Elano'dan veda sinyali

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Elano'dan veda sinyali
Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Elano Blumer, Aralık ayında Santos'a transfer olmasının kendisi için çok iyi bir seçim olacağını söyledi.












Galatasaray'da iki sezondur istenilen düzeye ulaşamayan Brezilyalı Elano Blumer, sarı - kırmızılı takımdaki kariyerini noklamayı ve ülkesine dönmeyi planlıyor. Brezilya basınına konuşan Elano Blumer, Aralık ayında daha önceden şampiyonluk yaşadığı Santos'a dönmesinin kendisinin için çok iyi bir seçim olacağını söyledi.
Galatasaray'da geldiği günden bu yana türlü beklenen performansı gösteremeyen Brezilyalı Elano, takımdan ayrılacağını açık bir dille ifade etti. Brezilyalı yıldız, ülkesinde yayınlanan bir gazeteye verdiği demeçte aralık ayında Brezilya'ya dönmesinin kendisi için çok iyi olacağını söyledi.
Elano, Galatasaray ile bir sorunu bulunmadığını ancak İstanbul'da mutlu olmasına rağmen futbol hayatını ülkesinde sürdürmek istediğini belirtti.
Brezilya Milli Takımı’na tekrar seçilmek istediğini kaydeden Elano, "Eski kulübüm Santos’un başkanı da beni istediğini söylemişti. Galatasaray’la 2 yıl daha sözleşmem var. Kulübümle bir sorunum yok ama ülkeme dönmek daha iyi olabilir. Aralık ayında kariyerim için en doğru kararı vermeye çalışacağım. Bu sürede Galatasaray için elimden geleni yapacağım. Ülkeme dönmek sadece bana ait bir tutku.” açıklamasını yaptı.
Galatasaray'dan kaçmak gibi bir düşüncesi olmadığını vurgulayan Brezilyalı futbolcu, "İstanbul'da bana verilen her söz tutuldu. Dostane bir şekilde ayrılmak istiyorum. Kiralanmak gibi bir düşüncem yok" ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt