Bu ekranı yansıt olayı telefonun ekranındaki görüntüyü ekrana aktarma değilmi N8 de hdmi aracılığıyla tv ye aktarıyordum bunuda tv ye bağlarsam ekran görüntüsü alırmıyım acaba yada bu sistem nasıl çalışıyor
Bu ekranı yansıt olayı telefonun ekranındaki görüntüyü ekrana aktarma değilmi N8 de hdmi aracılığıyla tv ye aktarıyordum bunuda tv ye bağlarsam ekran görüntüsü alırmıyım acaba yada bu sistem nasıl çalışıyor
Hava kompresörüyle gönderildibaşlarım böyle işe ya sistem vista diye kurmuyor sanırım daha önce de güncelleme programını çalıştırmamıştı sanki visayı ben ürettim
Bu özelliği ben mhl olarak usb üzerinden hdmi girişe sinyal göndermesi olarak bekledim , bilgisayara program kurarak görüntü göndermek çok saçma ve gereksiz bir özellik olmuş. Ulan ms bir işide doğru yap...
N8e bak krallar gibi hem hdmi hem usb bellek hemde klavye mouse bağlıyorduk : ))
Bu özelliği ben mhl olarak usb üzerinden hdmi girişe sinyal göndermesi olarak bekledim , bilgisayara program kurarak görüntü göndermek çok saçma ve gereksiz bir özellik olmuş. Ulan ms bir işide doğru yap...
N8e bak krallar gibi hem hdmi hem usb bellek hemde klavye mouse bağlıyorduk : ))
hakikaten N8 gibisi varmı be aynı zamanda daha bozmuşlar lumia yı haritalar n8 de daha iyi bence bildirim zaten vardı şimdi yeni geldi bildirim ışığı yok vs vs
Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz illa 64bit olması mı lazım veya hata için ni program felan mı yüklememiz lazım ?
Hiç başına gelen yok mu benim laptop mu sorunlu ?
Project My Screen uygulamasında fareyle yönlendirebiliyorsunuz.
Elbette telefon ekranında fareyi göremiyorsunuz.
Yalnızca menülere girme, uygulama açma v.s onları kastediyor arkadaşımız.