Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekranda beyaz çizgi çıktı
Sponsorlu Bağlantılar
Cetger
Üye
Konu Sahibi
ekranda beyaz çizgi çıktı
evet c7 ekranın sağında beyaz dümdüz bi çizgi çıktı telde sorun yok hatta telefondan yazıyorum ne yapayım ?
fabrikasyon hatasıdır. Bende samsung star vardı yeşil bi çizgi vardı yuakrıdan aşağı çözemediler galibe yeni telefonyollamıslardı.
yeni mi çıktı önceden var mıydı. Bide her ekranda az da olsa görünüyormu.
Cetger
Üye
Konu Sahibi
Sabah çıktı birden su düşürme vs yok 0 sorun çalışıyordu akşama kadar akşam ekranın yarısı yeşil mor gibi soft bir şekilde yanıp sönüyor iyice kafayı yedi umarım garanti kapsamindadir birde onla uğraşmayım
Sabah çıktı birden su düşürme vs yok 0 sorun çalışıyordu akşama kadar akşam ekranın yarısı yeşil mor gibi soft bir şekilde yanıp sönüyor iyice kafayı yedi umarım garanti kapsamindadir birde onla uğraşmayım
fabrikasyon hatası derler büyük ihtimalle . Yenisini istyiorum de yollarken not bırakıp istersen
SilentOne
Üye
yenisini istiyorum de
gokturk_prensi
Üye
Bende bu sorundan pazartesi günü servise yollayacağım eğer ekran değişiyorsa ekran değiştirmeyle düzelmiyorsa yenisini yollayın diyeceğim
Cetger
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar telefon elime bugün geçti yenisini istemedim bilgiler önemliydi hemde çok o sebeble ekranı degiştirmişler bu kadar geç olmasınıda konu açıp açıklıycam herkez faydalansın
arkadaşlar telefon elime bugün geçti yenisini istemedim bilgiler önemliydi hemde çok o sebeble ekranı degiştirmişler bu kadar geç olmasınıda konu açıp açıklıycam herkez faydalansın