Telefon Tavsiyesi Ekranı Büyük, Dokunmatik Olmayan Telefon Önerir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

dinamiknet

dinamiknet

Üye
    Konu Sahibi
Ekranı Büyük, Dokunmatik Olmayan Telefon Önerir misiniz?
Merhaba,
Ekranı mümkün olduğunca büyük olsun.
Tuş takımı olsun.
Dokunmatik olmasın.
Olursa da akıllı olsun.

Bu özelliklere sahip bir telefon önerir misiniz?
Benim aklıma blackberry geliyor sadece.

CANGO97

CANGO97

Üye
dokunmatik neden istemiyorsun ??

nsren

nsren

Üye
İlginç bir istek :)

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Dokunmatik olmayipta akilli olan ve ekrani iyi olan telefonlar blackberryde.Blackberry bold felan var.Ekran o kadar buyuk degil ama performanslidir.Ama ona verecegin parayla Dokunmatikli androidli super telefon alabilirsin

CANGO97

CANGO97

Üye
Dokunmatik olmayipta akilli olan ve ekrani iyi olan telefonlar blackberryde.Blackberry bold felan var.Ekran o kadar buyuk degil ama performanslidir.Ama ona verecegin parayla Dokunmatikli androidli super telefon alabilirsin
katılıyorum +1

dinamiknet

dinamiknet

Üye
    Konu Sahibi
bende hepinize katılıyorum da, teyzem illa tuşları olsun istiyor. ama ekranı büyük olsun istiyor.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
bende hepinize katılıyorum da, teyzem illa tuşları olsun istiyor. ama ekranı büyük olsun istiyor.

desene teyzem diye :) çok zor ya tuşlu ve büyük ekranlı telefon bulmak benim bildiğim yok :) dokunmatik almaya ikna etmeye çalış derim :)

• Beğen
Tepkiler: dinamiknet
nokia_belle

nokia_belle

Üye
qwerty degil de,akilli da olmayi gecin cunku bb. desek zaten onunda tuslari maglum kucuk,eski sistem kizakli ekrani buyuk,tuslarida buyuk olan 2. el telefoncularda o tur modeller oluyor,oyle butceyide zorlamaz ama dedigim gibi akilli modellerin artik yeni cikanlari dokunmatik,akilli telefon olup tuşlu olursa cep telefonu modellerinin doasina aykiri olur garipte olur,angry birds yon tusuyla yada 2 tusuyla cekiliyor yada gta oynuyorsunuz saga sola yonlendirirken telefonu sensorlu sanip yatiriyorsunuz falan,gercekten cok garip birsey olur

• Beğen
Tepkiler: Invoke

2463912

Kapalı Hesap
Kardeş tablet al daha iyi :P

Invoke

Invoke

Üye
Böyle bir şey var mı ki?

Ya büyük ekrandan vazgeçeceksin ya da tuşlardan. :D

• Beğen
Tepkiler: nsren, nokia_belle ve 2463912
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Akıllı telefon derken bir Whatsapp falan olsa yeterliyse tuşlu Symbianlar olabilir

M@cros

M@cros

Üye

MaxipmaN

Üye
n95 8gb başka ne vardır ki

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601 ve bahaddin53
mcnpl4

mcnpl4

Üye
n97:D