Joker.
Üye
-
Konu Sahibi
-
kimin eksilediği gözükmesse aslında mantıklı bir şey. Sonuçta Konulara Oy Verebiliyoruz. 1 Puan verincede ortam gerilir bi bakımaOrtamı germeden başka birşey değil.
Aynen beğenmeme tuşu youtube olmasının sebebi anonim olmasıOrtamı germeden başka birşey değil.
zaten konu puanlası varyadislike butonu olsa bu konuya dislike atardım
iyi madem puanida verdimzaten konu puanlası varya
hak ettiği puanı verirsin 5 yıldız altı demekki bi şeyler beğenilmemiş demektir
belkide sana garezi olan bir uye yeni hesapla yapmisdirBen root konusu açmıştım adam hiç soru bile sormadan basmış 1 yıldızı kızdım ama naparsın sırf konuya 1 yıldız vermek için üye olmuş sanki.
bence çok saçma olur gereksiz olur kırıcı olur kötüye kullanım olacaktır bu maxicep için üye kaybı olurHer hangi bir üyenin yazdığı mesajı beğenebildiğimiz gibi eksilme veya beğenmeme seçeneği olursa daha kullanışlı olmaz mı ?
Ben root konusu açmıştım adam hiç soru bile sormadan basmış 1 yıldızı kızdım ama naparsın sırf konuya 1 yıldız vermek için üye olmuş sanki.
Bence, anonim olursa ortamı gereceğini sanmıyorum.Çok güzel olacağını sanmıyorum, ancak üyeler tartışabilir. Çoğunluk isterse çalışma gerçekleştiririz.
Oy vererek fikrini belirte bilirsindislike butonu olsa bu konuya dislike atardım
Anonim olursa bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.Eğer bir fikri savunuyorsa iki üç eksi veya beğenmemekten dolayı forumdan uzaklaşma kararı almak yerine fikrini savunmaya devam etmelibence çok saçma olur gereksiz olur kırıcı olur kötüye kullanım olacaktır bu maxicep için üye kaybı olur
Neden ki ? Bir kaç forumda da bu sistem var.Hepsi yolunda ilerliyor.Malesef istek sitenin gelişimi için değil, bozulabilmesi için katkı sağlar.
her üye senin kadar iyi niyetli olmayacak kötü kullanım konusunda benim fikrim sabit kimseye bu istek yönünde zorla test süreci içine sokmak ne kadar adil olurBence, anonim olursa ortamı gereceğini sanmıyorum.
X üyesinin fikrini beğenmediğimizi belirtmek için ona cevap yazmak,ortamı kızıştırmak yerine eksi(beğenmeme) tuşuna basmak daha makul.
Oy vererek fikrini belirte bilirsin
Anonim olursa bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.Eğer bir fikri savunuyorsa iki üç eksi veya beğenmemekten dolayı forumdan uzaklaşma kararı almak yerine fikrini savunmaya devam etmeliKötüye kullanım konusunda ise bir üye dakikada en fazla 1 eski koyabilmeli gibi ve önce bi kaç haftalığına test sürecine sunulması gibi seçenekler ile önüne geçilebilir.
Neden ki ? Bir kaç forumda da bu sistem var.Hepsi yolunda ilerliyor.
tartıştığın bi üye bütün mesajlarına eksi basarsa?Bence, anonim olursa ortamı gereceğini sanmıyorum.
X üyesinin fikrini beğenmediğimizi belirtmek için ona cevap yazmak,ortamı kızıştırmak yerine eksi(beğenmeme) tuşuna basmak daha makul.
Oy vererek fikrini belirte bilirsin
Anonim olursa bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.Eğer bir fikri savunuyorsa iki üç eksi veya beğenmemekten dolayı forumdan uzaklaşma kararı almak yerine fikrini savunmaya devam etmeliKötüye kullanım konusunda ise bir üye dakikada en fazla 1 eski koyabilmeli gibi ve önce bi kaç haftalığına test sürecine sunulması gibi seçenekler ile önüne geçilebilir.
Neden ki ? Bir kaç forumda da bu sistem var.Hepsi yolunda ilerliyor.
Gönüllü olunabilinir.50 -100 veya talep kadar üye bu sürece dahil olur sadece bu üyeler eksi butonunu kullanır mesajlarda olan +/- durumunu görebilir.Memnun kalırlarsa belirtirler.Her üye tabi ki iyi niyetli olmak zorunda değil ancak bu üyelere aldırış etmemek gibi bi kişisel seçeneğimizde var. Yöneticilerin açtığı konular herkes tarafından desteklenmek zorunda değil sonuç olarak onların konularına da uygulanabilir.her üye senin kadar iyi niyetli olmayacak kötü kullanım konusunda benim fikrim sabit kimseye bu istek yönünde zorla test süreci içine sokmak ne kadar adil olur
örnek olarak yöneticilerin açmış olduğu konular senin de dediğin gibi eksilme yöntemi kullanılacaktır
3bin aşkın mesajım varmış 1 dk içerisinde 1 eksi bassa (vakit kaybetmeden) 3000 dk demek buda 50 saate denk geliyor.Sırf sinir olduğu için bana 50 saat ayırıyorsa sevinirim.tartıştığın bi üye bütün mesajlarına eksi basarsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?