Aligzl94
Üye
-
Konu Sahibi
-
ölü pixel gibi duruyorekran kartım ATI Mobility HD 5650 orjinal driver yüklü ama durumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu.
Bu durum anakartın bozulup serviste değiştirilmesinden sonra başladı. Driver son sürümümnde bilgisayarın markası vestel NB ONLYX plus h36 lütfen yardım edin yoksa bilgisayarı kıracam artık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızekran kartı ayrıntısı
Kabloları kontrol et, Driverları güncelle, ekran kartı soket ini kontrol et. Duzelmez ise yeni bir ekran kartı almaya bak.
denedim ekran gitti hazırda bekletip tekrar açtım ta öyle geri kaldırabildimAmd sitesinden 5650 nin driverini aratmayi bir dene. AMD pek kullanmadım kusura bakma.
Dediklerimi dene ama. Sök cikart ekran kartını %90 ekran kartından.tamam ya sorun değil artık başka bilen, aynı sorunla karşılaşan arkadaş varsa onların çözüm önerilerini beklicem. Bilgisayardan anlayan bir kaç kişiye gösterdim biri ilk defa gördüğünü söyledi diğeri de ekran kartını söküp temizleyelim dedi ama bişey yapmadık başka sorunlar çıkabilir diye
Benim masaüstü pcde de benzeri oldu daha fazlasıyla ekran kartı hasar almış şimdi yeni kart için konu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?