Elano'dan şok sözler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meboli

meboli

Üye
    Konu Sahibi
Elano'dan şok sözler!

Geçmişte kavgaları bulunan Lugano ve Elano, Kazım'ın evinde biraraya geldi Fenerbahçe ve Galatasaray'ın iki kavgalı yıldızı, Colin Kazım'ın doğum gününde buluştu. Lugano ve Elano'nun kavgaları biraz geçmişe dayanıyor.
Habertürk Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; 2004 yılında Santos'ta oynayan Elano ile Sao Paulo formasını giyen Lugano karşı karşıya geldi. Maç sonrasında Elano, "Uruguaylı yıldız için," Brezilya'nın en vahşisi" açıklamasını yaptı. Lugano da, "Yüzüme söyleyemeyeceği şeyleri basına söylemesin" diyerek ona tepki gösterdi. İkili arasındaki atışmalar uzun süre devam ederken, biraraya gelmemeye de dikkat ettiler.
İşte bu ikili geride kalan hafta içerisinde Colin Kazım'ın evinde biraraya geldi. Genç oyuncunun doğum gününe ilk önce sarı-lacivertli takımın Brezilyalıları ile birlikte Elano geldi. Galatasaray'ın yıldız oyuncusunun Lugano'dan da haberi yoktu. İşte o sırada Fener'in Sambacıları, "Bak biraz sonra Lugano gelecek. Sakın korkup da gitmeye kalkma" diyerek şaka yoluyla takıldı.

DOSTANE KONUŞMALAR

Bu espriler Elano'yu da güldürürken, "O olaylar geçmişte kaldı." yanıtını verdi. Kısa bir süre sonra da Lugano eve geldi. Diğerlerinin de meraklı bakışları arasında iki kavgalı futbolcu samimi bir şekilde birbirlerinin ellerini sıkarak hal hatır sordu. Böylece yıllardır süren kavgaları da son bulmuş oldu. Lugano ve Elano gece boyunca sıkı bir sohbete daldı.

'Aynı parayı verseydi Fener'e gelirdim'

Colin Kazım'ın doğum gününde ilginç konuşmalar da geçti. Kazım, Elano'ya "Bütün Brezilyalılar Fenerbahçe'de, senin ne işin var Galatasaray'da " diye takıldı. Yıldız oyuncu da, "Ben Inter ile temastaydım, Mourinho ile sürekli görüşüyordum. Ama Galatasaray öyle bir teklif yaptı ki, geri çevirmem imkansızdı. Ayrıca takımın başında Rijkaard'ın olması da beni etkiledi. Aynı parayı verselerdi Fenerbahçe'ye gelirdim" yanıtını verdi.
Bu arada futbolcular arasında Süper Lig ve Avrupa'yı da değerlendirdi. Elano ve Fenerbahçe'nin Brezilyalıları Süper Lig için "Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçer" görüşünde birleştiler.

Kaynak: Mynet

Consul9

Consul9

Üye
şok sözler değil bunlar ...:pro:

kadironaldo

kadironaldo

Üye
Bu sözler tamamiyle uydurmadır yalandır atıyorlar kendilerine..
Elano'yu Galatasaray'a düşürmek için yapılan çabalardır....

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Şok oldum.....:D

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Bi futbolcu takımına uyum sağlamışken bunları söylemesi mümkün(inandırıcı) değil.

aLone

aLone

Üye
çok saçma

Atakan

Atakan

Üye
Haberturk'un saçmaları yine,yalanlanır yarına kadar bence...

arslansem

arslansem

Üye
Eee :hmmm

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Hala yalanlanmadığına göre?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Gitseydi o zaman ne yapalım.Parayada tenezül etmeseydi.Eminim Elano olmasaydı Haldun üstünel en az onun kadar şaşalı bir trasnfer yapardı.Galatsarayın en büyük transferi Haldun Üstünel

Cynical

Cynical

Üye
Adam en azından açıkça söylemiş. Bazıları gibi "Ben aslında doğuştan ..." edebiyatı da yapabilirdi. :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Tabiki para için geldi..Genel de tüm yabancı oyunlar paraya bakarlar..

Fenerbahçe de o kadar Brezilyalı oyuncu var , o paraya yakın dahi bir ücret verseydik koşa koşa gelirdi... :oke:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Tabiki Para için gelirler.Ama her doğru heryerde de söylenmezki etik değil elano"nun yaptığını.Pekde başarılı oalcak gibi durmuyor zaten

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;1591963' Alıntı:
Fenerbahçe de o kadar Brezilyalı oyuncu var , o paraya yakın dahi bir ücret verseydik koşa koşa gelirdi... :oke:
Mutlaka gelirdi :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Luganonun cevabına hayran kaldım :)

<~STaT!c-X~>

Üye
Bilgi için teşekkürler :-)

By Asabi

By Asabi

Üye
Sallama haber bence. Nerden biliyolar ne konuştuklarını.
Eve muhabir de mi aldılar ve aynı zamanda muhabirde konuşmaları dinleyip bir yandanda yazdımı ? :ehe

legend5858

legend5858

Üye
Gitseydi o zaman ne yapalım.Parayada tenezül etmeseydi.Eminim Elano olmasaydı Haldun üstünel en az onun kadar şaşalı bir trasnfer yapardı.Galatsarayın en büyük transferi Haldun Üstünel
yaw iki gün önce adamı gönderecektiniz yerden yere vurdunuz bir iki transfer yaptı diye göklere cıktı sizin kişiliğiniz bu işte sn içinde 360 dönebiliyorsunuz

zibidi39

zibidi39

Üye
aslınım lugano.lugano cok delıkanlı adam beyaa:D para olayına gelrısek arkdasalr bız nasıl dogarken santoslu chelsea lı ınterlı dogmuyosak bu adamlarda gs lı fb lı dogmuyo neresı fazla veırıse oraya gıdıcek tabı haberde beyendıgım bı soz daha var oda sampıyonluk yarısının fb ıle gs nın arsında gececegının solenmesı :D:D yanı turkıyede ıkı buyuk var :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt