Eksileme/Beğenmeme

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Eksileme/Beğenmeme
Başlıkta belirttiğim gibi bir mesajı anonim olarak eksileme veya beğenmeme seçeneği olsa güzel olmaz mıydı ?

Son düzenleme:

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok güzel olacağını sanmıyorum, ancak üyeler tartışabilir. Çoğunluk isterse çalışma gerçekleştiririz.

Tepkiler: Alo_Azrail
Ortamı germeden başka birşey değil.

Tepkiler: asigsasi

H0lligan

Üye
dislike butonu olsa bu konuya dislike atardım

Ben root konusu açmıştım adam hiç soru bile sormadan basmış 1 yıldızı kızdım ama naparsın sırf konuya 1 yıldız vermek için üye olmuş sanki.

asigsasi

Üye
Her hangi bir üyenin yazdığı mesajı beğenebildiğimiz gibi eksilme veya beğenmeme seçeneği olursa daha kullanışlı olmaz mı ?
bence çok saçma olur gereksiz olur kırıcı olur kötüye kullanım olacaktır bu maxicep için üye kaybı olur

Tepkiler: teknolojibaronu

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Malesef istek sitenin gelişimi için değil, bozulabilmesi için katkı sağlar.

Ben root konusu açmıştım adam hiç soru bile sormadan basmış 1 yıldızı kızdım ama naparsın sırf konuya 1 yıldız vermek için üye olmuş sanki.
bi de öyle insanlar da var
daha acayipi youtuba video yüklüyorum
analizden kimler izlemiş bakıyorum adam 10sn izlemiş bi de dislike atmış
sanki bugün 100 dislike atmam lazım acaba hangi videoya da atayım derken benimkini bulmuş dislike atmış

o kadar gerekli birşey değil zaten. olsada olur olmasada olur. Ama her yorumu dislike'a basanlarda olucaktır

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel olacağını sanmıyorum, ancak üyeler tartışabilir. Çoğunluk isterse çalışma gerçekleştiririz.
Bence, anonim olursa ortamı gereceğini sanmıyorum.
X üyesinin fikrini beğenmediğimizi belirtmek için ona cevap yazmak,ortamı kızıştırmak yerine eksi(beğenmeme) tuşuna basmak daha makul.
dislike butonu olsa bu konuya dislike atardım
Oy vererek fikrini belirte bilirsin
bence çok saçma olur gereksiz olur kırıcı olur kötüye kullanım olacaktır bu maxicep için üye kaybı olur
Anonim olursa bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.Eğer bir fikri savunuyorsa iki üç eksi veya beğenmemekten dolayı forumdan uzaklaşma kararı almak yerine fikrini savunmaya devam etmeli Kötüye kullanım konusunda ise bir üye dakikada en fazla 1 eski koyabilmeli gibi ve önce bi kaç haftalığına test sürecine sunulması gibi seçenekler ile önüne geçilebilir.
Malesef istek sitenin gelişimi için değil, bozulabilmesi için katkı sağlar.
Neden ki ? Bir kaç forumda da bu sistem var.Hepsi yolunda ilerliyor.

Tepkiler: KAYIP-ADAM

asigsasi

Üye
her üye senin kadar iyi niyetli olmayacak kötü kullanım konusunda benim fikrim sabit kimseye bu istek yönünde zorla test süreci içine sokmak ne kadar adil olur

örnek olarak yöneticilerin açmış olduğu konular senin de dediğin gibi eksilme yöntemi kullanılacaktır

tartıştığın bi üye bütün mesajlarına eksi basarsa?

asigsasi

Üye
@Joker. çoğunluğun isteğine göre değerlendirilir yazdıklarım yanlış anlaşılmasın bende bir üye olarak kendi fikrimi beyan ettim

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Gönüllü olunabilinir.50 -100 veya talep kadar üye bu sürece dahil olur sadece bu üyeler eksi butonunu kullanır mesajlarda olan +/- durumunu görebilir.Memnun kalırlarsa belirtirler.Her üye tabi ki iyi niyetli olmak zorunda değil ancak bu üyelere aldırış etmemek gibi bi kişisel seçeneğimizde var. Yöneticilerin açtığı konular herkes tarafından desteklenmek zorunda değil sonuç olarak onların konularına da uygulanabilir.
tartıştığın bi üye bütün mesajlarına eksi basarsa?
3bin aşkın mesajım varmış 1 dk içerisinde 1 eksi bassa (vakit kaybetmeden) 3000 dk demek buda 50 saate denk geliyor.Sırf sinir olduğu için bana 50 saat ayırıyorsa sevinirim.
@asigsasi Neden yanlış anlaşılsın ki istediğiniz gibi fikrinizi belirtebilirsiniz

Tepkiler: KAYIP-ADAM ve asigsasi