Elano Blumer GALATASARAY ' DA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Elano Blumer GALATASARAY ' DA
Alıntı:
Blues set for clear out

July 28, 2009

CITY are poised to trim their top-heavy squad by moving on midfield star Elano and strikers Benjani and Valeri Bojinov.

City sources have revealed there has been interest from several clubs in Elano, and reports from Italy suggest that AC Milan have had an initial offer for the Brazil international turned down.

The 28-year-old joined the Blues from Shakhtar Donetsk two years ago.

But after making a great start to his Eastlands career, his initial impact lessened.

Last season he clashed with Mark Hughes after criticising the manager in a radio interview, and he was left out of City's pre-season trip to South Africa.

Zimbabwean striker Benjani played for the Blues on the recent 10-day trip, but is now being strongly linked with a move back to Portsmouth, who sold him to the Blues for £3.8m in February last year.

Bojinov is poised to join Lazio as City look to further trim their squad following the departures of fellow strikers Felipe Caicedo (loan) and Ched Evans.

City are still looking to strengthen their defence, although the £15m deal for Arsenal's Kolo Toure is still the subject of ongoing talks. The Blues had hoped to clinch a deal on Monday, but - unless talks hit a sudden breakthrough - the projected transfer will not happen until late in the week.

Should City let Elano, Benjani and Bojinov go? Have your say.


Alıntı:
İşte city’den ayrılacaklar…

manchester city’nin kadrosunda sadeleştirmeye gitmek istediği ve hücum hattından bazı önemli oyuncularını satış listesine koyduğu ifade edildi.

manchester evening news’un haberine göre, city yönetimi ve teknik direktör mark hughes’un, valeri bojinov, benjani mwaruwari ve elano’yu gözden çıkardığı iddia edildi.

emmanel adebayor, carlos tevez ve roque santa cruz gibi önemli hücum oyuncularını kadrosuna katan manchester city’nin, kadrosunda bulunan üç oyuncuyu satış listesine koyduğu öne sürülüyor.

bulgar golcü bojinov sakatlıklar yüzünden kendini gösterememişti. genç golcünün lazio’nun transfer listesinde olduğu iddia ediliyor. brezilya milli takımında iyi bir performans sergilemesine rağmen city forma şansı bulmakta zorlanan elano’nun da gönderilmesine karar verildiği söyleniyor.

son olarak nijeryalı golcü oyuncu benjani’nin eski kulübü portsmouth’a gideceği belirtildi. elano’nun galatasaray teknik direktörü frank rijkaard’ın da istediği oyuncular arasında olduğu öne sürülüyor.

Alıntı:
Bir iddia da Ada’dan

Aslan’da bu kez de bir başka yıldızın adı anılmaya başlandı. Bir ara Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği, Milan’ın da transfer listesinde bulunan Manchester City’nin Brezilyalı futbolcusu Elano’yla Cim Bom’un büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi.
Fanatik
Alıntı:
Rijkaard Gözünü Elano’ya Dikti!..
Temmuz 28, 2009 ·


G.Saray, City’nin Brezilyalı yıldızı için İngiltere’ye çıkarma yapacak. Yabancı avını sürdüren Aslan, bu defa gözünü Elano’ya dikti. Florya yönetimi, Rijkaard’ın da talebiyle Manchester City’nin Sambacısı için Ada yolculuğuna çıktı.


Galatasaray, yabancı arayışlarında İngiltere’ye yöneldi. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın isteği doğrultusunda yönetici Haldun Üstünel’in Manchester City’de top koşturan Brezilyalı futbolcu Elano Blumer için sıkı bir pazarlığa giriştiği öğrenildi. Transferde sıcak gelişmelerin sağlandığı kaydedilirken İngiliz ekibinin Elano’yu gözden çıkardığı ve satmaya hazır olduğu ifade edildi. Zira geçtiğimiz sezonu kötü geçiren Elano, sezonun ilk 2 maçında 3 gol atarak iyi bir başlangıç yapmış olsa da daha sonra el değiştirerek Arap sermayesinin eline geçen ve bomba transferlerin peşine düşen Manchester City’de ikinci planda kalmaya başladı. Chelsea’ye gitmeden önce kulübün bayrak oyuncularından biri olan Shaun Wright-Phillips’in takıma geri gödüşü ve Robinho’nun transferi Elano’nun etkinliğinin azalmasına sebep oldu. Sambacı, teknik direktör Mark Hughes’un yeni sisteminde orta alanda lider oyuncu durumundan sol açık pozisyonuna kaymak zounda kaldı. Robinho’nun ayağının tozuyla çıktığı ilk maçında yedek kulübesini boylayan Elano, daha sonra 19 maçta ilk 11′de sahaya çıksa da sezon boyunca inişli çıkışlı bir performans sergiledi.

DONETSK’LE BAŞLAMIŞTI

Elano, Avrupa’ya 2005′te S.Donetsk’e imza atarak ayak bastı. Kıtaya 7.6 milyon euro bonservis bedeliyle çıkan Brezilyalı, ilk başlarda uyum sağlamakta zorlansa da, daha sonra kalitesini göstermeye başladı. Shakhtar!dayken Brezilya Milli takımı’nda da görev yapan Elano, bunun getirisi olarak 2007-08 sezonu öncesi 11 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester City’ye transfer oldu.

Vassell’in 11′ini çaldı
Oyunu yönlendirme konusunda tam bir maestro olan Elano’nun en önemli yeteneği ise mesafe tanımaksızın attığı sert şutlar ve frikikler. Serbest vuruşları adrese teslim göndermesi de bir diğer nefis özelliği. Elano’nun İngiltere’ye transferi sonrası ilk icraatı, Ankaragücü’nün sürpriz transferi Darius Vassell’in 11 numaralı forma numarasını elinden almak olmuştu.

Kimler istemedi ki!
Elano için şu anda takipte olan kulüpler Köln ile Zaragoza, Milan’ın da Pirlo’yu satması halinde devreye gireceği iddia ediliyor.

G.Afrika kampına gitmedi
İngiliz kulübüyle kontratı 2011’de sona erecek olan Elano, Konfederasyon Kupası’nda oynamasını bahane göstererek şu anda Güney Afrika’da hazırlık maçları yapan Manchester City’nin bu turuna katılmadı.

Dunga’nın değişmezi
Brezilya Milli Takımı’nın başına Dunga’nın geçmesiyle yenilenen kadroda, Elano önemli bir yer tutuyor. Futbolcu, son olarak Konfederasyon Kupası’nı kazanan Brezilya’nın finalde ABD‘yi yendiği maçta galibiyet golünün mimarı oldu.

Habertürk

3-4 gün önce duymuştum Elano transferini ama inanmakta güçlük çekiyordum. Arkadaşım Manchester City'den kimi istersin dediğinde Elano ismini vermemiştim mümkün değil diye, o derece beğendiğim bir oyuncudur Elano. Daha dün Avrupa basınında Inter ve Milan'ın ciddi şekilde istediği söyleniyordu ama bildiğim kadarıyla çok uzun süredir uğraşılıyormuş bu transfer için, Elano da ikna edilince iş bitmiş. Harika yahu, söylenecek tek söz yok hakikaten. Türk futbol tarihinin en büyük transferlerinden biridir bu, Brezilya milli takımında ve EPL'de (ki İngiltere'de çok az Brezilyalı oynar.) düzenli oynayan, 27 yaşında, kariyerinin zirvesinde bir adam Elano. Her şeyi yapabilecek bir oyuncu, şut atar, top sürer, frikik kullanır. Aklımızı aldın Haldun Üstünel, alacağın olsun.
Elano haberleri bugün basında çıkmışdı..İngiliz basınındada transfer listesine konulacagı yazıyor...Elano gelirse büyük katkı saglayacagı kesin..Olası bu transferi burada konusalım
 
  • Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff


arslansem

arslansem

Üye
Elano Blumer Galatasaray'da


Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı Yıldızı Elano Blumer'le 4 yıllık sözleşme imzaladı.

28 yaşındaki Elano, orta sahada hücuma yönelik görev yapabilen, her iki ayağına da hakim, uzaktan etkili şutlar atabilen ve gerektiğinde orta sahanın farklı mevkilerinde oynayabilen bir isim.

Mevkisinde Kaka, Ronaldinho, Diego, Juninho gibi isimler olmasına karşın tam 35 kez Brezilya Milli Takım forması giyen Elano, 6 gol kaydetti.

Disiplinli futbolunu tekniğiyle birleştirebilen ender Brezilyalılar'dan birisi olan yıldız futbolcu, Manchester City'den önce Shakthar Donetsk ve Santos takımlarında forma giydi.

Brezilyalı yıldız, Cuma günü İstanbul'a gelecek. Elano'nun geliş saati ve imza töreniyle ilgili bilgiler Galatsaray.org, GSMobile ve GSTV'den açıklanacak.
:oke:
 
degerli43

degerli43

Üye
müthiş bi transfer daha.. hayırlı olsun bonservisi ne kadar?
 
mehmetakif005

mehmetakif005

Üye
yine bi bomba gs den
 
arslansem

arslansem

Üye
Haldun Üstünel..Adamım yaa :ehe Yine aldı getirdi.Kadro süper oldu.Çakma Brezilyalılarla övünenlere kapak niyetinde :ehe oynadıkları maçlar ve gösterdikleri performanslar süper.İnşallah uyum sağlar ve yerine oturur kadro.Gümbür gümbür geliyoruz :yuru
 
Speedy

Speedy

Üye
Güzel güzel orta saha yıldızlar topluluğu oldu :pro:
 
arslansem

arslansem

Üye
Elano-Keita-Arda-Kewell :yuru heyt yavrum be:D:bud::smdance::muha:
 
bobmarley46

bobmarley46

Üye
tüm galatasaraylılara hayırlı olsun
EN BÜYÜK CİMBOM::::
 
degerli43

degerli43

Üye
Manchester City can confirm that Elano has completed his transfer to Turkish side Galatasaray.

The Brazilian joined the Blues from Shakhtar Donetsk having been signed by Sven-Goran Eriksson just before the start of the 2007/08 season. He had an immediate impact with both goals and a string of influential performances.
Elano found the going a lot tougher as opponents increasingly targeted him as one of City's main threats, but despite more limited appearances under boss Mark Hughes he still scored 18 times in a total of 80 appearances for City.
He joined the famous Istanbul club last night and everyone at Manchester City would like to thank Elano for his services and wish him the very best of luck for the future with both his new club and with Brazil.






bu da blues'in resmi sitesindeki
 
Speedy

Speedy

Üye
He joined the famous Istanbul club last night başka söze ne hacet:pro:
 
Salihyet

Salihyet

Üye
feci transfer :) tebrik ederim..
 
Atakan

Atakan

Üye
Haldun Üstünel..Adamım yaa :ehe Yine aldı getirdi.Kadro süper oldu.Çakma Brezilyalılarla övünenlere kapak niyetinde :ehe oynadıkları maçlar ve gösterdikleri performanslar süper.İnşallah uyum sağlar ve yerine oturur kadro.Gümbür gümbür geliyoruz :yuru
Kapak kısmına katılıyorum,yine kapak resimleri koyacam ama korkuyorum valla :ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hayırlı olsun..
 
zibidi39

zibidi39

Üye
gusel transfer ama yanı bı fb lı olarak gs nın transferıne gusel transfer dıorum ama gs lı arkadsın yazıdıgı yoruma bakarmısınız cakma brezılyalı lar :) gercekten komık kım cakma brezılyalı? yenı gelenler dımı :) onun ıcın brezılya mıllı takıma cagrılıo elanoda 35 kez mıllı olmus e o zaman oda cakma neden?cunku brezılya forması gıymıs ama daha cakmalar var devid mesela hele ıntere attıgı attıgı o gol tam bı cakma brezılyalı oldugunun gostergesı ama dur o kadar cakma brezılyalı var kı kadromuzda saysay bıtmez alex mesela zamanında bazı takımlar bızden oyuncu alırken o adam brezılya mıllı takımındaydı yanı cakma oldugu taa o zamandan belliydi.baska kım vardı oooo en buyuk cakam brezılyalı gelıo sımdı dıkkat roberto carlos :D cakmanın allahı hatta yan sanayi:D ya arkadslar bırakın bırbırınıze saldırmayı subjektıf dawranmayın gs nın yaptıgı bı ısı nasıl ovuyosak sızde fb nın yaptıgı ıslerı ovun tabı adam gıbı yaptıgı ıslerı bunlar mahallede dewamlı bırbırını yıyen 5 yasında cocuk muhabbetlerı .sımdı arkads dıcektır ben takım ısmı vermedım yarası olan gcunur dıe ama verseymıs daha ıyıymıs hıc olmassa acıkca bellı olurmus saklamazmıs:) amacım tartısma cıkarmak degıl bundan sonrada atılan tartısma konulu mesaja cewap ta yazmıcam amacım bırakmak artık boyle seylerı yoksa bu muhabbet yuzyıllarca uzar gıder olum bız sıze 6 attık zamanında ne dıonus olum bız bılmem kac yuz sene once avrupa kupasını almısız dededım dedesı dıodu olum sızın paranız yokmus bı kere fakır kulupmusunuz sız onun bunun eskılerını topluomusunuz ole dıodu dedem sızde para varda nolmus ya hıc bısey yapamamısınuız banada babamın dedesı bole demıstı yanı olay bundan ıbaret uzaaar gıder nese tebrıkler galatsary gusel bı frıkıkcı aldınız orjınal bı brezılyalı ;)
 
Speedy

Speedy

Üye
Be original taransfer for the most famous club in Turkey.Congratulations Üstünel.It's a big job .We are happy now .All time we trust you and our team.Forever Galatasaray:pro:
 
arslansem

arslansem

Üye
gusel transfer ama yanı bı fb lı olarak gs nın transferıne gusel transfer dıorum ama gs lı arkadsın yazıdıgı yoruma bakarmısınız cakma brezılyalı lar :) gercekten komık kım cakma brezılyalı? yenı gelenler dımı :) onun ıcın brezılya mıllı takıma cagrılıo elanoda 35 kez mıllı olmus e o zaman oda cakma neden?cunku brezılya forması gıymıs ama daha cakmalar var devid mesela hele ıntere attıgı attıgı o gol tam bı cakma brezılyalı oldugunun gostergesı ama dur o kadar cakma brezılyalı var kı kadromuzda saysay bıtmez alex mesela zamanında bazı takımlar bızden oyuncu alırken o adam brezılya mıllı takımındaydı yanı cakma oldugu taa o zamandan belliydi.baska kım vardı oooo en buyuk cakam brezılyalı gelıo sımdı dıkkat roberto carlos :D cakmanın allahı hatta yan sanayi:D ya arkadslar bırakın bırbırınıze saldırmayı subjektıf dawranmayın gs nın yaptıgı bı ısı nasıl ovuyosak sızde fb nın yaptıgı ıslerı ovun tabı adam gıbı yaptıgı ıslerı bunlar mahallede dewamlı bırbırını yıyen 5 yasında cocuk muhabbetlerı .sımdı arkads dıcektır ben takım ısmı vermedım yarası olan gcunur dıe ama verseymıs daha ıyıymıs hıc olmassa acıkca bellı olurmus saklamazmıs:) amacım tartısma cıkarmak degıl bundan sonrada atılan tartısma konulu mesaja cewap ta yazmıcam amacım bırakmak artık boyle seylerı yoksa bu muhabbet yuzyıllarca uzar gıder olum bız sıze 6 attık zamanında ne dıonus olum bız bılmem kac yuz sene once avrupa kupasını almısız dededım dedesı dıodu olum sızın paranız yokmus bı kere fakır kulupmusunuz sız onun bunun eskılerını topluomusunuz ole dıodu dedem sızde para varda nolmus ya hıc bısey yapamamısınuız banada babamın dedesı bole demıstı yanı olay bundan ıbaret uzaaar gıder nese tebrıkler galatsary gusel bı frıkıkcı aldınız orjınal bı brezılyalı ;)
İlginç bi yorum yapmışsın arkadaşım.:) Takım ismi orada aşikar.Laf ortaya beğenen üstüne alır :)
 
Speedy

Speedy

Üye
Avrupada bütün klüplerimize canı gönülden destek ligde olabildiğince rekabete destek süper ligde artık kozlar paylaşılcak yapılan transferlerin faydası görülücek tartışmaya gerek yok :oke:
 
arslansem

arslansem

Üye
Yeterince kaliteli transfer yaptık.Karşılığını görecez inşallah :oke:
 
maki20

maki20

Üye
hayırlı olsun bakalım bizim takım bu sefer iyi transferler yaptı inşallah iyi sonuçlar alırız
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt