Amaru Shady
Üye
Diyecek hiç bir şey yok . Maçın o dakikaya kadar 1.0 gelmesi çok büyük şans . Normal şartlar da galatasaraylı oyuncular becerikli olsalar 5.6 olurdu maç ...
Penaltıyı atan arkadaş, bir futbolcuya gol atamıyorsa lisansını yırtsın bence .
Gerçi penaltı tekrarlanmaliydi kurallar gereği . Melo 2 adım one çıktı resmen . .
herkez neredeyse bütün kaleciler çıkıyor
fenerbahçe taraftarının gördüğünü 4 hakem nasıl olduda görmedi 2adım çıkmış dışarı maçın tekrarı lazım
ben Galarasarayliyim kardesim.melonun one ciktigi apacik belli.objektif olmak lazim.
lafı söyleyen sensin hakemde yürek olsa diyorsun cevabını veriyoruz sonra
konuyu başka yerlere çekme diyorsun üstüne üstlük ben tarafsızım diyorsun tarafsızlık bunun neresinde
mod. kardeşim sana diyorum lafı üstüne alana demiyorum direkt olarak seni muhatab alıyorum
kurallardan söz edeceksen belirtmelisin
hangi kuralda yürek yok yemez yazarki
forumda değilde başka yerde olsak o yürek değilde başka bişey derdin
mod. olarak sana iğneleyici sözleri hiç yakıştırmadığımıda belirtmeliyim
galatasaray bölümlerinde hep aynı kinayeli sözlerin var
her ne kadarda galatasaray düşmanlığın varsada yönetici kadrosunda olduğundan daha dikkatli yorumlarda bulunmanı öneririm
burada durupda sana işini öğretecek değilim sen daha iyi bilmen gerek bunları
sana iyi forumlar dilerim
Konuyu gereksiz yere saptırmayaniz ...
Konu Elazığspor - Galatasaray maçı ...
Keyifli forumlar
Galatasaray maçların da çok şeyler görülmüyor kardeşim merak etme ... Fatih Terim hakeme p .... ç dedi ... Lig tv kameraları net olarak gösterdi ve gördük ... Ama bu da es geçilecek her zaman ki gibi . Alıştık yani .
Biz burada gördüğümüzü söylüyoruz . Kafadan laf olsun diye konuşmuyoruz . Melo bak bakalım kaç adım önde ... Ama kurtardı . Hakem de o kadar
yürek var mi tekrar ettirsin .
Burası Türkiye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?