enes-1907
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş peki nasıl temizlicekler ekran kapağı ile ekran ayrı değil arasında toz girsin..nasıl girmiş ona şaşırdım ben zaten.dokunmatik ekran komple tümleşik bişiBöyle bir durumdan değişim yapmazlar zaten tozu temizleyip verirler diye düşünüyorum. Ayrıca güvenilir bir servis ise rahatlıkla verebilirsin diye düşünüyorum.
bak baska arkadaşın da kaçmış bnde şaşırdım nasıl kaçar die .alttaki linkte varKapasitif ekrana nasıl toz giriyor yahu5800 felan olsa neyse diyeceğim
kardeş peki nasıl temizlicekler ekran kapağı ile ekran ayrı değil arasında toz girsin..nasıl girmiş ona şaşırdım ben zaten.dokunmatik ekran komple tümleşik bişi
aslında ben belki bi üst modelini verirler mi die düşünüyorum.çünkü sıfırı kalmadı artık bunun.sen böle basit bişi için vermezler diosun ama.benim bi önceki telefonum x10 mini pro idi.telefonda flash player,hd 720 p video kaydı yoktu vede ekran küçüktü.telefonu titreşim çalışmıyor die verdim.onlar bana xperia mini pro yu verdi yani bi üst modelini ..düşünsene sadece titreşim motoru arızalı ....Orayı ben de tam çözemedim ama o servisin sorunu. Yada siz cihazı böyle kullanırım o kadar sorun değil benim için dersen tabiki vermeyebilirsin servise fakat kafaya takacaksan onu kendini üzmeye hiç değmez diye düşünüyorum dostum.
garantisi var telefon daha 4 ay kullandım.ama fazla rahatsız edici toz değil de bazen takılmıyo değil kafama....Kaçar enes çünkü benim Nokia X6 ım vardı ve onada kaçmıştı toz ama çok rahatsız edici derecede değildi. Garantisi varsa kesinlikle götür derim zaman geçirmedengarantisi yoksa para alırlar bi kesin bu yüzden fazla rahatsız etmiyorsa alışmaya bak derim.
aslında ben belki bi üst modelini verirler mi die düşünüyorum.çünkü sıfırı kalmadı artık bunun.sen böle basit bişi için vermezler diosun ama.benim bi önceki telefonum x10 mini pro idi.telefonda flash player,hd 720 p video kaydı yoktu vede ekran küçüktü.telefonu titreşim çalışmıyor die verdim.onlar bana xperia mini pro yu verdi yani bi üst modelini ..düşünsene sadece titreşim motoru arızalı ....
- - - Eklendi - - -
garantisi var telefon daha 4 ay kullandım.ama fazla rahatsız edici toz değil de bazen takılmıyo değil kafama....
Garantisi varsa götür çünkü o toz o kadarla kalmaz bilgin olsun zaman geçtikçe artar. Telefon değişimi o kadar basit değil be Enes sen şanslı çıkmışsın yenisini vermişleraslında ben belki bi üst modelini verirler mi die düşünüyorum.çünkü sıfırı kalmadı artık bunun.sen böle basit bişi için vermezler diosun ama.benim bi önceki telefonum x10 mini pro idi.telefonda flash player,hd 720 p video kaydı yoktu vede ekran küçüktü.telefonu titreşim çalışmıyor die verdim.onlar bana xperia mini pro yu verdi yani bi üst modelini ..düşünsene sadece titreşim motoru arızalı ....
- - - Eklendi - - -
garantisi var telefon daha 4 ay kullandım.ama fazla rahatsız edici toz değil de bazen takılmıyo değil kafama....
Dediğin gibi fiyat farkı isterler ancak ben kabul etmemiş para mı almıştım öyle bi durum olursa ki olmaz ama paranı almakta direnÜst model doğal olarak daha pahalıdır senden fiyat farkını almadılar mı ? Buna benzer durum arkadaşıma olmuştu fiyat farkı alındı.
hoooop bilader
Garantisi varsa götür çünkü o toz o kadarla kalmaz bilgin olsun zaman geçtikçe artar. Telefon değişimi o kadar basit değil be Enes sen şanslı çıkmışsın yenisini vermişlerEn fazla dokunmatik paneli değiştirip tekrar yollarlar. Ama sakın götürmemeyi düşünme hele ki garantisi varken Geç kalma derim...
Artık öyle değil Enes kardeşimhoooop bilader
ben teknis serviste çalıştım.bir telefon arızası ne olursa olsun servise üçüncü gidişinde değişim talep edebilirsin.yani üçüncü gidişinde değiştirmek zorundalar.ee sıfırı olmadığına göre gelsin xperia arc veya arc s...ama tabi bnm daha bu ikinci olcak
Xperia Arc verirselerde fiyat farkı isterler görürsün yoksa buyur paranı al git kendin al derlerhoooop bilader
ben teknis serviste çalıştım.bir telefon arızası ne olursa olsun servise üçüncü gidişinde değişim talep edebilirsin.yani üçüncü gidişinde değiştirmek zorundalar.ee sıfırı olmadığına göre gelsin xperia arc veya arc s...ama tabi bnm daha bu ikinci olcak.yani artık daha basit telefon değişimi ...
- - - Eklendi - - -
Dediğin gibi fiyat farkı isterler ancak ben kabul etmemiş para mı almıştım öyle bi durum olursa ki olmaz ama paranı almakta diren
fiyat farkı alamazlar çünkü değiştirecekleri telefonun sıfırı ellerinde olmadığından sana bir üst modelini veriyolar.ama sana mecburi neo yerine xperia s verirse tabi fiyat farkı alacaklar....
Sormuyorum olabilir Enesşimdi sen dersinki servis çalışanı isen nasıl bilmiyosun o tozların oraya girdiğini..ben akıllı telefonlar ilk piyasaya sürüldüğünde işten ayrıldım.yani bana hiç dokunmatiğine toz kaçmış telefon gelmedi...
yalnış biliosun ben sana sony den bahsediyorum her dispritörün şartları ayrı..3 kerede değişim talep etme hakkını kullanmazsan onlarda değiştirmez telefonunu ama açıklamada belirtirsen özellikle değişim talep edyorum die değiştirmek zorundalar.çünkü 3 kere servise gittiğinde telefonun vidala kasası habire sökülüyor telefon deforme oluyor anladınmı.
Artık öyle değil Enes kardeşim5 defa da değişim yaparlar değişimden kasıtta cihazın ana kartı değişir. Telefonun sıfırı olmayabilir ancak anakartın olmadığı anlamına gelmez Bence sen Xperia Arc falan düşünme onları üzülürsün sonra
fiyat farkı alamazlar çünkü değiştirecekleri telefonun sıfırı ellerinde olmadığından sana bir üst modelini veriyolar.ama sana mecburi neo yerine xperia s verirse tabi fiyat farkı alacaklar....[/QUOTE]hoooop bilader
ben teknis serviste çalıştım.bir telefon arızası ne olursa olsun servise üçüncü gidişinde değişim talep edebilirsin.yani üçüncü gidişinde değiştirmek zorundalar.ee sıfırı olmadığına göre gelsin xperia arc veya arc s...ama tabi bnm daha bu ikinci olcak.yani artık daha basit telefon değişimi ...
- - - Eklendi - - -
Dediğin gibi fiyat farkı isterler ancak ben kabul etmemiş para mı almıştım öyle bi durum olursa ki olmaz ama paranı almakta diren
Bencede bir kaç yıl bekle ben xperia pro yu 3-4 sene sonra değiştiricem zaten 16 yaşındayım çok büyük parmaklarım yokevet ya tüh onu unutmuşum aynı arızadan 3 kere gelince oluyodu.pardon beyler ya..
ya varya şu telefonu değiştirmek istememin tek sebebi ekran..3.7 inç yetmiyor..oyun oynarken parmaklarımdan nova 3 teki adamı göremiyorum yaa.nese 2 sene kulanayım şu telefonu belki 10 çekirdekli modeller çıkar :=)
Deforme olduğunu çok iyi biliyorum kardeşim ama bu sorun daha da göze batar hale gelir emin ol yapıcak bi şey yok göndermelisin seçim senin. Değiştirme talebini belirtsende zor yaparlar telefon değişimini. Neyse uzun lafın kısası ben servise ver derim ve yeni telefon mevzusunu aklından çıkarmanı tavsiye ederim gerçekten zor işler Enes heveslenmemek için aklından çıkar.yalnış biliosun ben sana sony den bahsediyorum her dispritörün şartları ayrı..3 kerede değişim talep etme hakkını kullanmazsan onlarda değiştirmez telefonunu ama açıklamada belirtirsen özellikle değişim talep edyorum die değiştirmek zorundalar.çünkü 3 kere servise gittiğinde telefonun vidala kasası habire sökülüyor telefon deforme oluyor anladınmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?