Ekranda çizik :(

Sponsorlu Bağlantılar

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Ekranda çizik :(
Arkadaşlar çizim garanti kapsamına giriyor mu telpaya mesaj attım cihazı gönderirseniz gerekenler yapılır yazmışlar lütfen yardımm ekranda iki adet ufak çizik var çok siniriimi bozuyor :( :off::ağlarım:

erem.qns

erem.qns

Üye
çizilmeyen ekranı nasıl çizdin kardeş :D
ben o kadar uğraştım anahtarla bıçakla fln yok bişi:naughty:

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Walla bnde anlamadım sabah gördüm yapar demi garanti çizilmez ekran diye sattı adam bana banane mecbur yapacaklar :ağlarım:

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
normalde çizik,garanti kapsamına girmez..Ama bu durumdayani çizilmez ekran olarak satılan telefonda ne oluyor bilmiyorum açıkçası.

technoblue

technoblue

Üye
çizik kullanıcı hatası olarak geçer normalde. bu yüzden garanti kapsamına girmez. satan adam çizilmez ekran demiş ama samsung ne diyor bu durumda önemli olan o malum çok sıkıntı çıkartıyorlar teknik servis konusunda. bence sen önce cihazı aldığın adama git anlat durumu onun yönlendirmesiyle gidersin teknik servise.

clonexcell

clonexcell

Üye
çizilmez ekran diye birsey yok, hele ki bu kandırmacaya inanmayın, elinde sonunda cizilir, bende de kücük kücük cizikler var ekrana eğerek bakınca gözüküyor.

fireman87

fireman87

Üye
Telefonun üstüne yatarsan tabi çizilir :ehe Ama malesef servis kabul etmez aslında ederde bu seferde piyasa fiyatının üstünde bir rakkam ile yapar :oke:

mkarakas058

mkarakas058

Üye
yyani çizilmez ekran diye bişe olmaz sadece dayanikli ekran olur... adamlar ciziksiz derken derin cizik oluşmaz anlamina gelir... kaldiki çelik altın ... maddeler kullanima bağlı olarak ufak cizikler olusuyor... ben aldigimdan beri film yapistirdim hic boyle derdim yok su anda ama eğer garantiye girerse helal olsun samsung derim... bence fazla takma iyi bir film al yapiştir o cizikleri gormezsin

kadsamuy

Üye
bende de fılm vardı bır gun cıkardım koltugun ustunde dururken kendılıgınden cızılmıs nerde ne zaman ne olacagı bellı olmuyor dıkat etmememk lazım...
sakınılan goze cop batar mısalı...

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Telpaya mesaj attım ''cihazınızı servisimize göndermenizi rica ederiz bize ulaştığında detaylı olarak incelenecek ve tarafınza bilgi verilecektir,bilginize

saygılarımızla'' böyle yazmışlar yollarsam 10-15 gün bekliycem beklememin sonucu boşta çıkabilir sizce ne yapıyım?

akdenizx

akdenizx

Üye
Koruyucu ekran ile kullanın . Çizilmez diye birşey yok :bigstar:

Narutodth

Narutodth

Üye
Bence gönder bi baksınlar bakalım. Duruma göre düşünürsün. Çizik çok moral bozuyor bilirim :bilmm

Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar teknosadan almıştım gittim sordum sıkışan pixellerde vardı anlattım adam teknosanın kendi servisinde yaptırtıyım dedi kağıt aldım tatil bitince vercem ;)

OğuzcanAbi

Üye
gönder yaptırcaksanda garantiye yaptır
telefonu hurda etmesinler :oke:

Narutodth

Narutodth

Üye
telefoncuda yaptırma parça çalarlar.

Anußis

Anußis

Üye
gorilla glass gerçekten hiç çizilmiyor ancak bu samsungun wave2sindeki ekranda güneşe tutunca küçük küçük çizikler var bi nokia bu işi başarıyo samsungu bu acıdan geçebiliyo gerisi fos

01firtina

01firtina

Üye
bence bekle iyice çizilsin en son 220 tl verip komple ekran yenilersin.

ahmet_ist1995

Üye
çizilen ekranın garantiye girmez kullanıcı hatasıdır.
Gönderelim yapalım demeleri ekranı değiştirecekler,böyleliklede garanti dışı kalmıyacak telefonunuz.

grafikedy

grafikedy

Üye
Bu arada yaz aylarında fazlaca terleyen arkadaşların dikkat etmesi gereken bir olay daha var. Terin yapısında bulunan klorürler (tuzlar), fosfatlar, sülfatlar, üre, amonyak, ürik asit, laktik asit, yağ asitleri gibi maddeler Wave 8500 ve 8530 ekranlarının üzerindeki parmağınızın yağ gibi kaymasını sağlayan mikron kalınlığındaki ince filmi eritebiliyor. Bu bir çizik sayılmaz ama parmak izinizin kolayca leke bırakmasını sağlıyor ve kaydırma işleminde parmağınızın kolayca kaymasını engelliyor. Eğer teriniz ekrana bulaştıysa tavsiyem hemen silin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt