.

"Son zamanlarda popüler değiliz. Belki reklamını iyi yapamıyoruz, belki de elle tutulur bir yenilik sunmuyoruz. Kaliteli olarak nitelendirilen ürünler bile yeteri kadar ilgi görmüyor. Ama şunu da yabana atmamak gerekiyor ki çok büyük bir DVD ve oyun kiralama şirketimiz var. Yapmamız gereken oyuncuların ne istediğini takip etmek, çevrimiçi oyun platformundaki gelişime ayak uydurmak ve Nintendo Wii için gerekli yatırımları yapmaktır." açıklamasını yapan Pleasants bakalım EA'yı hangi adımlarla ön planda tutmayı başaracak.
 
  • Beğen
Tepkiler: C01aY


Cynical

Cynical

Üye
Fifa 99'un oynanabilirliğini Fifa 2010'a taşıyarak işe başlayabilirler... Ne oyundu be...
 
ash54

ash54

Üye
nfs most wanted tan sonra çıkan çoğu oyun fiyaskoydu.
 
nurikaratas

nurikaratas

Üye
most wanted dan sonra nfs serisi bozuldu!
 
Speedy

Speedy

Üye
Bunlar anca milyar zarar edince oyuncuları dinlemeli diyor sanıyorlar piyasada bir tek onlar tekel ikame firmalar çıktı ki şu anda 1 numaralar Ubisoft Konami Activaction vb saymadığım nice marka bunların bi nfs serisini oynardım oda bozdu modifikasyon sıfıra indi ea benim gözümde bitti.Ne mutlu bana 1 milyazr zarar ettirenlerin içinde bende varım.:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt