Ekranı kaydırırken takılma,kasma sorunu ??

Sponsorlu Bağlantılar

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
    Konu Sahibi
Ekranı kaydırırken takılma,kasma sorunu ??
Aldığımdam 4 gün sonra 4s imde facebookta ayarlarda menü geçişlerinde vs aşağı yukarı sürüklerken takılma olmaya başladı ekranda kasma sorunu diyelim ilk gün özellikle baktığımda yoktu. sizce neden olabilir ? + restore yap dediler restore yaptım ama ilk iPhone demedi ilk aldığım günkü yedeğe geri döndü sorun hala devam ediyor. bir çok sitede okudum çözüm bulamadım tam format için ne yapmak lazım ve ios7 çıkınca bu sorun gider mi?

teşekkürler

Türe

Türe

Üye
Reatore yaparak geni bir iPhone olarak kaydederseniz ilk günkü ayarlarına döner.

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
    Konu Sahibi
Restore dedim indirme için yarım saat bekledi sonra yüklerken hata aldım ve araştırarak yüklemeyi başardım fakat ilk aldığım yedeğe geri döndü tam restore yapmadı heralde . restore yapsam sorun tam olarak çözülür mü ? bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı ?

aziztopcu

aziztopcu

Üye
Her cihazda oldugu gibi facebook twitter google vs gibi yerlerde baktiginiz girdiginiz resimler sisteme kayit edilir bu zamanla telefonu kasabilir temizlemeni gerek eger uzun zamandir kullaniyorsaniz farki goruceksiniz google ye iphone mobilclanner yazin bi program cikar onu indirin pc ge yukleyin iphoneyi pc ye baglayip claner programini acin size yol gosterir once tarar sonra ne kadar silinmesi gereken dosya ivir zivir varsa gosterir onaylayin silin bekleyin silme islemi bitince felefonj kapatip acin . Korkmayin sildikleri seyler hep gereksiz seyler bisey olmaz ben ayda bir siliyorum ortalama 500 mb siliniyor hakikaten de guzel oluyor

kemal21

kemal21

Üye
Sadece Facebook uygulamasında mı donuyor, yoksa başka yerlerdede sorun var mı? Çünkü facebook uygulaması sorunlu olduğu için orada donması normal.

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
    Konu Sahibi
aziz kardeşim dediğin programı bulamadım varsa link atar mısın? kemal sana cevabım ise mesela menü geçişlerince parmağını kaldırmadan hafifçe sürüklediğinde takılmalar belli oluyor. kilidi açtıktan sonra sağa çekince arama yeri takılarak geliyor

larten123

larten123

Üye
Facebook uygulamasında kasması donması falan normal bende de oluyor hatta atıyor bazen uygulamadan

aziztopcu

aziztopcu

Üye
aziz kardeşim dediğin programı bulamadım varsa link atar mısın? kemal sana cevabım ise mesela menü geçişlerince parmağını kaldırmadan hafifçe sürüklediğinde takılmalar belli oluyor. kilidi açtıktan sonra sağa çekince arama yeri takılarak geliyor

Ben programi bu forumdan indirdim ama baktim bulamadim link vefemiyorum kusura bakma telefondan giriyorum ancak foruma iyi bir goz atarsan bulabilirsin yinede bakicam googleden bulursam adresi sana yollarim

- - - Eklendi - - -

http://geekchunk.com/apple/phoneclean-iphone-cleaner/ iste bu kardes

patron1991

Üye

kardeşim aynı sorun bende de var. iphone4 yeni aldım telefonu bir hafta fln oluyor ama koşu oyunlarını oynarken bile takılıyor kaç kere can gitti bu yüzden ne ise bugün bir bilgisayarcı vardı telefon da satan ona sordum. ekran kartında ya da işlemcisinde sıkıntı olabilir garantiye gönder dedi. ayrıca bendeki cihaz ısınma da yapıyor. o yüzden restore yapıp düzelmezse garantiye göndercem.

- - - Eklendi - - -

yok arkadaş restore yaptıktan sonra da düzelmedi bu iphone4. tertemizken sadece minyon rush'ı kurup denedim. daha tanıtım videosunda bile takılmalar gördüm. ben bu iphone4ü kesin garantiye gönderecegim.

ChasingTheSun

Üye
kardeşim aynı sorun bende de var. iphone4 yeni aldım telefonu bir hafta fln oluyor ama koşu oyunlarını oynarken bile takılıyor kaç kere can gitti bu yüzden ne ise bugün bir bilgisayarcı vardı telefon da satan ona sordum. ekran kartında ya da işlemcisinde sıkıntı olabilir garantiye gönder dedi. ayrıca bendeki cihaz ısınma da yapıyor. o yüzden restore yapıp düzelmezse garantiye göndercem.

- - - Eklendi - - -

yok arkadaş restore yaptıktan sonra da düzelmedi bu iphone4. tertemizken sadece minyon rush'ı kurup denedim. daha tanıtım videosunda bile takılmalar gördüm. ben bu iphone4ü kesin garantiye gönderecegim.
İstediğin kadar gönder garantiye hiçbir sonuç alamazsın.Ben de 10 gün önce aldım cihazı..Aynı dediklerin bende de oluyor sen o ısınmayı 3g ile 10 dk internete girince gör birde

patron1991

Üye
İstediğin kadar gönder garantiye hiçbir sonuç alamazsın.Ben de 10 gün önce aldım cihazı..Aynı dediklerin bende de oluyor sen o ısınmayı 3g ile 10 dk internete girince gör birde

Hadi Ya Tüh O Zaman

- - - Eklendi - - -

Hadi Ya Tüh O Zaman
Ya Telefon Bozuk ama Hiç bir Oyunu gönül Rahatlığıyla oynayamıyorum Hepsinde Takılmalar yaşanıyor. Napıyım atıyım mı çöpe kardeşim.

ChasingTheSun

Üye
Ya ben subway surfers ve temple run 2 yi çok rahat oynayabiliyorum hiç kasma ya da takılma olmuyor.Sende kasıyor mu bunlar ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Subways surfers iPhone4te kasıyor boşuna garantiye yollamayın

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
    Konu Sahibi
subway bende kasmıyor. telefon ısınması bendede var sol arka taraf pilin yanı. sanırsam işlemci var orda. ios 7 beta 4 ü araştırıyorum geçince bilgilendiririm yine

ChasingTheSun

Üye
Benim sağ metalik çıtaya el değmiyor bazen.Kameranın alt bölümü de dahil

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Appstore'dan ücretsiz battery doctor uygulamasını indir.Oradan boştaki ram miktarına bak.Aynı sorun bir dönem bende de olmuştu.Boş ram 10 mb falandı.Orada ram temizle tartzı bi tuş var ona bastığında 150 mb falan boşta oluyordu.Ondan sonra kasma düzeliyordu.Ama sürekli o işlemi yapman gerekiyor.Ben uğraşmak istemediğim için direk restore ettim.Fakat sen yedeklemeni sil ki tekrardan eski dosyalarını yüklemesin.

Symbianize

Symbianize

Üye
1) AppStore daki battery doctor ram göstermez senin dediğin cydia daki oda jb gerektirir
2)subway surfers 4te kasar (kasardan kastım çok değil ama kare atlaması yapar)
3)her telefon yoğun kullanımda ısınır ve 4-4S tasarım gereği sağ tarafta işlemci ve chipset vardır bu yüzden oranın ısınması doğal

patron1991

Üye
1) AppStore daki battery doctor ram göstermez senin dediğin cydia daki oda jb gerektirir
2)subway surfers 4te kasar (kasardan kastım çok değil ama kare atlaması yapar)
3)her telefon yoğun kullanımda ısınır ve 4-4S tasarım gereği sağ tarafta işlemci ve chipset vardır bu yüzden oranın ısınması doğal

kardeşim ilk geldiğinde kesinlikle subwayda filan kasmıyordu telefon 3 hafta oluyor şimdi. yavaş yavaş kasma ve takılmalar arttı şimdi her defasında kasıyor restore ettiğim halde neredeyse kendi menüsünde bile kasacakk.. garantiye gitmesi şart telefonun.

AYRICA
arkadaşım da dandik HTC Sense (300 liralık) var. onun telefonda 3-4 adet wifi gösteriyor benimkinde sadece bir tane çıkıyor. ayrıca onun gayet iyi çekiyorken oyunda filan benim ki sürekli kopuyordu. bu arada rpg iruna da fazla kasmıor fakat deli ısınıyor.
hadi bunu açıkla iphone 4 ün wi fi si bu kadar kötü mü yani

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
    Konu Sahibi
aynı ısınma sorunu ios 7 de de var . şuan beta 5 kullanıyorum ısınma sorunu hariç her şey normal gibi ama ısınması öyle böyle değil :D :D

Baskentliia

Baskentliia

Üye
iphone mi

Üst Alt