ekranda beyaz çizgi çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
ekranda beyaz çizgi çıktı
evet c7 ekranın sağında beyaz dümdüz bi çizgi çıktı telde sorun yok hatta telefondan yazıyorum ne yapayım ?

----------Eklendi @ 15:37:13 ---------- Yazıldı @ 14:56:37 ----------

dik durumdayken sağ tarafta baştan sona çok açık bir beyaz

-omer-

-omer-

Üye
yataydayken aynı sorun var mı? yani aynı kenar gene beyaz mı??

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
evet sabit sade teli kapayınca gidiyor bugün inceldi siyah oldu geri beyaz oldu ? Anlam veremedim

----------Eklendi @ 20:05:56 ---------- Yazıldı @ 20:04:55 ----------

bu arada kenar beyaz değil orta ile sağ kenarın ortasında dik bir çizgi

pasha14

pasha14

Üye
Ölü piksel olabilir servise götür.

RedColt

RedColt

Üye
evet sabit sade teli kapayınca gidiyor bugün inceldi siyah oldu geri beyaz oldu ? Anlam veremedim

----------Eklendi @ 20:05:56 ---------- Yazıldı @ 20:04:55 ----------

bu arada kenar beyaz değil orta ile sağ kenarın ortasında dik bir çizgi

fabrikasyon hatasıdır. Bende samsung star vardı yeşil bi çizgi vardı yuakrıdan aşağı çözemediler galibe yeni telefonyollamıslardı.

yeni mi çıktı önceden var mıydı. Bide her ekranda az da olsa görünüyormu.

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
Sabah çıktı birden su düşürme vs yok 0 sorun çalışıyordu akşama kadar akşam ekranın yarısı yeşil mor gibi soft bir şekilde yanıp sönüyor iyice kafayı yedi umarım garanti kapsamindadir birde onla uğraşmayım

RedColt

RedColt

Üye
Sabah çıktı birden su düşürme vs yok 0 sorun çalışıyordu akşama kadar akşam ekranın yarısı yeşil mor gibi soft bir şekilde yanıp sönüyor iyice kafayı yedi umarım garanti kapsamindadir birde onla uğraşmayım

fabrikasyon hatası derler büyük ihtimalle . Yenisini istyiorum de yollarken not bırakıp istersen

SilentOne

SilentOne

Üye
yenisini istiyorum de :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bende bu sorundan pazartesi günü servise yollayacağım eğer ekran değişiyorsa ekran değiştirmeyle düzelmiyorsa yenisini yollayın diyeceğim :)

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon elime bugün geçti yenisini istemedim bilgiler önemliydi hemde çok o sebeble ekranı degiştirmişler bu kadar geç olmasınıda konu açıp açıklıycam herkez faydalansın

kaptanedi

kaptanedi

Üye
arkadaşlar telefon elime bugün geçti yenisini istemedim bilgiler önemliydi hemde çok o sebeble ekranı degiştirmişler bu kadar geç olmasınıda konu açıp açıklıycam herkez faydalansın
kaç gün sürdü degişim benim c7 nin ekranıda sorunlu ayrıca nerdeki tek. Servise verdin....

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş neredeyse bir ayı geçmiş, merak ettim şimci konuyu ...

ka2000dir

ka2000dir

Üye
garanti varsa garantiye ver

hizan

hizan

Üye
nokia cihazları genpa garantili ise yurtiçi kargo ile ücretsiz gönderebilirsiniz.

Üst Alt